Man nesen radāsjautājums par virtuālo realitāti....es gribētuzināt jūsu domas(man tas ir svarīgi)
P.S Ja nav ko teikt par šo tematu tad varat slēgt!!
lastguru comments: Sephiroth, luudzu iemaaci maasai pogu log off, un pats iemaacies to lietot pirms ej prom no datora ^^reply from Winry: Tnx par labojomu.... (turpmāk būšu uzmanīgāka!)
Kaadas domas tu gribi uzzinaat? Cik daudz seenju jaaapeed, lai nokljuutu virtuaalajaa realitaatee?
Nē negluži...es gribu zināt tādu kā ieskatu kas var notikt, kādas sekas....jūsu domas par tā negativitāti un pozitivitāti...tā es to domāju!
P.S Sēnēm tur naw nekāda darīšana!!
Matrix esi redzējusi. Nu lūk tas arī var notikt.
Un arī, ja pareizi atceros, Staņislavu Lemmu sci-fi storijos viņam arī bija stāsts par ļoti līdzīgu ideju.
QUOTE(Winry @ Dec 10 2005, 11:44)
Nē negluži...es gribu zināt tādu kā ieskatu kas var notikt, kādas sekas....jūsu domas par tā negativitāti un pozitivitāti...tā es to domāju!
P.S Sēnēm tur naw nekāda darīšana!!
Kas var notikt? kaadas sekas? Ljauj man arii uzdot jautaajumus: Kas var notikt deelj kaa? Kaadas sekas var buut kam? Virtuaalajai realitaatei? Virtuaalaa realitaate nav nedz darbiiba, nedz notikums, lai tam vareetu buut kaut kaadas sekas. Ja gribi atbildi, pacenties arii uzdot jautaajumu taa, lai tam buutu saprotama logjika.
V.r. nevar nomirt kaa matriksaa.
Un vispaar kaadu v.r. tu vispaar domaa: 3D speele datoraa, taas kaskas amerikaa, ir arii zaales kuraas jaaiet ar spec brilleem, u.t.t. ?
Es domāju amerkāņi kaskas un zāles ar brillēm...es vnk nemāku uzdot jautājumus laikam primitīvi būtu jautāt - kas ir Virtuālā realitāte?
Tā ir modelēta (simulēta) realitāte.
khem- tātad, virtuālā realitāte ir modernās kultūras temins, kas sastāv no diviem citiem terminiem. Seko ka tas ir simbiozes temins kas radies modernās kultūras iespaidā.
Sāksim ar vārdu realitāte- kas kā termins tika lietot agrāk, un ir svarīgāks.
Tātad realitāte- ( no vēllatīņu- realis- lietišķ, iedarbīgs) tas kas eksistē īstenībā. Dialektiskajā reālismā termins "reālitāte" tiek izmanots ar divām jēgām: 1)objektīvā realitāte, t.i matērijas kopiena dažādos tās veidos. Pretstats šeit subjektīvai realitātei, t.i. apziņai. 2) viss eksistējošais, t.i. visa eksistējošā pasaule, ieskaitot arī tās ideālos produktus.
Tālāk apskatīsim terminu "virtuāls" - kas ir īssi skaidrojams kā- iespējams iecerē. Tatad kks. iecerēts, bet ne materiāls.
Seko, ka virtulā realitā ir iecerēta pasaule. Tas ir pasaule, kas nepastāv materiāli (iespējams teikt arī visums). Bet tas ir variants, kas izriet terminu apskatīšanas atsevišķi.Taču tā, kā tas ir simbiozs termints tad viņam ir cita nozīme - augstu attīstīta datormodilēšanas forma, kas dod lietotājam iespēju iegrimt mākslīgā pasaulē un darboties tajā ar speciālu sensoru palīdzību, kas saista kustības ar audiovizuāliem effektiem.
Par līdzīgu terminu varētu uzskatīt kiberkultūru.
Uff- re kā, es tomēr atceros, ko man mācīja filosofijā, un kā rakstīt terminoloģiju arī atceros. *woot for me*
QUOTE(Yume @ Dec 11 2005, 00:58)
Uff- re kā, es tomēr atceros, ko man mācīja filosofijā, un kā rakstīt terminoloģiju arī atceros. *woot for me*
nebuutu peedeejaas rindinjas es nopietni saaktu uztraukties par yumes gariigo veseliibu.
nē, nu es jau neko. A gribi es vel varu pastāstīt par moderno filosofiju, kas radas divdesmita gadsimta vidū, pasaules kara iespaidā, un ir prototis "Blame" animes veidošanai.
Tas ir ļoooti interesanti... it sevišķi trepju teorija. *mans Dievs, ko es saku. Kautko murgaināku par "trepēm' es vēl neredzēju, jāiet kārties šņorēs*
LLoti gribu palasiit par moderno filosofiju, bet lai mans texts nebuutu ne par teemu - pret v.r. attiecos lloti pozitiivi, un uzskatu ka ir labi vareet apskatiit interesantas lietas, kas, varbuut, nemaz nevar eksisteet.
Blackout
Dec 11 2005, 14:02
Manas domas ir taadas, ka. Virtuaalaa realitaate vareetu buut taa pasaule kas ir virtuaala (pats par sevi saprotams) un citas pasaules neeksistee kaa tikai virtuaalaa pasaule. Visi kas dziivo virtuaalajaa pasaulee, un nevar tikt uz muusu pasauli, taa priek$ vinjiem ir realitaate.... Vinjiem ir sava dziive virtuaalajaa (datoros, uc.c..c.) pasaulee, vinji nevareetu tikt uz muusu pasauli, vinji visi ir veidoti (viss maaksliigais iek$ virtuaalaas pasaules) maaksliigi. LOL. Tie nav reaali, tachu tur, kur vinji dziivo, kautvai ir maaksliigi, taa priek$ vinjiem ir virtuaalaa realitaate... nu nevar tachu buut reaalajaa dziivee virtuaalais.. pag.. tas man liek padomaat XD
Otrs viedoklis, taatad. XD
Muusu pasaule, pasaule kur mees tagad dziivojam, guljam, eedam un daram visu ko citu, ir pasaule kur attiistaas un eksistee viss virtuaalais.. taatad datori + internets..... u.c. nerunaasim jau par kautko citu. LOL Mees nevareetu iekljuut virtuaalajaa pasaulee (varbuut kaadreiz tas buus iespeejams) bet vismaz tagad mees nevaram, ok? XD Muusu realitaate sastaav no virtuaalaam lietaam... nu nejau virtuaals eediens, bet daudz virtuaalas tehnikas. whatever
mani viedoklji, lol
Interesanta teema, kaut arii iipashi neiederas shajaa foorumaa, bet nu labi!
Man riktiigi gribeetos pameegjinaat speeleet taas amerikaanju speeles, atceroties no filmaam. Biezji kko taadu redzu sapnii!
Paldies, Yume, par skaidrojumu, jo liidz shim man tas saistiijaas ar taam speeleem!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.