Pagaidaam esmu noskatiijies vienu epu ( subotas pagaidaam ir 5 ), kura beidzaas taa, ka gribu redzeet taalaak. Peec 1. seerijas neko sliktu pateikt nevaru..
Uzziiimeets ir labi, ziimee Prduction I.G ( GitS, Fruitss Basket ).Domajams, ka shows buus diezgan patiikams...
http://www.animenfo.com/animetitle,1715,nabfka,blood_.htmlhttp://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...search=BLOOD%2BKaadas ir juusu domas par sho anime.... ?
Church
Nov 15 2005, 00:35
ir redzeetas 4ras (by L-E). izskataas, buus patiikamaaks, nekaa Blood Movie. OP/ED gan liekas, ka nesader ar animes noskanju (jeb vienkaarshi peec savas gaumes shajaa zhanraa prefereetu druumaakus/skumjaakus/nostalgjiskaakus gabalus, ne promo maajienus uz action). jebkuraa gadiijumaa viens no jaunaas sezonas showiem kuru tajaa skaitaa trackoshu.
man kaa cilveekam, kam patika Blood Tle last Vampire shitas seriaals vienkaarshi kaitina un es nevaru vien sagaidiit, kad Saya beidzot paraveertiisies kaartiigaa bezsirdiigaa slepkavniekaa atkal, shitaa atminjas atguushanas dalja nekam neder un prieksh Blood - par maaaaz asinju!
Tikai manas domas
Spectre
May 19 2006, 10:36
Nu izskatās, ka beidzot harpy vēlme būs apmierināta 30-tajā epā viņa atguva visu atmiņu un next (1-3) epās būs blood rain so to say
Principā nesūdzos gabals visnotaļ ir virs vidējā līmeņa, man personīgi labāk patīk Blood+ kā naruto un Bleach. Šite vismaz kcik sakarīgi viss liekas
Vai vispār vēl kāds skatās šito bez manīm ????
Psycholog
May 19 2006, 20:48
A spoilerus izmantot nemaakam?
Man personiigi shis anime nevisai patika, bet tas, nojaushu, ir manas gaumes deelj...kaartiigiem asinju un horror cieniitaajiem (kaa arii tiem, kas sevi uzskata par goootiem) - iesaku
Nu nez man liekas, ka no horror tur ir loti maz un arii ar asiniim tur iipashi neviens neaizraujas. Pirmaas epizodes tik likaas taadas garlaiciigs, bet taa jau nekaada vaina.
Hikaru
Oct 21 2007, 15:22
Noskatījos Blood+. Pirmās ~12 sērijas likās interesantas. Bet vēlāk sāka kļūt garlaicīgāk un garlaicīgāk un beigas pavisam garlaicīgas. Sākums bija lēns, bet labs. Bet ja viss seriāls lēni velkas un nekas nenotiek, nu tad var aizmigt.
Bet mani mazliet pārsteidza, ka pie mūzikas strādāja Hans Zimmer un kaut kāds Mark Mancina... Ko Holivudas filmu komponisti pazaudēja pie anime? Tas ir interesanti. Novilku OST, to arī sev atstāšu.
adrenalin
Oct 31 2007, 00:14
nav ko skatities visas jau redzeju
pedejas 20 epas vilkas ilgi ta4u piebeidzu to 50 epu kumosu 3 dienu laika
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.