Tadi paris veiklie zimejumi!
varat izteik domas un padalities ar ieteikumiem! (uznjemu ari kritiku, tikai parak neaizrauties...)
pirmajam ziimeejumam rokas paaraak iezhmiegtas saanos, treshajam muskulji paaraak lieli un nedabiigi izskataas. otrais pagaidaam visnormaalaakais. iesaku vairaak patrenneeties.
Viņu grimases ir atbaidošas.
P.S. Neklausies direktorā, zinu viņu no viena cita foruma, no kura viņu, šķiet, izbanoja (jebkurā gadījumā viņš nav ņemams par pilnu).
Tadam ar tam grimasem jabut... zimejumi- vampirs, k-kads psihs un vel viens savadniex...
grudger
Nov 5 2005, 22:13
zīmējumi smuki
man patīk...līdzīgs manam zīmēšanas stilam...
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 22:51)
QUOTE(grudger @ Nov 5 2005, 22:13)
zīmējumi smuki
debil.
debil.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 5 2005, 23:03
Proporcijas, proporcijas un vēlreiz proporcijas.
Kājas pārāk īsas, pat ļoti. Un vēl ta apsēstiba ar pārak lieliem muskuļiem.
Jaa kaa Isa teica- proporcijas. Shiet te mums ir viens Hellsing fans, ne? pie ziimeejumiem vel jaapiestraadaa, iesaku turpinaat. Njaa muskuli atgaadina Dragon Ball Z, bis mazaakus vajadzeetu.
Direktor, paturi luudzu savas domas pie sevis, nevienam taas taa pat neintresee.(citaadi gadiisies ta ka arii no shii foruma tevi izbanos) cilveeks censhaas.
Tas laikam Dragonball Z negativais iespaids- pasha sakuma citus anime nezinaju un zimeju, ko redzeju...
QUOTE(Aidzis @ Nov 5 2005, 23:15)
Tas laikam Dragonball Z negativais iespaids- pasha sakuma citus anime nezinaju un zimeju, ko redzeju...
DBZ ir Ok, es arii sakau ziimeet DBZ stilaa, vinsjh ir eerts un viegli iemaacaams, taa ka turpini ziimeet DBZ stilaa un aatri iemaaciisies
Otrais ir sanaais vislabaak
X_Kamui
Nov 5 2005, 23:18
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 21:51)
QUOTE(grudger @ Nov 5 2005, 22:13)
zīmējumi smuki
debil.
Un par ko viņš ir debils psc
Par šaadiem izteicieniem warnus daži liek....
Priekš aatras rokas tiiri labi sanaaca, man patiik
Taisniba gan... Lai jau cilvex izsakas- ja vinjam nepatik tad tas lai ir vinja viedoklis...
QUOTE(Aidzis @ Nov 5 2005, 23:21)
Taisniba gan... Lai jau cilvex izsakas- ja vinjam nepatik tad tas lai ir vinja viedoklis...
foruma noteikumos teikts, ka nedriikst aizvainot citu foruma biedru, vinja rakstiitais bija pasniegts diezgan rupji, bet to veel var pieciest, bet vinjsh nosauca cilveeku, kuram patika tava maaksla par debiilu ( nemaz nerunaajot par taa posta mazo jeegu un saturu), domaajams par to tiks pieshkjirt warn. Vispaar ticu, ka warn buus arii, jo lai cik ljauni nebuutu riikojies diektors, es nedriiksteju vinjam uzbrukt ar vaardiem, nemaz nerunaajot par mana posta mazo jeegu un apjomu
.
Nu jā vajag proporcijas....un tie muskuļi kā Pamelas Andersones krūtis(nebija uzbrauciens
)......nu jā ja pacentīsies vēl vairāk tad ir baigi labi!!!
Un uz ātru roku ir labinieks!(Pamēģini šos pašus izlabot un ieliec no jauna!)
ok... Ja tu te esi tik izglitots, Direktor, tad varetu ari ta biki isuma apskaidrot to savu ievietoto cilveka proporciju prikolu. Atzishos, ka ipashi daudz nesaprotu no ta, ko tur esi iebazis...
asamashii ritori banpaia
Nov 6 2005, 13:04
ljoti vaaji fanart, ja to vispaar taa var saukt.. kapeec visi saak ziimeet ar kautkaadiem mega charakteriem, fanartu vai veel kautko kas tikpat nejauki izskataas? labaak saac ar tutorialiem.
grudger
Nov 6 2005, 14:46
direktor ja tu te esi atnācis ''dirst'', tad ir tāda vieta - WC kur tu to vari izdarīt nevienam netraucējot
Ja, un veel... Ja kads var tad ludzu ielieciet kadu paraugu/lpaanu (k-ko tadu) ka zimet plauxtas, jo man tas tiesham pat biki nepadodas.
asamashii ritori banpaia
Nov 6 2005, 17:39
tev vajadzeetu ar vispaareejo plaanu saakt, kaa direktors iemeta bildi, tik tev no "how to draw manga" dereetu pamekleet, kad buushu maajaas iemetiishu kaadu lapu, bet nu nopietni, saakumaa sakaarto vispaareejo skatu tad kjeries pie siikumiem..
Zīmējumi labi. Neizskatās kā uz 'ātru roku. Turpini, talants ir! bišķi tik proporcijas pieklibo, toties ēnojums(3.zīm) kolosāls! ar nepacietību gaidu pārējos zīmējumus.
P.S. Vēlējos pateikt, ka ļoti cienu direktoru, par viņa warnīgajiem postiem, bez warnotājiem šis forums kļūtu pavisam garlaicīgs. Varētu izveidot arī direktora fanklubu, man tiešām direktora posti patīk, viņš parāda drosmi, parāda to, ka nebaidās no warniem. Liels, liels respect direktoram! (tas nav spams, tas ir tikai spamīgs P.S)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.