Ļoti atgādina Kamikaze kaitou jeanne stilu. Darbiņi labi, bet nav orģināli. Grūti novērtēt, jo pārāk lieli. Uploadējot image liec 600 augstumā.
yorsa-kun
Nov 7 2005, 18:15
Man pat liekaas ka tie noziimeeti no kaadaam esoshaam bildeem IMHO
ziimeejimu taa neko....1. un 4. manupraat tew wislabaak sanaakushi
ja noziimeeti tas tad shtrunts es ar taa daru, kameer pati nemaaceeshu normaali ziimeet un tas arii ir vislabaakais veids kaa pashmaaciibas celjaa iemaaciities ziimet, bet samazinaat gan vajadzeetu, gruuti apskatiit.
jaa es zinu ka ir pa lielu bet steigaa nebija laika samazinaat, kad buus laika tad samazinaashu apsolu
Nju...nav jau tik slikti! Nav slikti. Daži pat ļoti patika.
paldies tikai mai tracina tas izmeers bet nav programmas ar ko samazinaat
Kazuki
Nov 13 2005, 20:33
QUOTE(Marron @ Nov 13 2005, 16:38)
paldies tikai mai tracina tas izmeers bet nav programmas ar ko samazinaat
0_o ? mozh pameegjini ar microsoft office picture mannager.
bet vispaar liekot bildes shii lappa pati piedaavaa opciju samazinaat gan horizontaali gan vertikaali.
es nezinaaju paldies par ieteikumu
X_Kamui
Nov 13 2005, 20:49
Baigi labi ziimejumi...
it iipaši pedejie divi...
tik tos to4 vajaga samazinaat
Tomoko
Nov 14 2005, 14:17
Njuuuu... arii Marron-chan ielikusi savus darbus...
smuki tev... es parasti samazinu kautvai ar paintu, (ziimeejums nesakropljojaas) varbuut ar to izmeegjini.. skatoties uz taviem ziimeejumiem man ar pashai sagribeejaas ielikt.. bet nav skenera
! Manupraat, darbiem nav ne vainas.. ieliec to, kas man vislabaak patika...
Kazuki
Nov 14 2005, 17:48
QUOTE(Tomoko @ Nov 14 2005, 14:17)
skatoties uz taviem ziimeejumiem man ar pashai sagribeejaas ielikt.. bet nav skenera
!
man taisni otraadaak. skeneris ir a ziimeejumu naf. ;D
bet nu cik es no maroon darbiem vareeju saskatiit tad ir ok.
a man akal taada probleema skaneris ir a nav instelaacijas diska pazuda, tapeec es savus ziimeejumus focheeju, bet atkal probleema fochikam zikspuuldze chupaa un tapeec jaakjer dienas gaisma. un vel Tomoko kursh bija tas ziimeejums kursh tev patika
baseboalbatboy
Nov 14 2005, 18:29
QUOTE(Marron @ Nov 14 2005, 15:03)
a man akal taada probleema skaneris ir a nav instelaacijas diska pazuda, tapeec es savus ziimeejumus focheeju, bet atkal probleema fochikam zikspuuldze chupaa un tapeec jaakjer dienas gaisma. un vel Tomoko kursh bija tas ziimeejums kursh tev patika
Ziimeejumi gan labi nezinu teikt ka noziimeeti..taakaa saku ka labi un viss...(
kaut es maaceetu taa meitenes ziimeet tad mana manga buutu kaut cik sakariiga...
)
asamashii ritori banpaia
Nov 15 2005, 15:26
zīmējumi laikam ok, tik tik lieli ka nevaru izdoma't
Tomoko
Nov 15 2005, 20:07
dark_angel, es tavaa vietaa sabaaztu visu...
Marron... Bija smuks ziimeejums ar Ah!My Goddess un D.N.Angel!
(neatceros kursh, bet man patika
)
Kazuki
Nov 15 2005, 21:34
QUOTE(Tomoko @ Nov 15 2005, 20:07)
dark_angel, es tavaa vietaa sabaaztu visu...
Marron... Bija smuks ziimeejums ar Ah!My Goddess un D.N.Angel!
(neatceros kursh, bet man patika
)
es jau labpraat tomoko, bet kaa jau teicu man nav ziimeejumu ko likt(tikai 1 pusliidz normaals)
besides es neziimeeju, es noziimeeju.
(kauns pa visu gjiimi)
lol
tas jau nekas ka noziimee es esmu gaajusi maakslas skolaa un vis labaak var iemaaciities ziimeet saakumaa noziimejot ar acu meeru un tad veelaak dragaa tik valjaa.
un vel man nepatiik focheet savus darbus bet labaak buutu skaneet.
iewucis
Nov 17 2005, 19:57
...man ljoti patiik pats pirmais dartbs...vnk super....
...pareejiem ar nau nevainas
Alexiel aka Organic Angel
Nov 23 2005, 19:58
Marron, I don't want to sound rude, but the first one is a picture from German magazine Yukiko - am I right?
But in general evrything is nice and clean.
shie ir diezgan veci darbi bet slinkums un nezinaashana vai likt jaunaakos darbus vai nee, ko vai dara
shie ir divi no maniem jaunaakajiem ziimeejumiem!
ceru ka patiik!
waa cik shmuki!!.. man otrais(ne peedeejiem diviem) visvairaak patiik!! tam pirmajam gan man shkiet kkas nav taa kaa vaig..
Tas angel ir burviigs. Taads tiesih iiztajaa reizee!!!
Tam engjelim nav nedaudz par garu viduklis? Bet taa tieshaam smuki! Man patiik!
iewucis
Nov 30 2005, 23:47
nav nav pagaru........
man patiik 2-ais..... 1-ajam mugura paaraak izliegta......Izstaas peec 12 gadiigas skonieces...
Isabel Carmin fon Edelhain
Dec 2 2005, 00:49
Pirmais man patīk. Atgadina gotisko stilu, laikam dēļ tievuma. Par otro gan pasaki vienu viņa sēž uz zemes vai uz kaut kā augstāka, Ja pirmais tad ķermenis ir stipri par garu, ja otrais tad viss ir ok.
vai es pat nepamaniju ka manam eņģelim pa garu viduklis, bet paldies ka patiik, man pashai arii shie divi labaak patiik par paareejiem maniem ziimeejumiem. un tas pirmais ziim. no otraas kaartas ir ziimeets ar spalvu un tushu tas prasa lielu pacietiibu un laiku un to nevar izdzeest kaa ziimuli sakataa defektu paarveesh par efektu.
ĀAAAAAAAAAAAAAAAaaaa tu taass zimeeeji..ej nost es laikam esmu vineigais otakitis kurs nemaak zimeet..AAAAAAA (tev ir talant)
man visa gjimene ir maakslinieki skolaa esmu labaakaa ziimeetaaja un mani darbi ir biijushi iztaadee par kuru es neko nezinaaju un tikai veelaak uzinaaju. bet anime man nesanaak ziimeet tik labi kaa citus darbus
tev pirmie sanaaca labaak..ta kaa man nepatiik kritizeet es to nedariisu..he
kaunc ka man taa nemaak zimeet
Tigra2
Dec 12 2005, 19:34
Kikyou
Dec 12 2005, 22:01
QUOTE(Ginji @ Dec 12 2005, 17:46)
:ph34r: :ph34r:
ej nost es laikam esmu vineigais otakitis kurs nemaak zimeet
Nēee... Vēl esmu arī es. =_=;
Anyway!
Marron, atceros kādu pamatīgu laiciņu atpakaļ tev bija viens cits topiks kurā tu meti savus zīmējumus. No tā laika, pamatīgs progress. ^_^
Tie pirmajā lapā izskatās nedaudz nozīmēti... o.o; Mjā bet tas tā.
Tas enģelis otrajā lapā smuks... *-* Vienīgais, jā, tieši tas, ko Tigra savā postā parādīja, tas vidus nav īsti "ritīgs".
Kagome
Dec 12 2005, 22:18
njaa... ziimeejumi labi
... iesaku tiki biski pielabot to ziim. ar engjeli, spaarni sanaakushi vnk super, bet kjermenis gan jaapielano....
pa ziimeejumu piekriitu Isai.
Buutu labi ja pauriitis sniektos liidz spaarnu aukshai. (nu padomaa, kur vinjai ''piestiprinaati tie spaarni) Pakala vareetu buut formiigaaka, kaaajas nedaudz jaapielabo. Ja paskataas uz kakla dalu. cilvekam taas striipinjas(kaa lai vel nosauc?) nedaudz zemak.(ieelpo gaisu un pati uz sevi apskaties)Treneejies un viss izdosies. Tev lieliski izdodas.btw, spaarni ir vnk perfect!!
Nēee... Vēl esmu arī es. =_=;
HA! nenoniecini sevi! kursh Animefesta ziimeshanas konkursaa 3 vietu ieguva???? Ar savu Shakugan no Shana?? huh??
taveejie ir kawaiii.(pameigini tik man atgaadinaat ka esi baka , kaa tu daudzkur raxti)
man anime neizdodas ziimeet labi es jau censhos ci speeka, ar katru briidi iet vien labaak un labaak. enģelim bija diezgan gruuti uziimeet manskjiet ka 2 stundas ziimeeju un to melno ziimeejumu to pirmo ziimeeju vel vairaak. es jau censhos cik speeka. man jau arii nav paaraak laika daudz ziimeet vecaaki ir maakslinieki un preksh manis ir lielas prasiibas jaaziimee peedeejaa laikaa kaut kas cits nevis anime
, bet nu ko vai dara kas jaadara tas jaadara.
P.S. nu man jau ziimeejumu proporcijas ir daudz labaakas.
a un vel kas pa to eņģelis nav orģinaals, man vinjsh ir uzziimeets uz ruutinju lapas un tur vis ir daudz labaak, bet man negribeejaas likt ruutinju lapas ziimeetu ziimeejumu un tapeec uzziimeeju velreiz. bet ziimeet velreiz ir gruutaak, daudz daudz gruuteek, un tapeec taa ne iipashi, bet orģinaals ir labaaks
pinksakura
Jan 2 2006, 01:53
QUOTE(Ginji @ Dec 12 2005, 16:46)
es laikam esmu vineigais otakitis kurs nemaak zimeet..AAAAAAA (tev ir talant)
XD nēsi gan (es ar nemāku)... pēdējie zīmējumi ir labi tas 1 tiešām atgādina gotisko stilu (varbūt arī ir)
pinksakura tikai nevajag, tu maaki ziimeet es vismaz taa domaaju, un ceru. tu man esi raadijusi tikai vienu ziimeejumu tapeec paaraak daudz nevar spriest, bet es domaaju ka tu maaki labi ziimeet.
Marron, ieliec kādu ne-anime zīmējumu, tā kā tev viņi saņāk labāk! o.o
labi, ielikshu tikai man ir jaaatrod, skeneris. es apsolu ka ielikshu kaut kad ..., nezinu kad.
njaa, nemaz nezinaaju, tu tik smuki ziimee... viss sanaak taads gaisiigs un taals - patieshaam smuki! galvenais, ieliec veel kaut ko!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.