Help - Search - Members - Calendar
Full Version: tests
Anime forum > Anime > Requests
Janus
Daudzi grib novertet savas zinasanas par anime tadel es gribu dot viniem iespeju.

Man nosakuma ir vajadziga programma tadel es no visas sirds gribu lugt kadu programetaju tadu izveidot sikaku informaciju kadai programai jabut var uzinat pie lastguru es loti ludzu palidzet.

Man vajag apm 150-300 jautajumus ar gataviem atbilzu variantiem.Varat izveleties vai jautajumus seit rakstit vai sutit man labak butu sutit man. Testa veids nav zinams, bet nebus japilda visi jautajumi bus katru reizi ne vairak ka 30 tapec nebaidieties. PIEM:
image Ka sauc so varoni no One Piece.
A Lorono Zoro
# B Roronoa Zoro
C Roronoa Coro

Vai PIEM:
Cik gadi ir ichigo
#A 15
B 20
C 18
viena prasiba bilde nedrikst but lielaka par 10 kb ludzu.
Un ludzu tadus normalus jautajumus. mad.gif Es Izvelesos kurus nemt bet kurus ne es ari parbaudisu jautajumu pareizibu. Galvenais atzimejiet pareizo atbildi kautkadigi
deleted-ray
A man liekas ka to personāžu no one piece sauc Roronoa Zoro nevis Rorona blink.gif
Janus
Tas ir anime tests par visam anime. mad.gif
Righorn
hmmm... es domaaju ka visperfektaak butu ja sho testu vareetu pildiit tikai vienreiz kaadaa notiektaa laikaa piem.- vienreiz gadaa. un ja buutu simts jaut. buutu daudz vieglaak redzeet kaadas shim userim ir zinaashanas! cool.gif
Mani jautaajumi:
Kursh ir pasaules slavenaas mangas "Angel sanctuary" autors?
1.Youichi Takahashi
2.Kaori Yuki
3.Miura Kentaro
Kuram Dragon Ball izdevumam ir visvairaak seriju?
1.Dragon Ball
2.Dragon Ball Z
3.Dragon Ball GT
Kuras animes galvenais varonis ir Kamui Shirou?
1.The Vision of Escaflowne
2.Akira
3.X
(Varbuut jautaajumi ir nepareizi noformuleeti, varbuut arii kaut kas ir nepareizs tongue.gif , kas gudraaks lai apstiprina)
Janus
Vismaz kads saprot ka runa iet par visiem anime. smile.gif
Faplo
Man liekas jūs te šaujat galīgi kreisi, jo ja te būs jāatbild uz jautājumiem par konkrētām animēm tad gluži vienkārši tas būs kautkas līdzīgs kontroldarbam skolā uz kuru gatavoties varēs tikai pavadot n-tās stundas skatoties garo list ar animēm kas VARĒTU būt testā. Testam vajadzētu būt daudz vispārinošākam piemērām kāpēc anime chariem mēdz tecēt asinis pa degunu .
a. Viņiem tāda slimība neārstejama. false
b. Viņi daudz apdauzās. false
c. Viņi ieraudzīja kādu ecchi ainu. true

Nu es tik devu mājienu. Jo jebkurā gadījumā 100 jautājumi neaptvertu ne ceturto daļu no animēm.
Nuin
Ja negribi atbildeet uz jautaajumiem testaa neatbildi, tevi tak neviens nepiespiezh.
Ghoul
Pilniibaa piekriitu Faplo, piemeeram es nevareetu atbildeet uz jautaajumiem par Bleach vai kaadu citu jaunu anime. Taatad jaameegjina uzdot vairaak jautaajumu par anime filosofiju ( huh.gif ), kaa arii vareetu iekljaut jautaajumu par patieshaam legjendaaraam ka arii klasiskam anime ( piemeeram Mijadzaki filmas, TRIGUN ( well, sho buutu visiem jaaredz ) Captain Tsubasa utt.). Well, es tikai devu padomu pats nevienu sakariigu jautaajumu nevaru izdomaat.... biggrin.gif
Janus
Ja pieteiksies kads programetajs tad testu varetu uztaisit ta ka tests pielagojas tavam limenim.
un tadi jautajumi ari bus.
Tad dodiet jautajumus kas jums liekas pienemami.
Ghoul
QUOTE(Janus @ Dec 2 2005, 17:22)
Ja pieteiksies kads programetajs tad testu varetu uztaisit ta ka tests pielagojas tavam limenim.
*

eeem, kaadam liimenim??? "master otaku" lesser otaku" ????? ehhh vareetu salikt taa, ka var izveeleeties par kaadaam anime buus jautajumi, piemeeram, " old-school anime ". Well, saku par jaunaam anime es neko neatbildeetu... lool biggrin.gif
animeec
nu vispa es domaju, ka ar visam animem ari var, jabut tacu erudiitam un jazin kaut kas par visam(popularakajam vairak) animem
Righorn
Galvenais- jo vieglaak jo labaak(es domaaju par testa konstrukciju), jo kursh taa sauktais programmeetaajs gribees stundaam seedeet un chakareeties, lai izpildiitu nez kaadas prasiibas... wink.gif... un kaadam liimenim veel pielaagoties, tu esi vai arii labs animee nozeree, vai arii slikts!!! tongue.gif
P.S.
Jums laacis jau sen apeests...
Janus
Neko parak sarezgitu nevajag. Par programas veidosanu kadai tai jabut var griezties pie lastguru. smile.gif
Janus
Sis bus anime tests par anime un kas tur notiek par anime autoriem un tada veida jus noteikti esat redzejusi miljonaru vai prata banku anime tests bus tiesi tads pats un domats tiem kas doma ka zin daudz par anime kopuma.
lastguru
QUOTE(Righorn @ Dec 2 2005, 15:53)
Mani jautaajumi:

emm... a varbuut nevajag jautaajumus un atbildes publiski? suuties Janusam^^

QUOTE(Ghoul @ Dec 2 2005, 16:24)
QUOTE(Janus @ Dec 2 2005, 17:22)
*

eeem, kaadam liimenim??? "master otaku" lesser otaku" ????? ehhh vareetu salikt taa, ka var izveeleeties par kaadaam anime buus jautajumi, piemeeram, " old-school anime ". Well, saku par jaunaam anime es neko neatbildeetu... lool biggrin.gif
*

ideja ir taada ka katrs jautaajums ir noveerteets ar sarezhgjiitiibas pakaapi (kura peec testa izmeegjinaajuma laidiena var tikt korigjeeta). kaa arii jautaajumi tiks klasificeeti kategorijaas peec teemas vai zhanra vai veel kaa (varbuut vienlaiciigi vairaakas kategorizaacijas - tas jaaizdomaa kad buus vairaak jautaajumu). testeeshanas proga pielaagos testa jautaajumus tavam zinaashanu liimenim, un piemeeram ja tu esi atbildeejis pareizi uz sarezhgjiito jautajumu par kaadu teemu, tev vieglu neprasiis. tas saucas "Computer Adaptive Testing". kategorizaacija gan veel jaapaardomaa
Righorn
QUOTE(Janus @ Dec 3 2005, 01:59)
Sis bus anime tests par anime un kas tur notiek par anime autoriem un tada veida jus noteikti esat redzejusi miljonaru vai prata banku anime tests bus tiesi tads pats un domats tiem kas doma ka zin daudz par anime kopuma.
*

Kaut vai daudz nezinu, tik un tā piedalīšos testā(JA tāds būs)
Sushi
Ideja laba. Tieshaam gribeetu iziet taadu testu.
windhover
Par šito man pamatīgs pesimisms māc sad.gif Protams, būtu labi, ja šis pasākums izdotos biggrin.gif Nu neticu, ka ir šādi pietiekami labi programmētāji, kuriem nav, kur laiku likt un būs gatavi, kaut no ādas ārā līst, lai izpatiktu plašajam otaku pūlim blink.gif
Righorn
QUOTE(windhover @ Dec 9 2005, 19:13)
Par šito man pamatīgs pesimisms māc sad.gif  Protams, būtu labi, ja šis pasākums izdotos biggrin.gif  Nu neticu, ka ir šādi pietiekami labi programmētāji, kuriem nav, kur laiku likt un būs gatavi, kaut no ādas ārā līst, lai izpatiktu plašajam otaku pūlim blink.gif
*

es to pashu saku
lastguru
manupraat, primaarais ir jautaajumi
Righorn
Kaut kas uz priekshu ir pagaajis unsure.gif ?? ir kaadas jaunas zinas, jautaajumi, shiis programmas taisiitaajs dry.gif ??? Vai arii veel joprojaam shis plaans ir pirmajaa stadijaa??? huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.