Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ja kaadam interesee ieskataas
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Jaffa
user posted image

nu ja es laikam ieprieks kautkur netur ieliku so bildi nu ko aplukojiet novertejiet tik nu ja tas ir parzimets zimejums no gramatas kuraa maaca kaa ziimeet sso stilu ganjau kaads buus taadu sviestu jau kautkur redzeejis huh.gif

Kikumi
Ļoti labi! Man patīk gan acis, gan pati seja, gan mati! Krāsains būtu vēl labāks. Kur dabūji šo grāmatu? huh.gif
Jaffa
nu gramatu es ilgi mekleju cool.gif bet nu ja lloti vaig var caur edonky nokaccaat nosaukums ir how to draw manga & game charakters volume 1 vai kaut kaa taa nu laikam buus jaaieskanee veel kaads darbinnss un un jaaieliek ja protams jums nav bail smile.gif acis bendeet
Yume
Jap, man ar' ir tas tutorials...
Tikai man nepatiik kaa tur ir paraadiits, foni kaa jaaziimee ir diezgan noderiigi, bet pashus character'us.. nav nepatiik taa maakslinieka ziimeeshanas stils. Kautvai saakot ar aciik.. bliki aciis kantaini, tas jau kautkaa nepareizi izskataas...
Bet kopsumaa, nav slikti.. happy.gif
xikes
Labais..
Eh .. sorry es jau netieku pie neta tik biezi..
Var jau mosh pameeginaat ar to photoshopu.. ja tu tik loti veelies.. ok tad, kad pie rokas buus diskete, tad jau pameeginaashu.. smile.gif
not_alone
njaa...izdomaaju pameegjinaat $ito uztaisiit uz photoshop...cerams,ka normaali,wienkaar$i cilweeki man taa wai taa nepadodas
image
Puma
man shkjiet ka nu jau blura ir par daudz
taada sajuuuta ka man brilles buutu jaasaak neesaat.
bet vispaar ir ok smile.gif
aya-angel
Nep, manuprāt nav pa daudz... un ja arī ir, tad lai paliek, jo tas piedod šīm zīmejumam, kā sīkie saka "fišku", t.i. padara to īpašu un neatkartojamu.
not_alone, man ļoti patīk ko tu ar tā acīm izdariji!
not_alone
njah smile.gif blura juw tie$aam par dawdz laugh.gif bet nju....man blurs ir miiljaakais tools,taa kaa neko..
un aya,aces man ar ljoti patiik.ne juw tas,kaa uzkraasotas,bet tie$i ziiliites
Kima
Jaffa's ziimeejums atgaadina siewieti, bet not alone wiirieti, bet tas tikai man , bet taa man ljoti patiik abi divi
^_(kawaii)_^
Man patik gan pirmais, gan otrais variants. Bet 2raja blura tiesam par daudz, bet ta OK.
4IGAANC
Cik litru sviedru tavas treknās miesas izdalīja, zīmejot šo meistargabalu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.