Nu vispār es skaidri nesaprotu termina nacisms definīciju, tapēc tagad domāju, vai man uzbrauca vai ne.
Nu bet padomā loģiski kādā veidā tad lai kaut ko izmaina, es apzinos savu bezspēcību starp šiem- amerikāniskā tipa domātājiem, kas domā tikai par to lai pašam būtu labi un nesataucas, ka pirms sekundes izmirusi kāda augu suga, ka pirms sekundes izmirusi kāda dzīvnieku suga. Galvenais lai pašam būtu labi, pie vienas vietas, kas notiks ar pēcnācējiem, pie vienas vietas, kas vispār notiks! Tas tiktiešām ir vienkārši pretīgi.
Tu gribi teikt, ka tev patīk staigāt pa smiltīm, kad tev pēkšņi kājā ieduras stikla gabals. aiziet peldēties un izlienot ārā konstatēt, ka tev sānā iedūrusies šļirce. Un vēlāk konstatēt ka tev ir Aids. Vispār kolosāli. Domu gājiens - ai nu labi, nomiršu jauns, vismaz reimatisma nebūs!
Padomā kā ir labāk. Dzīvot vai mirt? Tas ir atkarīgs tikai no mums, ja mēs izvēlamies dzīvot, tad mēs varam kaut ko darīt, ja mirt, tad vairs neko.
Jāmēģina izveidot biotopu uz marsa, vismaz daži varēs izdzīvot...
Vai arī es kļūšu par teroristu un uzspridzināšu visas rūpnīcas. Un tiktiešām būšu nacists(pasakiet lūdzu kāds ko tas vārds nozīmē)
Varbūt ums venkārši jāpārvācas uz tropiem? Problēma ar aukstumu un pretīgo laiku atrisināta. Man ir teorija kā padarīt sahāru par normālu auglīgu augsni. Tur zeme lēta nopirksim zemi un sāksim saimniekot. Sadalīsim pienākumus dzīvosim In hidden vilage of sand, puse ies rūpnīcas spridzināt, puse rūpēsies par saimniecību, pātiksim no banāniem un datelēm, kokosriekstiem arī un būsim viena liela laimīga teroristu ģimene, dabas mīļotāji, Kas skatās anime.
Man vispār bija tāda doma katrā klimata joslā irīkot Otaku hidden vilages. Un es izdomāju kā varētu uztaisīt mašīnu, kas nekaitē dabai.
P.S. Idejas kā mājas, uzzīmē un dzīvo.