Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sodien nau ko darit
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
soirvakt
davai visi intresenti kas grib sodien maukt alu piesakas jo atrak jo labak
Roze
Smukas meitenes būs? smile.gif
soirvakt
nu ja kada atnaks tad bus davai da jebkurs kautko sadaram sodien
ETM
NAUDAS NAV!!! bet nu kur tad ejam? Runcis vai?
soirvakt
nu davi lai butu runcis man vienalga sakiet tikai cikos varat but klat
sipps
QUOTE(soirvakt @ Oct 26 2005, 13:47)
nu davi lai butu runcis man vienalga sakiet tikai cikos varat but klat
*

visi visi kuriem nav ko darit tiekas 19.30 RUNCI uz mega OTAKU arpuskartas patusesanu
soirvakt
es gan biju cerejis ka visi savaksies daudz atrak teiksim apmeram tagad
ETM
ljoti daudziem ir darbs. vari meegjinaat sazvaniit Gamemasteru vai Sigfu. es pats liidz chetriem darbaa.
soirvakt
man pec tn ir nomiris telefons un soreiz pa galigo
Lija
varbūt mēs ar sievu arī ieradīsimies... ph34r.gif
Yume
aha, sieva tikai darbu 20:00 pabeigs, un dosies uz centru. Tad jau redzēs cik tālu tikšu.
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 26 2005, 14:59)
aha, sieva tikai darbu 20:00 pabeigs, un dosies uz centru. Tad jau redzēs cik tālu tikšu.
*

principā tev ir jātiek līdz manīm un tad jau skatīsimies kur tiksim tālāk.. lai nav kā vakar..^^
Yume
aaa...tev jau šodien Fake nav līdzi, ne?
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 26 2005, 15:01)
aaa...tev jau šodien Fake nav līdzi, ne?
*

ui sooory saulīt, bet nava gan... mājās palika... tevi gaida... es jau nebiju domājusi ka tā varētu būt ka es tevi arī šodien satikšu!!!
ShinChan
QUOTE(Lija @ Oct 26 2005, 15:00)
*

principā tev ir jātiek līdz manīm un tad jau skatīsimies kur tiksim tālāk.. lai nav kā vakar..^^
*

a kas bija vakar, ja drīkst vaicāt?
Lija
QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 15:12)
QUOTE(Lija @ Oct 26 2005, 15:00)
*

*

a kas bija vakar, ja drīkst vaicāt?
*

emmm... bija grūti piecelties.. un itkā pats nezinātu ne.. pats biji klāt!!! ph34r.gif
Sigfa
pusee astonjos buushu runcii.
Sērfijs
Varbūt arī ieskriešu kaķītī pus astoņos.
Hikaru
Un es tikko atbraucu no Rīgas....beidzot. Otrreiz uz Rīgu negribās braukt. Nu i labi, Runcī tēja dārgi maksā. biggrin.gif
anishuara
sry es te bikit iemalijoz... a kur tas runcis atrodas? protams ja es drixtu nakt... happy.gif
Sigfa
jaanja laukums pie Peetera bazniicas, blakus oranzh'am
Kima
ekkk, vareeejaat pazvaniit, es ar buutu atvilkusies T-T
lastguru
tev tur nebuutu paticis - tur cilveeki smagi piipee un dzer biggrin.gif
ETM
nez kapeec tad za4is tur jau vairaakas reizes bijis? un nemaz tik smagi tur cilveeki nedzer. Man vienmeer intereseejis kaa cilveeks, kursh nedzer vispaar var zinaat kas ir smaga dzershana un kas nav.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.