Informācija:http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2178Faila nosaukums : Kakurenbo_-_1_-_Complete_Movie_-_[E-D](ff7c452b)(dub.sub_jap.eng.eng).mkv
Lielums: 349MB
Audio: stream1: oriģinālā Jap stream2: Eng
Subtitri: Eng (optionāli - respektīvi var ieslēgt un var izslēgt)
Kvalitāte: laba!
Ja atskaņojot nav skaņas ejiet uz -
http://hp.vector.co.jp/authors/VA022257/matroska/ un uzlieciet MKV kodeku.
Fails ir dabūjams torrenta veidā
no šejienes.
Tikko noskatījos pats.
Dīvaina un laba - iesaku!
Laugh|nGMan
Nov 7 2005, 09:57
Nu tad beidzot ir iznākusi! Paldies Heldon.
Varēji pabrīdināt, ka tiek lietots H264 kodeks ;)
A to citādi sataisījos skatīties - a manam kompītim (Celerons 2Ghz) knapi pavilkt to h264. Bremze, bremze... AVI formātos vēl kautcik pavelk, bet MKV nē.
Būs jāpamēģina demuxēt uz avi un tad..
Edit: ai tāpat nevelk.. subtitri atpaliek ar skaņu.. Eh.. Nu nekas, tad darbā mēģināšu, tur kompīts nākamajā levelī liekams (A64) :)
nezināju, ka tas H264 *nevelk*.
Uz mana PC nekas nebremzēja
deleted-ray
Nov 13 2005, 14:33
Ar kuru pleyeri lai ver vaļā - man ūbervlc never, bsp arī ne. MOš kautkādu speckodeku vajag vēl?
HELDON
Nov 13 2005, 15:01
VLC un BSP man arī gļukoja.
Ar Windows Media Player Classic' iet bez problēmām..
Dīvaina filmiņa.. Bet ir ok.
Tur ne tikai normālu pleijeri vajag, bet labu datoru vajag
Ja nu kas, tad ar MPC + CCCP viss iet kā vajag.
Noskatījos. Pirmie iespaidi - video kvalitāte vienkārši sugoi. Nācās uz sava Celeron 1Ghz ar iebūvēto video izslēgt visus liekos procesus lai kautko tādu pavilktu.
Pat stāstīt daudz nav ko - skaists un saprotams sižets, tīri labs horror, beigas arī patīkamas. Tīri labi patika kā tika uzzīmētas dienas gaismas lampas un to mirgošana. Tīri nepierasti tai vietai/laikam, jo nepameta sajūta ka anime norisinās kautkur viduslaikos, bet to visu noliedza tur redzamās nenongaismas un ielu saturs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.