Help - Search - Members - Calendar
Full Version: gotiskaas animes
Anime forum > Anime > Requests
Tragedy
taa kaa pagaidaam diezgan maz zinu par animeem, vai kaads man luudzu nevareetu ieteikt kaadas gotiskas animes?
jurc
vienīgais kas no tādām ir skatīts - Le Portrait de Petit Cossette
Neslikta anime starp citu.
Ghoul
Nu gotiski charu izskati un stuff ir anime HELLSING!!! ( bt to laikam jau visi ir redzeejushi biggrin.gif )...
Kikumi
Varu tikai Trinity Blood ieteikt. Ir tīri laba anime! smile.gif
Nuin
Paskaties Kigeki, kakurenbo, Ninja Resurrection, paranoia aigent.
Church
witchhunter robin. hitsuji no uta. le portrait de petit cossette.
Tissana
Graafinsh Kains neskaitaas? smile.gif
Tragedy
hmm... helsingu esmu redzeejusi (vienu no pirmajiem)... tos paareejos arii noteikti apskatiisos...
Gutts
Vari pameginat Hitsuji no Uta (Lament of the Lamb).
Manga vilka uz gotisko bet par anime nezinu vel neesu noskatijies
harpy
Nju kaa jau ieprieksh teikts Cossette ir iz gotiskajaam
Rozen Maiden parasti tiek uzskatiita par gotisku,
Berserek ar itkaa skaitaas gotiskaa anime,
Kigeki pilniigi noteikti ir iz gotikas( dievinu vinju!!!!!)
RahXephon ar buutu iz gotiskajaam
Evangelion(nesitiet, taa skaitaas)
Interlude
Hellsing(nu un ar drosh ka Hellsing Ultimate, bet pagaidaam shams veel naf iztuulkots, ghe un uztaisiits ar veel naf pilniibaa, he he )
Trinity Blood animaacjas stilaa
Vampire Hunter D un Vampire Hunter D - Bloodlust
Shingensutan Tsukihime
Gilgamesh pilniigi noteikti jaaredz ja patiik gotiskaa anime
Witch Hunter Robin
Blood The Last vampire
Angel's Egg
Legend of Duo
Yami no Matsuei
Vampire Princess Miyu.
KARAS - ar bikucis no gothic ir
Last Exile nez kapeec bet cilvekei shad tad uzskata par gothic
Paranoia Agent ar tiek nereti ielljauts sarakstaa
XXXHOLiC arii shite derees, bet cik es atceraas pashlaik tik manga ir dabuunama :?
Nu tas laikam buutu viss ko es pashlaik atceraas no gothic anime, bet drosh ka ir veel....
harpy
NJu man naf nemazaakaas noajutas kaa vinju atlasa, es shamo atlasu peec izskata un peec idejiskaa kas tur i ieksha,a peec noskanjas etc etc ect lietaam, kas tajaa anime iekljuats wink.gif Un es jau nesaka, ka mans vaards ir absoluuts, tik kliistot rinjkjii maniits kapeec un kaa
Un Rahxaphone ir iekljauta ieksh taa saraksta taapeem, ka vinjameejaa ir ar gotisko domu(itkaa) un shameejais peec skata ir iz gothiskaas mechas un taadaa garaa....
Maija
Klau! Vai var no tevis to Kigeki dabūt??? Izskatās ļoti skaista..... blush.gif ....anime

image
Church
Kigeki i viena no labaakajaam .. komeedijaam ;D
harpy
QUOTE(Church @ Dec 28 2005, 12:34)
*

shamaas zhanrs i - Drama, Historical, Vampires. bet nosaukums taa pat der,gah,shamaa i smiekliiga vietaam wink.gif

nju es Kigeki ielika ieksh http://www.tracker.deep.lv/ torrenta veidaa....taa derees vinju dabuut, ja nee, tad atsuutiit man zinju, ierakstiis diskaa un var personiski nododt....
Alexiel aka Organic Angel
You didn't get his joke.
Kigeki is comedy. It is its translated title. In USA and Europe it is known under Comedy.
So it is not about the genre.
harpy
Oh get it, as I said, this title fit for this anime, 'cause its funny in some way...learn to read sweetie wink.gif
Maija
QUOTE(harpy @ Dec 28 2005, 18:18)
QUOTE(Church @ Dec 28 2005, 12:34)
*

shamaas zhanrs i - Drama, Historical, Vampires. bet nosaukums taa pat der,gah,shamaa i smiekliiga vietaam wink.gif

nju es Kigeki ielika ieksh http://www.tracker.deep.lv/ torrenta veidaa....taa derees vinju dabuut, ja nee, tad atsuutiit man zinju, ierakstiis diskaa un var personiski nododt....
*

Klau cilvēciņ....lasu lasu....bet nevaru saprast kur man jāvelk tavs fails.....varbūt varētu mazliettiņ precīzāk???
Jau iepriekš pateicos..... wub.gif
harpy
hmz, nju ja tas torrents vecaaks kaa vajag, nju tad ir iespeeja izmantod emule un vinju dabuut(Kigeki) no aniDB tik ies ilgaak vaishu http://rapidshare.de/files/9998542/Kigeki_...vi.torrent.html torrenta links tur jaaizveelaas saakumaa Free un tad bikinjaas japagaida kameer tu varees saglabaat torrentu un tad palaid torrentu...
Maija
QUOTE(harpy @ Dec 29 2005, 00:49)
hmz, nju ja tas torrents vecaaks kaa vajag, nju tad ir iespeeja izmantod emule un vinju dabuut(Kigeki) no aniDB tik ies ilgaak vaishu http://rapidshare.de/files/9998542/Kigeki_...vi.torrent.html torrenta links tur jaaizveelaas saakumaa Free un tad bikinjaas japagaida kameer tu varees saglabaat torrentu un tad palaid torrentu...
*

dry.gif ....grrr....tā jai domāju... sad.gif Man kā parasti nekonektējas....tāpēc man arīnav piem. DC++ .... Vnk neiet..... huh.gif
Tu labi pārzini internetu Harpy......varbūt ir vēl kādas vieta kur ielikt??? ph34r.gif
Un starpcitu....mīļš mīļš PALDIES!!!! rolleyes.gif
harpy
QUOTE(Maija @ Dec 29 2005, 07:17)
dry.gif ....grrr....tā jai domāju... sad.gif Man kā parasti nekonektējas....tāpēc man arīnav piem. DC++ .... Vnk neiet..... huh.gif
Tu labi pārzini internetu Harpy......varbūt ir vēl kādas vieta kur ielikt??? ph34r.gif
Un starpcitu....mīļš mīļš PALDIES!!!! rolleyes.gif
*

teeks, es taa a nesaprata, kas tieshi tef nekonektojaas, ja torrents, tad man liekaas zinu, kas i vnjam vainas, un te buus tadas kas darbojaas - http://rapidshare.de/files/10018587/Kigeki...vi.torrent.html, shitam peec visiem loghikas principiem buutu jaadarbojaas.
Savukaart ja viish akal nedarojaas tad pagaidaam manas vieniigo lietu kuru var izdomaat, ja tu lieto skype vai msn tad var tur kjeepaaties un paarsuutiit failus.
Nju un tad vienmeer paliek iespeeja shamo ierakstiit diskaa...
EEE....a tu pameeghinaaja http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...=136867&nonav=1 un tad EMule linku pameeghinaat, nu ja tu lieto emule? ( nu man ir Wizzu versija, shitas i links uz JR variantu,pie anibu var dabuut a wizzu variantu ED2K linku)
NJu un abus variantu var dabuut a mircaa, tik es mirc nelieto unnemaacees pateikt kaa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.