Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesācēja zīmējums =D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
grudger
Vakar man ar sagribējās kautko uzmest... biggrin.gif Es kautko normāli zīmēju 1 reizi tāpēc daudz mani neapdirst...pasakiet tikai kur kļūdas cool.gif Ceru ka neesat antipanki ph34r.gif
Tigra2
Paskatījos un pasmaidīju, likās, ka būs kaut kāds krutais panks, bet izrādijās ka tas ir kawaii panks. Tiešām mīļš. Apgāž visus prikštatus par rokeriem. Turpini. wink.gif
Man liekas ka kļūdas labot šinī zīmējumā nevajag, vairs nebūs tik mīļš.
Bet vispārīgi runājot, tam pankam kājas pārāk īsas.
AmnE
Oki nepiesieshos pie kjermenja formaam, bet nu grebenei kaut kas manupraat ne taa! Bet nu tas tik mans viedoklis! wink.gif
grudger
Es specieāli nezīmēju viņu briesmīgu jo domāju ka mani sāks apdirst. cool.gif Njā grbene man nesanāca laugh.gif
Ghoul
neprporcionaali un uzziimeets, neruupiigi, atgaadina DBZ stilu ( mosh man vieniigajam,. bet tas taa..), un poza liekas taada diivaina. Jebkuraa gadiijumaa, nav slikti ( pirmais ziimeejums ), iesaku riktiigi izdomaat ko veelies ziimeet un tad ziimeet ilgi un ruupiiigi, mosh izmanto kaadus tutorial.... smile.gif
grudger
tnx ņemshu vērā...=D
Sushi
Jaa pancinjsh sanaacis taads miiljsh un kautriigs!
Hahaa! Gribeeju piebilst, ka antipanks es neesmu! laugh.gif
grudger
vakar uzmaucu vienu keksu...nedaudz palasiju tos tutorials...neko daudz nesapratu dry.gif
EndlessReality
......*falls over laughing* Neapvainojies, bet tas vecis izskatās nu toč kā kāmis!
Acis par tuvu viena otrai, tāpēc laikam...
grudger
zīmēju kā mācēju...visiem sākumā sanāk netāds kā vajag tongue.gif
sipps

nu tavam mega pankam laba aus kautkada netada. ka lupatina. un ar acu skatiens tads itka vins skieletu bet tas nu ta sikumi.
Ayumi
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 16:58)
......*falls over laughing* Neapvainojies, bet tas vecis izskatās nu toč kā kāmis!
Acis par tuvu viena otrai, tāpēc laikam...
*

endlessreality, gribeetu zinaat kaa tu uzziimeetu savus pirmos ziimeejumus. dry.gif nevaig smieties pa citu pirmajiem darbiem, visiem no saakuma vini naw ideali. arii man kad saaku ziimeet anime stilaa visi kaa peec suna!! laugh.gif dazas otakietes jau ir redzeejushas manus tagadeejos veikumus.(vaig skeneri) anyway. grudger, turpini ziiimeet, ar laiku tev sanaaks labaak un labaak. otrais mega panks, ir savaa zinaa daudz labaaks pa pirmo, nju taas acis patieshaam bish taalaak vienu no otras. happy.gif acis labas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.