Nju laabi... vajag kritiku!
Shis ziimeejums vareetu skaitiities kaa mazliet apstrakts...
Sejas forma taada diivaina. Kaa arii roku forma.jociigi panjemta taa cigarete.
Bet man shis darbs tik un taa patiik.
Wieniigais, kas man nepatiik shajaa darbinjaa ir roka, kuraa winja tur cigareti... paareejais liekas, kaa saws izkopts stils ^^
pinksakura
Oct 18 2005, 16:50
nju labi pati nēsmu labākā zīmētāja bet darbs kopumā labs bet izskatās viņai viduklis biku pa tievu.....bet tā viss labi
Neeeeeeeeeee! Es paaraak izceljos ar savu kritiku.
Do more!
QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 16:48)
Wieniigais, kas man nepatiik shajaa darbinjaa ir roka, kuraa winja tur cigareti... paareejais liekas, kaa saws izkopts stils ^^
heh... man gan pasham skjita ka otra roka bik taada nekaada...
QUOTE(pinksakura @ Oct 18 2005, 16:50)
nju labi pati nēsmu labākā zīmētāja bet darbs kopumā labs bet izskatās viņai viduklis biku pa tievu.....bet tā viss labi
...tas ir anime goth - vismaz uz to pusi es biju centies teemeet un shim stilam arii ir raxturiigs paarspiileets tievums...
Oki paskatoties to otru roku - godiigi es iisti newaru saprast kaa taa ir domaata
pirmo reizi dzirdu par anime goth stilu - maybe ir kaadi resursi kurus war paskatiities? ^^
Kikumi
Oct 18 2005, 17:34
Ja godīgi, tad liekas, ka tā viena roka (kas netur cigareti) ir nocirsta! Nez, man vismaz tā liekas. Tā roka, kas tur cigareti arī ir kaut kāda, ne tāda. Tur man kaut kas nepatīk... Bet vispār darbs tīri labs! Būšu priecīga redzēt vēl!
Man taa otra roka atgaadina kalmaara kaaju! Vai arii nocirstu.
Bet nav jaw tik traki!
QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 17:18)
Oki paskatoties to otru roku - godiigi es iisti newaru saprast kaa taa ir domaata
pirmo reizi dzirdu par anime goth stilu - maybe ir kaadi resursi kurus war paskatiities? ^^
es personigi nesinu kur var kauko tadu dabuut... pats nejaushi netaa atradu... dazas bildes... nu sheit ir shis tas uzskataamakais kas man ir:
Kazuki
Oct 18 2005, 17:39
man shkjiet ka kruutis ir paaris mm par zemu. paareejais ok
Tigra2
Oct 18 2005, 17:41
Sorry par kritiku,Padomā kāda viņa būtu ja būtu dzīva, fiksi palabo, es ticu, ka zīmējumi ir dzīvi, tapēc nesabojā šīs meitenes dzīvi vismaz pārveido viņas sejas, kakla un ķermeņa formas,ideja nav slikta, izpildījums nepatīk, un pasaki godīgi vai tev patīk tā meitene? Kas slimo ar anoreksiju, kurai nošļukušas krūtis, noslīdējusi āda un caurums zodā?
Tigrinj... ja tas ir taads stils... oki protams, ka cilweekam weel ir jaastraaadaa...
Tas naw wnk caurums zodaa, bat piirss (piirsings, ja kaadam labpatiik).. wismaz peec taada izskataas... un shaada rotinja tieshi izdailjo luupas
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 17:41)
Sorry par kritiku,Padomā kāda viņa būtu ja būtu dzīva, fiksi palabo, es ticu, ka zīmējumi ir dzīvi, tapēc nesabojā šīs meitenes dzīvi vismaz pārveido viņas sejas, kakla un ķermeņa formas,ideja nav slikta, izpildījums nepatīk, un pasaki godīgi vai tev patīk tā meitene? Kas slimo ar anoreksiju, kurai nošļukušas krūtis, noslīdējusi āda un caurums zodā?
lol!!! es vienk censhos iemaaciities dazaadas tehnikas... un shaadi ziimeejumi pieraada ka nau negliitu cilveeku! jebkaadas fiziskas iipashiibas ir iespeejams pasniegt skaisti!
...bet nuu ja teu nepatiik... - tas jau ir tikai tavs viedoklis...
Kazuki
Oct 18 2005, 17:50
peec manaam domaam viss ok iznjemot taas kruutis. vot to toch meegjini bikiit palabot.
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 17:50)
peec manaam domaam viss ok iznjemot taas kruutis. vot to toch meegjini bikiit palabot.
...nu nes... man gan patiik... nau nekaadi piepuustie baloni vismaz...
Hihii! Tieshaam labi, ka nav piepuustie baloni!
Un jaa... tas ir taads stils! Apm kko taadu tachu lika art topicaa gothic... vai kaa tur saucaas..
Kikumi
Oct 18 2005, 18:04
QUOTE(AKIRA @ Oct 18 2005, 17:53)
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 17:50)
...nu nes... man gan patiik... nau nekaadi piepuustie baloni vismaz...
Uztaisi vismaz kādu nelielu gabaliņu augstāk! Izskatās izstiepti...
Kazuki
Oct 18 2005, 18:04
neee nu nevajag jau arii paarspiileet un ziimeet piepuustus balonus. tur tev taisniiba, bet minimaali pielabot vajag.
ziimeejums ir labs, un ne visiem ir perfektas kruutis, mosh shai meitenei taas iz zemaak, taa ka lai paliek!!! Gaidu naakoshos ziimeejumus!!!
lol!! ...vismas s.u.d. mani saprot!!!
zeloco
Oct 18 2005, 18:52
O_O Ooooh... me wubbers shitaadi smukumi... Shausmiigi apbriinoju cilveekus, kas maak ziimeet netradicionaalos stilos <3 respect
Ko juus pieseejaaties taam kruutiim? Man gan patiik
Mazas, formiigas un bik zemas, liidz ar to rada kaut ko dramatisku nogurosho...hehehehe, nu ko es ta varu teikt?man jau vienmeer patika, lai gan shaadus zimeejumus tev neredzeeju....
Vislabaak gan man patiik 2.ziimeejums...
X_Kamui
Oct 18 2005, 19:53
Mde norm ziimejumi
Un tas par kruutiim - tas ir viņa stils....
not_alone
Oct 18 2005, 19:59
Man patīk!
punkts.komatu nav.
p.s.un tās krūtis ir sexīgas,ja kas
Tigra2
Oct 18 2005, 20:16
Es jau nesaku ka nepatīk, es tikai centos palīdzēt, tapēc jau arī kritiķi vajadzīgi, bet ja jau tāpat perfekti, tad kapēc liec novērtēšanai?
Kikumi
Oct 18 2005, 20:17
Ano, let's just leave it the way it is! Katram ir savs stils un es to saprotu! Gomen!
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16)
Es jau nesaku ka nepatīk, es tikai centos palīdzēt, tapēc jau arī kritiķi vajadzīgi
Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak
).
Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!!
Tigra2
Oct 18 2005, 20:28
QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25)
Es jau nesaku ka nepatīk, es tikai centos palīdzēt, tapēc jau arī kritiķi vajadzīgi
Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak
).
Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!!
Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta
Kazuki
Oct 18 2005, 20:32
appac, par taadu siikumu tik liela jezga. nu ja tas taac stils tad lai pasaka jau pashaa saakumaa un nekaadas kritikas nebuus... nu ja tas ir akira stils nu tad apsveicu vinju ar to.
nav jau viena ziimeejuma peec visiem te jaapleeshaas. vienmeer buus taa ka kaadam patiks un kaadam citam atkal nepatiks.
OK es vnk esmu drausmiigi pretiiga persona un par visu piesienos, piedodiet.
Ok piesieshanaas turpinaajums:
OMFG mees jau saakam runaat par jaunu stilu 'n' stuff, oh cmon, kruutis vnk ir uzziimetas bikiit zemaak, tas nav jauns stils, taa ir reaalaa pasaule.....
Augstaak rakstiito es saku arii sev.
yay par veel vienu postu vairaak ^^
Ziimeejums man tieshaam patiik, ziimee vairaak un liec forumaa.
Kazuki
Oct 18 2005, 20:42
ziimeejumus tieshaam vajazeetu vairaak. un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30.
Nee nu tik liels jandaalinjsh (nav nekaads jandaalinjsh, tikai gribeejaas sho vaardu uzrakstiit
) deelj taada siikuma!
Man shkjiet, ka ar kruutiim viss ok! Ja kaadam liekas, ka kkas nav, tad taa arii ir vinja kritika!
Ai... es nu atkal kko samurgoju...
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 20:42)
un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30.
piekasiiga mosh, maita nee
eeem viss ir atkariigs no geeniem, arii jaunai meitenei var buut shaadas kruutis
Ok wateva stulbs striids, esam iesaakushi offtopiku, dereetu beigt, veel atnaaks admins un sitiis muus
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 20:42)
ziimeejumus tieshaam vajazeetu vairaak. un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30.
...hihi! nu varbuut es neesmu meitene bet cik esmu noveerojis - bez kruustura kruutis nemaz nau tik augstu kaa ar!
p.s. nezinu kaa juus bet mani sitie mulkiigie striidi diezgan uzjautrina!
Malacis ^^ Pareizi wisu uztwer... dziiwee jaabuut wairaak jautriibas ^^
da te wnk skukji negrib atziit, ka bez kruushtura kruutis ir mazliet zemaak (negribas teikt noshljukushas)
Kazuki
Oct 19 2005, 19:47
nu labi, lai jau jums tiek. shajaa striidaa es jums piekaapshos.
razgovor konchin. bet tu akira vareetu ieposteet veel kaadu savu darbinju.
Tigra2
Oct 19 2005, 20:00
QUOTE(dark_angel @ Oct 19 2005, 19:47)
Kā tad tā?!
Es gan nepiekāpjos!Pieprasu standarta chibi meitni ar lielām krūtīm!
Ok. im just jok'n nevienam nav aizliegts zīmēt sievietes pāri 30
Gaidu nākamos zīmējumus.
QUOTE(Tigra2 @ Oct 19 2005, 20:00)
QUOTE(dark_angel @ Oct 19 2005, 19:47)
Kā tad tā?!
Es gan nepiekāpjos!Pieprasu standarta chibi meitni ar lielām krūtīm!
Ok. im just jok'n nevienam nav aizliegts zīmēt sievietes pāri 30
Gaidu nākamos zīmējumus.
baaa!!!! x_X
Kagome
Oct 19 2005, 21:22
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:28)
QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25)
).
Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta
neizskataas ka tu necenties ietekmeet vinja ziimeeshanas stilu
katram ir savs ziimeeshanas stils....., bet nu labi...
tavi ziimeejumi ir super, nav ko vairs piebilst.... pat ja ir kaadas kljuudas, jo vairaak treneesies ziimeet, jo mazaak buus kljuudu
taapeec gaidam naakamos ziimeejumus
yorsa-kun
Oct 20 2005, 09:41
Nevajag tik daudz visiem diii.... ^^ vajag bliezt vairaak ziimeejumus aushaa. Tev savdabiigs stils un jebkursh stils ir jaattiista- un to var dariit tikai ziimeejot(shinii konkreetajaa gadiijumaa)
ReD_FoXy
Oct 22 2005, 16:49
Ilgi skatiijos uz to meiteni... Ljoti ilgi
Bet secinaajums - lai nu ar vai bez kruushtura - KRUUTIS IR PAR ZEMU... Ja nekljuudos tad vinjai muguraa ir korste bet korsetes pamatdoma ir pacelt kruutis un padariit tievaaku vidukli... Shajaa ziimeejumaa korste neveic nevienu no savaam funkcijaam... Vinja ir paaraak teiva un roka [kuraa vinja tur cigareti] man izskataas peec baklazhaana
Seja ir ljoti laba... Man mezhoniigi patiik galva un kakls... Bet viss kas ir zemaak man nepatiik... Varbuut ir veerts paartaisiit?
Njufa Akira... ieliec weel kautko... Ja jau Za4is (mana miiljaa maashele) rakstiija ka winjai esot paticis Taws art, tad maybe ieliec kko paskatiit?
Tigra2
Oct 22 2005, 22:23
Vēl vienu darbu! Vēl vienu darbu!!!!!Ja esi izveidojis topiku ar interesantu zīmējumu, tad loģiski, ka es gribu redzēt vēl! Zaudēsi visus fanus! Trīsdesmitgadīgu sieviešu zīmēšana ir kaut kas jauns, vismaz par tevi neaizmirst!
aizmirsu piebilst- tjip tur ir domaac gljuks no narkotikaam ka meitenei dinozaurinji raadaas... taa i glezna... un domaata taapati meitene kas ieprieksheejaa bildee bij - Laine!
Kazuki
Oct 26 2005, 20:51
wow. shitas man patiik.
ljoti patiik.
tnx!
Shaisuke
Oct 27 2005, 00:26
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 22 2005, 15:49)
Ilgi skatiijos uz to meiteni... Ljoti ilgi
Bet secinaajums - lai nu ar vai bez kruushtura - KRUUTIS IR PAR ZEMU... Ja nekljuudos tad vinjai muguraa ir korste bet korsetes pamatdoma ir pacelt kruutis un padariit tievaaku vidukli... Shajaa ziimeejumaa korste neveic nevienu no savaam funkcijaam... Vinja ir paaraak teiva un roka [kuraa vinja tur cigareti] man izskataas peec baklazhaana
Seja ir ljoti laba... Man mezhoniigi patiik galva un kakls... Bet viss kas ir zemaak man nepatiik... Varbuut ir veerts paartaisiit?
Par anoreksikjeem esi dzirdeejusi? Anoreksikje ar korseti izskatas kropliigi, tomeer arii kropliiba visbiezaak ir maaksla.
Mans viedoklis ir taads, vnk sugoii, shii bilde (kurai nav parak zemas krutis) man atgadina kadu dzives nomaktu gotu beernu, kursh tiesham slimo ar anoreksiju un piipee speciaali, lai bojaatu veseliibu.
Veel no citas puses skatoties atgadina vampu. XD
Ir labi, arii paareejie ziimeejumi super... Respect
~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.