Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manas bildes
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Archa
Es te taa kaut ko saaku ziimet un man ljoti interesee citu domas par manaam bildeem. Te taas ir.
Aven
Bildes labas bet vareetu bik vairaak pacensties un ar taam pastraadaat, visvairaak patiik treshaa un ceturtaa smile.gif ziimee veel
Archa
QUOTE(Aven @ Dec 3 2005, 19:25)
Bildes labas bet vareetu bik vairaak pacensties un ar taam pastraadaat, visvairaak patiik treshaa un ceturtaa smile.gif ziimee veel
*

Paldies, bet es pie taam bildeem maz straadaaju jo es taa vienkaarshi kaveeju sev briivo laiku un esmu par slinku lai ar taam moziitos, bet varu jau pameeginaat.
Janus
Nav izcelti apgerba locijumi un sejas konturas. Kermena formas un proporcijas ari pieklibo. dry.gif Bet tev vajag vel daudz zimet.
Archa
QUOTE(Janus @ Dec 3 2005, 19:30)
Nav izcelti apgerba locijumi un sejas konturas. Kermena formas un proporcijas ari pieklibo.  dry.gif  Bet tev vajag vel daudz zimet.
*

Tev taisniiba es jau tikai kaadas seshas bildes vispaar esmu anime uzziimeejis smile.gif
Kazuki
iesaku vairaak patrenneeties. jo vairaak ziimeesi jo labaak sanaaks. tas chalis 4ajaa bildee man atgaadina DBZ stilu
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 3 2005, 19:50)
iesaku vairaak patrenneeties. jo vairaak ziimeesi jo labaak sanaaks. tas chalis 4ajaa bildee man atgaadina DBZ stilu
*

Jaa nu vispaar kaut kas taads arii bija domaats.
Kaede
Man patika tikia trešā. Pārējās nea...
iewucis
...man ar visslabaak patioik 3 bilde un piekriitu kad tev veel daudz jaaziimee....
Archa
Te es to tresho taa vaaji izkraasoju fotoshopaa. Tam bija vissakariigaakaas eenas.
Kaede
Izkraasota man taa bilde vispaar nepatiik.
Aven
njaa, taada sajuuta ka dzhekam ir zila baarda un pistole labajaa rokaa ir kkaada salausta
Archa
Nu mjaa taa bija stulba ideja. bet ja kaads vareetu pateikt kaa to pareizi dariit... rolleyes.gif
Kaede
QUOTE(Archa @ Dec 4 2005, 15:12)
Nu mjaa taa bija stulba ideja. bet ja kaads vareetu pateikt kaa to pareizi dariit...  rolleyes.gif
*

Piedod, ko tieši darīt? Krāsot zīmējumuus?
Un, zini ko, daudzreiz labāk izskatās vispār nekrāsota māksla.
Archa
QUOTE(Angelic @ Dec 4 2005, 14:23)
QUOTE(Archa @ Dec 4 2005, 15:12)
Nu mjaa taa bija stulba ideja. bet ja kaads vareetu pateikt kaa to pareizi dariit...  rolleyes.gif
*

Piedod, ko tieši darīt? Krāsot zīmējumuus?
Un, zini ko, daudzreiz labāk izskatās vispār nekrāsota māksla.
*

Jaa es domaaju kraasot ziimeejumus jo man tas kaut ka patiik vairaak. Varbuut citiem patiik melnbalti bet man ljoti patiik ja tas viss ir kraasains.
Tjen
Kraso ar uzasinatiem zimuliem dry.gif
Un centies vairak zime vairak skaties anime vairak un megini improvizet ar stiliem varbut tev sanaks kautkas vertigs... biggrin.gif Ne es zinu ka tev sanaks kautkas vertigs!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Archa
QUOTE(Tjen @ Dec 4 2005, 15:18)
Kraso ar uzasinatiem zimuliem  dry.gif
Un centies vairak zime vairak skaties anime vairak un megini improvizet ar stiliem varbut tev sanaks kautkas vertigs...  biggrin.gif Ne es zinu ka tev sanaks kautkas vertigs!!!!!!!!!!!!!!!!  smile.gif
*

Es gan nezinu man maajaas nav kraasu ziimulji normaali.
Archa
A varbuut kads zina kur var dabut kadu normaalu anime tutorial? sad.gif Ja zin tad luuuuuuuuuudzu pasakiet. biggrin.gif
Aven
polykarbon.com pats no turienes maacos
Archa
QUOTE(Aven @ Dec 4 2005, 15:34)
*

Taatad tas ir labaakais kas tev zinaams? Es arii apskatiijos un pastudeeju tachu gudraaks nekljuustu sad.gif Nu varbuut bikinj dry.gif
Archa
Shito tikko kaa uzziimeeju.
Aven
QUOTE(Archa @ Dec 4 2005, 15:36)
QUOTE(Aven @ Dec 4 2005, 15:34)
*

Taatad tas ir labaakais kas tev zinaams? Es arii apskatiijos un pastudeeju tachu gudraaks nekljuustu sad.gif Nu varbuut bikinj dry.gif
*

zin es pastudeejot sho materiaalu diezgan daudz iemaaciijos, es vispaar nemaaceeju sejas ziimet bet tagad jau labi sanaak tongue.gif
Archa
Mjaa tev vareetu vispaar buut taisniiba. Pamazaam palieku nedaudz gudraaks. biggrin.gif
iewucis
...izskataas kad vinjam buutu svaarki....
Kazuki
izskataas taa itkaa vinjsh buutu baigi neapmierinaats ar dziivi. gandriiz kaa mana klases audzinaataaja.... ph34r.gif
pameegjini taisiit ne tik druumu gjiimi saviem ziimeejumiem
Archa
QUOTE(iewucis @ Dec 4 2005, 18:21)
...izskataas kad vinjam buutu svaarki....
*

Nu labi, tad vinjsh ir skots smile.gif
Archa
Un vispaar vinjsh ir druums jo ir skots un vinjam nav ruutainu svaarku biggrin.gif
Kaede
Nebūtu jau ne vainas, ja tā seja neizstītos tik dīvaini...
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 4 2005, 20:17)
izskataas taa itkaa vinjsh buutu baigi neapmierinaats ar dziivi. gandriiz kaa mana klases audzinaataaja.... ph34r.gif
pameegjini taisiit ne tik druumu gjiimi saviem ziimeejumiem
*

imageimage
Nu? Palika labaak mad.gif ?
Kazuki
o jaaa!!!! tas ir arts :DDD Smaids pa visu gjiimi. nu to es saprotu.
izskataas ka es tevi ar vienu komentaaru novedu liidz baltajaam peliiteem archa. wink.gif
Archa
Un shito arii uztaisiiju ne tik druumu un ar BIKSEEM!!!!! biggrin.gifimage
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 5 2005, 17:34)
o jaaa!!!! tas ir arts  :DDD  Smaids pa visu gjiimi. nu to es saprotu.
izskataas ka es tevi ar vienu komentaaru novedu liidz baltajaam peliiteem archa. wink.gif
*

To tik tev gribeetos!!! tongue.gif
Kazuki
ja pavisam nopietni, tad shis man patiik daudz labaak. sejas izteixme normaalaaka. un arii skotu svaarki vairs nav pamanaami smile.gif
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 5 2005, 20:28)
ja pavisam nopietni, tad shis man patiik daudz labaak. sejas izteixme normaalaaka. un arii skotu svaarki vairs nav pamanaami smile.gif
*

Skotu svaarku vispaar vairs nav biggrin.gif
Tigra2
Zini ko, man liekas tam džekam kautkā nav... tās ēnas rada efektu, ka tur tā nav(uz biksēm), ceru, ka saprati, ko es domāju. Lai gan varbūt tā ir sieviete ar ievalkātām veča biksēm...Vispār es jau nezinu. Tikai neuzskati mani par perversu, es tikai norādiju uz vienu kļūdu.
Kazuki
ai taas triis sviitras tak var izdzeest un uztaisiit kaa vajag. easy.
Archa
Paldies, centiishos to izlabot, bet kaa taa bilde vispaar izskataas(ja neskataas uz taam trim sviitraam)?
Kazuki
tiiri normaali. ja atceraas ka tu esi iesaaceejs pat ljoti labi. shaajaa gadiijumaa es domaaju var pievert acis uz paaris nepilniibaam.
Aven
kkas ar roku netaa ir, vinja taada zhelejveidiiga izskataas
dry.gif
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 6 2005, 19:57)
tiiri normaali. ja atceraas ka tu esi iesaaceejs pat ljoti labi. shaajaa gadiijumaa es domaaju var pievert acis uz paaris nepilniibaam.
*

Labaak nepiever, jo tieshi nepilniibas man interesee. dry.gif
Kazuki
pac gribeeji kritiku. taatad: aven par roku piniiga taisniiba. acis jociigas, mati pielaiziiti, kaklam kaut kas tur netaa izspiedies. es esmu nezheeliiga. ;D
Archa
QUOTE(dark_angel @ Dec 6 2005, 20:02)
pac gribeeji kritiku. taatad: aven par roku piniiga taisniiba. acis jociigas, mati pielaiziiti, kaklam kaut kas tur netaa izspiedies.  es esmu nezheeliiga. ;D
*

liels paldies, tieshi to es gribeeju dzirdeet smile.gif biggrin.gif laugh.gif wink.gif
P.S. tas nemaz nebija nezheeliigi. Nezheeliigi buutu pateikt ka tas darbs ir galiigi... un iesaciit ziimeet par jaunu.
Kazuki
tik slikti lai bez paarziimeeshanas un korigjeeshanas ziimeetu par jaunu nemaz nav. un es tomeer neesmu tik nezheeliiga lai pateiktu ka kaada darbs ir -------- . ak es miikstsirde.
Tigra2
Galva pa lielu un kakls pa mazu. Kreisā roka nogriezta. Viņam vajadzētu sēsties uz diētas, celulīts pārāk liels. Un jāaiziet uz salonu uzacis izraustīt. pārāk tuvu viena otrai. Un jāpiekauj, tas, kurš izgludinājis viņa seju ar gludekli. biggrin.gif
Neuztraucies par manu kritiku, tas galu galā ir tikai mans viedoklis. Galvenā kļūda bija tās trīs svītras.
nitra
Galva dīvaini uz kakla turās un rokas savādas... bet tā ok, wink.gif
hypnotize
kkaadi jociigi mati...rokas-plaukstaam kkur vajadzeeja buut...un......atsleegas kauli ir par augstu....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.