Help
-
Search
-
Members
-
Calendar
Full Version:
Nepiecieshama Simpson veidiiga anime!!!
Anime forum
>
Anime
>
Requests
Ghoul
Nov 28 2005, 18:50
Nu taa pastaav iespeja, ka Latvijas otaku legjioniem pievienosies vel viens biedrs. Tik vinju interesee kkas Simpson veidiigs
.
Vispaar man pasham buutu interesanti kko taadu pasatiities. Taatad vai ir simpsoniem liidziigas animes????
edg
Nov 28 2005, 22:43
QUOTE(Ghoul @ Nov 28 2005, 17:50)
Nu taa pastaav iespeja, ka Latvijas otaku legjioniem pievienosies vel viens biedrs. Tik vinju interesee kkas Simpson veidiigs
.
Vispaar man pasham buutu interesanti kko taadu pasatiities. Taatad vai ir simpsoniem liidziigas animes????
Nav nekas taads redzeets. Tas tomeer ir vairaak vai mazaak amerikaanju humors. Iesaku pameegjinaat ne-anime - Futurama. Autors tas pats.
Church
Nov 28 2005, 23:20
QUOTE(edg @ Nov 28 2005, 21:43)
...
Nav nekas taads redzeets. Tas tomeer ir vairaak vai mazaak amerikaanju humors. Iesaku pameegjinaat ne-anime - Futurama. Autors tas pats.
Bender saiko! Bender banzai! ;>
bet tieshaam. kas var buut apburoshaak par smeekjeejoshu alkoholikji kleptomaanu robotu? ;>
ShinChan
Nov 28 2005, 23:31
QUOTE(Church @ Nov 28 2005, 22:20)
Bender saiko! Bender banzai! ;>
bet tieshaam. kas var buut apburoshaak par smeekjeejoshu alkoholikji kleptomaanu robotu? ;>
Es teiktu, ka nekas. Ja animētiem tēliem dotu oskarus, tad Benders viennozīmīgi būtu mans favorīts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here
.
Invision Power Board © 2001-2024
Invision Power Services, Inc.