Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vajag kospleja definiiciju!!!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Naktspukjiite
Kāda varētu būt definīcija kosplejam??!!
Gutts
Kosplejs- Cilveku pārgērbšanās par anime tēliem un to attēlošana
Hikaru
Cosplay sinonīms Maskorāds.
PHz
Wikipēdija izsakās:
a Japanese subculture centered on dressing as characters from manga, anime, tokusatsu, and video games

Ļoti vienkārši, kā izrādās.
Yume
piebilde citātam no wikipēdijas-
izlaisti "idols" kas ir ļoti pat isplatīta parādība.
Gutts
QUOTE(Yume @ Dec 6 2005, 14:18)
piebilde citātam no wikipēdijas-
izlaisti "idols" kas ir ļoti pat isplatīta parādība.
*

Idolam nav obligati jabut vispar jau man liekas, jo citadi mums masveieda bus dazi teli tikai
Janus
Katrs telo telu ko vinam gribas smile.gif no anime un ataino kadu aininu ja ir iespeja. tongue.gif Kadus citus paskaidrojumus jus gribejat. huh.gif
Yume
QUOTE(Gutts @ Dec 6 2005, 14:36)
..
Idolam nav obligati jabut vispar jau man liekas, jo citadi mums masveieda bus dazi teli tikai
*

pssst.. "idols" ir tā kā emm, nu angliski, nu tipa ā kā kino zvaigznes, popzvaigznes, japāņiem sāpīgā tēma ir J-Rock, tas bija tieši tas uz ko es mērķēju. J-Rock/J-pop cosplay'eri.
sipps
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 6 2005, 08:29)
*

manuprat ta ir cilveku dala kas tik loti iegrimusi fantaziju pasaule ka velas but dala no tas. Vel trakak ir tad ja sos cilvekus parnem kautkada veida sizofrenijas pazimes un vini sak iedomaties ka tiesi vini ir kluvusi par ..... vini pasi zin par ko ko ir kluvusi
X_Kamui
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 6 2005, 08:29)
*

Игра ролей... es taa defineeju wink.gif
cilveeks ņem un paargerbjas par kaadu charu... nav obligaati, ka no animes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.