Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Useru paraksti
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shatako
image
Mans paraksts! rolleyes.gif
Sushi
Man gan laikam ir mazliet sarežģītāks... smile.gif
image
Ghoul
ehh nu var jau vnk skatiities uz useru ziimeejumiem un uzzinaat kaa nji parakstaas wink.gif bet wateva....
image
Sushi
Var jau arii taa dariit, bet ne visi parakstaas... UN labaak visus parakstus vnk apkopot sheit, vai ne? smile.gif
Ayumi
patieshaam nezinu kam tas vajadziigs, bet-
image
X_Kamui
Gandriiz visiem maniem chariem, kuri atteloti manos zimejumos, ir lidzigs krustiņš uz kakla... tongue.gif
image

Vai arii kaut kur ir uzraksts "Kadao" rolleyes.gif
sipps
es i censos saprast kam tas ir vajadzigs? ja tas ir kads triks lai pieverstu sev uzmanibu tad saubos vai tas tev ir izdevies
edg
QUOTE(sipps @ Nov 7 2005, 18:46)
es i censos saprast kam tas ir vajadzigs? ja tas ir kads triks lai pieverstu sev uzmanibu tad saubos vai tas tev ir izdevies
*

Es domaaju, ka vinja grib saliidzinaat savu parastu ar citu parakstiem. Zinjkaariiba.
Kikyou
image

Jau kādu gadu šito izmantoju. :3 R.y. un 1/4.
A ja tas nav uz zīmējuma, tad parasti iztieku ar savu uzvārdu savā kroplīgajā rokrakstā... >.>;
+Chibi+
Es neparaxtu savus darbus. Paraxts pasē ir vienkārši ķeburs.
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 7 2005, 21:04)
*

3 krustinji? ;D
+Chibi+
QUOTE(Church @ Nov 7 2005, 22:46)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 7 2005, 21:04)
*

3 krustinji? ;D
*

drīzāk zvaigznīte.
Tsukino
hihi... man pasee liidziigi.
Bet paraksts buutu uzraksts ''by Tsukino'', citos forumos nelieku, taapeec arii nemainu. Parasti vienaa rokrakstaa, izskataas gandriiz identiski, jo ar ziimuli rakstu savaadaak kaa ar asu pildspalvu.
zeloco
atkariibaa kaads darbs, ja tas ir digitaalais tad vnk pielieku linku uz maajaslapu vai "© zeloco", ja ar otu, tad man ir taac kjeburs, ar ziimuli ziimeetajiem reaalistiskajiem uzrakstu savu vaardu, bet visiem paareejiem vispaar neparakstos XD
not_alone
Kri<uz i ir sirsniņa ^-^>ar parastiem burtiem un tad iet 2oo5
Kaede
Ja es ko zīmēju, tad vnk pielieku savu niku klāt. Ja ko rakstu vai parakstu, parasti pielieku uzvārdu...
Shatako
Njā...Daudzi izmanto savus nikus bet interesantāk ir ar parakstiem! happy.gif
Tomoko
Re - tongue.gif

image
Blackout
Ar ziimuli labaak >.> Uz datora rakstiit taa ir pashnaaviiba...
image
nekas iipashs ;P A nika parakstu gan es neliktu.. >.> Uz pasaules tach daudz ir Tomoko, Tsukama, Yuriko.. LOL! Tad labaak lieku lietaa savu japaanju vaardu - Aivaa Mattokashimofu... >.>
ReD_FoXy
Mine...
image
Nekas īpašs...
AKIRA
image

---> nix <---
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.