Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Beast Wars..
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Blackout
Šis gluži nav anime, bet tomēr... Beast Wars. Man ļoti patīk. Šausmīgi interesanti ;] Un kā jums? tongue.gif
Ayumi
topicu labaak bija taisiit ieksh ''Films'' kategorijas, ne?
kad man bija seshi gadi beast wars gaaja pa LNT. Loti patika, pat nedaudz pafanoju. Vislabaak patika leopards (nju es nopietni vairs neatceros kaa sauca charus!) un baltais tiigeris. datorgrafiks prieks tiem laikiem bija loti labs!
cik zinu, vinjam daudz sezonas ir.
Blackout
Leopardu sauc Cheetor. Un balto tīģeri Tigertron. Taču vēlāk Tigertron ar Airazor nomira, un atdzima abi kopā vienā ķermēnī vēlāk. Mani favorīti ir Rampage ... tas tarantuls, tikai tas nav Tarantulas. Tad vēl man patīk skudra - Inferno, patriots mazais ;> Quickstrike, tas ar kobras asti. un mana iecienītā Blackarachnia, tas zirneklis ;> Vēlāk viņa vienkār$i apburo$i izskatās. Un no maximals man patika Cheetor, Blackarachnia, Depth Charge un Optimus
One winged angel
Atceros, kad saaku iet pamatskolaa, shito pa TV raadija, mani miiljaakie Chari bija:

Cheetor, imageimageimage

Dinobot, imageimage

Inferno imageimageimage

Patika arii tie muntanti, tikai neatceros vaardus taapeec nevareeju atrast bildes, lol laugh.gif
Naktspukjiite
ahhhh... Briesmoņu kari!!!! wub.gif
Kādreiz fanātiski skatījos šo darbu, speciāli 3 sezonu vilku, kad uzzināju, ka LNT to neiepirks, lai redzētu kas tur notiek, bet diemžēl smagi vīlos.
Ja 1. un 2. sezona viss tur bija noteiktās robežās nopietni un gaumīgi (pat Žurkuslazda jociņi nebija tik jēli), tad sākot ar trešo... nezinu - pēc trešās sezonas vairāk Briesmoņu karus redzēt nevēlējos.
Bet ja runājam par tēliem, tad Zirneklene bija man top favorite visu laiku (pasūdzēšos, ka mīlestības iesaistīšana BK bija lieka - nu padomājiet: Sudrabbultas, Zirneklenes un Čītora mīlas trijstūris. aghrrr... sajūta kā ziepenē dry.gif ).
Kaede
Mjā, šitos es arī vēl atceros un to, kā Nakstpukjiite par tiem fanoja. Da mums toreiz pus klase skatījās. Es tai skaitā, lai gan tik labi vairs neko neatceros. Bet sudrabbulta man bija viens no mīļākajiem tēliem! To gan es atceros. laugh.gif
Blackout
Nu re, cik daudzi esat skatīju$ies Beast Wars. Man datorā mētājas 3 sezonas.. Līdz sērijai Nemesis (2) ... Zirneklenes otrā forma ir vnk super. It jo īpa$i kā viņa parādījās... ;> ar frāzi "..You Creepazoid!..."
Yume
Ja jau aiziet par to runa, tad man labāk patika Computar wars. Firma taisītāja tā pati, bet sižets pavisam citā stepē noris.

hehe, tur pilsētai bija forš nosaukums - mainframe.. ^^
Naktspukjiite
QUOTE(Yume @ Dec 9 2005, 14:37)
Ja jau aiziet par to runa, tad man labāk patika Computar wars. Firma taisītāja tā pati, bet sižets pavisam citā stepē noris.

hehe, tur pilsētai bija forš nosaukums - mainframe.. ^^
*

Tā bija tā multene par to, kas notiek datora iekšienē??!! huh.gif
One winged angel
OO jaa, Computer Wars man patika labaak, redzeeju visas seerijas, tikai vaardus toch neatceros, redzeeju arii taas seerijas visas, kur tas mazais zaljais puiseens jau bija izaudzis liels un pats bija aizstaaavis, tikai man liekas ka taa CG multene ir vecaaka par Beast Wars, ne?
Yume
šķiet vecāka gan.
Un tā sezona kur viņi meklēja emm... es arī neatceros vārdus..bet zināju taču... dry.gif ...vārdu sakkot 10 gadus vēlāk,man labāk patika. Tur fīčas bija interesantākas.
Blackout
-.- varbuut runa iet par beast wars? ;> nebuusim paaraak rupji XD

EDIT: ZOMG! Untitled Transformers Film 2007. gads... .... .... OMG
davio
Tikai tagad uzraku shito topiku bet nu nekas.
Beast wars rullee! Vaszzpinaatorr terrrorrriizzzeee!!
Treshajaa sezonaa man nepatika megatrona jaunaa forma galiigi garaam, toties Tigerhawk bija izdevies.
Bet kas tas par transformers film?
Janus
Vai atceraties to seriju kur Degunradzis saedas tos augus.
Un kad Megatrons jau bija parak tuvu biggrin.gif
Megatrons: I had meny fights but this was humiliating. laugh.gif
davio
Jaa tas bija labs, man visu laiku kriit uz nerviem, ka silverbolt runaa kaa kautkaads supervaronis it iipashi seerijaa par Transmutant.
Blackout
nu vot es arii saku, 2007. gadaa izies beast wars vai nu taa buus multene vai filma ... >.<
davio
Jap! Atradu to tavu untitled transformers film, bet tas jau nebuus par Beast Wars tas buus par notikumiem pirms tiem par Autobots un Decepticons, jeb preciizaak par multeni Transformers Armada(man liekas). Ja kas rekur adrese
Blackout
es jau ar imdb paskatiijos.... bet tas buus itkaa par pashu saakumu? ja tur ir piemineets transformers TV un energon, tad jau skaidrs XD
Grifix
Es vel vasara skatijos... =DD tigatronam jaunaa forma bija tik kruta laugh.gif
Tikai zhel ka nomira beigas. A un jauna megatrona forma izstija sjauki ari patika.
anishuara
tik tieshaam atceros, tos laikus kad es biju azinja un seedeeju pie televizoora un skatijos shiis filmas.... happy.gif tik tieshaam Megatrons bija jaux... laugh.gif nju tas tirano.... ari man patika laugh.gif
chivalry
oi kaa atceros kaa skatijos. deelj shitaa pat izvilku ps1 no skapja un uzrukaaju beast wars :/
davio
Juu Tigerhawk man patieshaam patika
imageimageimage
Bet par Megatrona puukja formu es gan smeejos ne jau taapeec ka nepatiik kaa izskataas bet tas ka tas jau bija par taalu. Puukjis jau vairs neiedereejaas.
imageimage
Un par to ps beast wars speeli kuru tu domaa Beast Wars Transformers vai Beast Wars Transmetals?image
Kazuki
uuui shitas gabls jau sen bija aizmirsts... tikai peec bildeem atcereejos ka kautkas taac ir sen sen atpakalj redzeets.
davio
Izdomaaju meeginaat ielikt visu charu bildes ja kaadu aizmirstu ielieciet manaa vietaa smile.gif .
Season1 Maximals:
image
image
image
image
image
image
image
davio
Season1 Predacons:
image
image
image
image
image
image
image

Edit bu Yume: skaties taču ko tu dari ar bildēm, cik tad tavus postus var labot?
davio
Sorry Yume paldies par labojumu.
Bet taatad taalaak.
Season2 Maximals:
image
image
image
image
davio
Season2 Predacons:
image
image
image
image
davio
Season3 nedaliishu jo ir paaraak maz:
image
image
image
image
image
Megatronu un Tigerhawk var redzeet paaris postus ieprieksh.
Taa, laikam esmu beidzis tikai ceru, ka man par shitaadu leerumu bilzhu neliks kautkaadu banu vai kautko taadu unsure.gif es jau tikai gribeeju paliidzeet cilveekiem atcereeties vecos labos laikus. rolleyes.gif
Blackout
Inferno (WTH, Inferno vai tad bija 1. sezonaa????? blink.gif)

davio
Jaa bija gan! Otrajaa sezonaa no taam zondeem kaapa aaraa visaadi krustojumi un ja netici uzspied te un tad piespied season1 un vareesi atrast Inferno kaa 1. sezonas charu. biggrin.gif
baseboalbatboy
Via tad 2 sezona ar ir?Taka pa LNT raadiija dry.gif peedeejaa seerija ko es redzeeju bij ka Maximals...vai Primats kosmosaa aizplivooja un viss...
davio
Tas ka Optimus aizlidoja kosmosaa lai aptureetu zemes izniicinaashanu bija tikai 1. sezonas beigu seerijas. Pa LNT veel raadija visu 2. sezonu un tresho nepirka un vispaar neraada taapeec, ka atceros pa panoraamu staastija par vardarbiigaam multeneem un fonaa tieshi raadija kadrus no seerijas, kad Dinobots aizgaaja bojaa.
Righorn
Pa kuru laiku juus redzeejaat tresho sezoonu??? sad.gif
ta tak pa Letiņu kanaaliem negaaja.... blink.gif
davio
Es kachaaju no shitaas adreses (ftp.trubaz.com) bet man ir aizdomas, ka ne visiem vinja iet, bet var meeginaat ieiet. Tur ir daudz reaalas lietinjas piem. visi transformeri visas x-failu sezonas un visaadi vecie seriaali kaa piem knight rider (celjojoshais brunjinieks) Airwolf, Mcgiver un kas tik veel tur nav. smile.gif
Righorn
QUOTE(davio @ Jan 7 2006, 12:05)
bet man ir aizdomas, ka ne visiem vinja iet, 
*

Tev bija taisniiba... huh.gif
Marekso
Vienkārši ideāla Multene... smile.gif Visstulbāk tas ka Dinobot nomira 2 Sezonā 35 Epizodē ar nosaukumu Code of Hero! =/ nabadzinjshs biggrin.gif ne bet zheel gribeetos lai vinjs butu izdziivojis!
Janus
Ja kads grib kadu seriju paluret http://tracker.deep.lv tur ir gandriz visas sezonas un loti daudz serijas. Pats jau visu atskatijos! tongue.gif
Rusell the carrotstork
Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties cool.gif utt.
katru dienu kad viņu rādija es skatijos.

Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk.
Righorn
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jan 27 2006, 20:20)
Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties cool.gif utt.
katru dienu kad viņu rādija es skatijos.

Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk.
*

hee man arii siikam naaviigi likaas "kaa tik reali var uztaisiit", bet noskatoties kaadu final fantasy tas liekas taka kaut kaads draņķis , bet tik un taa skatiishos to 3 sezonu, naaviigi intrigee...
Blackout
3 sezonaa Megatrons dabuu reaalu formu... ;> Drakonu, un pasham beast mode vairs nav nekaads dinozaurs, bet gan drakons. un Blackarachnia (zirnekliene) arii dabuu reaalu formu :>
Shinya
Labi ka atgaadinaajaat, ka man sitas mulkjiks bij jaauzmeklee, kaadreiz kad gaaja nezeeliigi patikaas tongue.gif
Kaoru-chan
Ui paldies ka atgadinaajaat par Beast wars. tad kad vinsh gaaja (iisti neatceros cik man bija gadi) baigi fanoju un tad kad Dinobots nomira seeroju 2 dienas .
taa vispareeji mans milaakais chars bija tas gepards loti miilsh wub.gif
Shinya
Oh,jaa fave varonis...Kaa sauca to balto tiigeri? blink.gif dry.gif ...nu tad tas, bet visvairaak Zirnekliene, just so... laugh.gif
Blackout
balto tiigjeri, easy! Tigertron xP zirneklienei iisti vaardu nepareizi iztulkoja, Blackarachnia nav zirnekliene, bet kautkaada melnaa zirnekliene xDD
X_Kamui
"Чёрная вдова" ir taads zirneklis ja nemaldos....

Un BW Megatrons bija pats labaakais hehe biggrin.gif
Shinya
Man liekas tur visi tie teeli bij nezeeliigi interesanti tongue.gif ...kameer es izskiiros kursh buus mans fave...man liekas es liidz kaadai 2 sezonai taa arii nevareeju ar sevi vienoties tongue.gif
Blackout
Shinya, veel nemaz arii nevajag vienoties XDDD Noskaties 3. sezonu liidz galam, tad iespeejams buus vieglaak vienoties, kursh ir tavs fave XD
Shinya
Zin iespeejams,ka jau esmu redzeejusi 3 sezonu cool.gif ...es tak neatceros,ko un kad skatiijos pa LNT blink.gif ...vinji neraksta klaat kura sezona taa ir... dry.gif
Bet nu visjautraak ir vienoties ar sevi * Gollum mode* "my preciousssss" laugh.gif
Bet "messsss" jau teicaam kuri ir mussssu favezz... laugh.gif cool.gif
Rinhorn
Jām
bija laba multene, kaut gan neatceros gandrīz nevienu no viņiem.
tagad skatoties bildes, liekas, ka grafika bja labāka biggrin.gif
lap- pieregistrejos te visp tikai tapēc lai uzzinātu, vai kāds nezina, kur var dabūt un vai ir Beast Wars PC game? sad.gif
thanx jau ieprieksh
Yume
QUOTE(Rinhorn @ Jan 24 2008, 20:30) *

Jām
bija laba multene, kaut gan neatceros gandrīz nevienu no viņiem.
tagad skatoties bildes, liekas, ka grafika bja labāka biggrin.gif
lap- pieregistrejos te visp tikai tapēc lai uzzinātu, vai kāds nezina, kur var dabūt un vai ir Beast Wars PC game? sad.gif
thanx jau ieprieksh

Onkuli google mēģināji lietot, tas parasti labas lietas iesaka.

Principā atkarībā no tā cik viņa ir apjomīgi, viņu varētu meklēt gan mininova.org, gan thepiratbay.org
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.