Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FMA Winamp skin
Anime forum > Anime > Requests
Red Devil
Bljaaviens visu netu caurbraukaaju skinus mekleejot divus atradu bet tie khm *no dirsas izvilkti*. Vai kaadam ir? ja ir luudzu padalieties!
K@fs
Man ir daudz un forši winamp modern skini. Ja tev ir skype, es tev viņus varētu pārsūtīt.
+Chibi+
man pāris ir. Labi. XD Dalīšos, ja vēl vajag. Caur yousendit.com zipā.
Winry
Nu es varu ieteikt lapu - www.spacecatsamba.com....tur augšā ir winamp skins un tad jau pats var visu atrast....!!!! biggrin.gif (ne tikai no Fullmetal, bet arī no citiem!) biggrin.gif

Edit: palēni atveras(vismaz man!) smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Winry @ Oct 28 2005, 14:13)
Nu es varu ieteikt lapu - www.spacecatsamba.com....tur augšā ir winamp skins un tad jau pats var visu atrast....!!!! biggrin.gif (ne tikai no Fullmetal, bet arī no citiem!) biggrin.gif
*

man no turienes arī ir! happy.gif Šie ir loti labi. Good quality. happy.gif
Kikyou
QUOTE(Winry @ Oct 28 2005, 13:13)
Nu es varu ieteikt lapu - www.spacecatsamba.com....tur augšā ir winamp skins un tad jau pats var visu atrast....!!!! :D (ne tikai no Fullmetal, bet arī no citiem!) :D

Edit: palēni atveras(vismaz man!) :)
*

Aaa! Paldies, ka to linku iemeti! ^_^ Jau labu laiku smukus anime skinus meklēju.

Kādam ir vēl kādi linki?
Winry
Wēl ir : www.perryandtsua.com...bet tur tā kwalitāte pasliktāka,bet tik un tā skatāmi jau ir! biggrin.gif
Red Devil
oo tnx shie skini ir tieshi taaadi kaadus mekleeju sho treadu var droshi sleegt ciet!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.