Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EL HAZARD
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Seven_of_zero
Yeeeeeeesssssss Vel tikai 2 stundas līdz El hazard. kurš vēl skatās? smile.gif smile.gif smile.gif
ShinChan
Iespeejams, ka es. Saakam laika atskaiti wink.gif
Tas jau mazliet smiekliigi kljuust...
Seven_of_zero
Vēl 28 minutes. biggrin.gif
Smogs
AaAAA... Un es sonakt neesmu majas!
Seven_of_zero
Liekas ka El. ....haz..ard ir ..............beidzies un beidzot ........ ...va....ru iet gulē.......t. ( galva atsitas pret klaviatūru un tur ari paliek) biggrin.gif
ShinChan
QUOTE (Seven_of_zero @ May 15 2004, 05:05 AM)
Liekas ka El. ....haz..ard ir ..............beidzies un beidzot ........ ...va....ru iet gulē.......t. ( galva atsitas pret klaviatūru un tur ari paliek) biggrin.gif

Tad es tiesji 1/2 stundu liidz beigaam neiztureeju mad.gif
Seven_of_zero
Forš Anime man patika. Cerams ka pa vox drīz atkl būs anime.
(Bet pašlaik pievērsīšos dimensiju pārejas meklēšanai - El hazard es jau nāku. ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
xikes
Baac un es atsleedzos apmeeram pusstundu pirms saakuma ... mad.gif
hrr.. bet iisteniibaa gribeeju loti redzeet..
Kaadam nav uz cd vai dvd kaadaa kompim draudziiaa formaataa? unsure.gif
Buutu loti pateiciigs.. rolleyes.gif
Kikumi
Un kāpēc vienmēr tas labākais ir jārāda tik vēlu naktī?! Es arī gribēju ļoti redzēt, bet neizturēju... *buhuhu* T-T

Būs kaut kur jānovelk... unsure.gif
zenofex
Nu varu piedaavaat El Hazard... Man ir gan TV gan divas OVAs... Vispaar nevaru sagaidiit kad vienreiz Siriuss[FN] uzchiniis anim DC hubu, ar pieeju tikai no Latvijas. Tad jau vareetu meiriigi noshareet...
xikes
Kaadaa vinsh tev formaataa? Un uz kaa? (cietaa?, cd, dvd?)..
Man jau nav net paaraak briivi pieejams, taapeec diezni vai vareeshu novilkt caur dc++ nez ja vereetiu kaut kur vecriigaa satikties un apmainiities ar cd/cd matricaam (vai dvd) ... unsure.gif
Seven_of_zero
Nu tā, VOX Piektdienas naktī 1.50 DNA.
Yume
biš tiešāk.. DNA2.. hehe... neliela atšķirība..
Rob_X
Kadam nav DNA pirma sezona ? blink.gif domaju, man nav nekadas jegas skatities DNA2 ja neesu redzejis 1. sezonu ohmy.gif
Yume
mhahaha.. nee, tur ir tāda fiška , tā av otrā sezona.. bet gan DNA (kvadrātā) tam divniekam būtu jābūt kā indeksam. biggrin.gif
Rob_X
tjipa ^ ?
zenofex
Tipa:

image
ShinChan
Beidzot arī tāds nopietns kultūras kanāls kā ARTE ir metis skatus anime virzienā. Šodien rādīja Jin-Roh. Piektdien gaidāms GITS un dažs labs raidījums par anime un mangas tematiku, kā arī pēc diviem atkārtos to pašu Jin-Roh. Cik noprotu anime būs dublēta. Te būs programma.
Seven_of_zero
GITS esmu redzejis jau daudzas reizes (ir uz cd), bet jagaida ko ARTE radis talak.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.