Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kur dabuut anime brilles?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
TRoTiLs
image

Hwoarang no speeles Tekken... nu jaa es itkaa gribu meeginaat vinju koslpejot blink.gif tik vajag dabuut visu kas vinjam muguraa vai ko tam liidziigu, tapee ieintereseejos kur dabuut liidziigas vinjam brilles
Niks
Manuprāt, tādas brilles lieto baikeri, tāpēc pameklē atbilstošos veikalos.
Dzonis
izskataas peec vecaam motociklista brilleem (gan jau pats buusi pamaniijis smile.gif )..atliek tik atrast kaadu ōpi no 20.,30.ajiem gadiem, vai arii pamekleet kraamu bodees/latgaliitee/citur kur var dabuut ko vecu un nederiigu
TRoTiLs
labi pamekleeshu... bet ja neko neatradiishu ta es nez... varbuut kaadam kau kur maajaas meetaajaas.. pastieties cool.gif
Sushi
man vispaar nodereetu shitaadas brilliites... biggrin.gif Bet mani fascinee nosaukums- anime brilles laugh.gif laugh.gif
TRoTiLs
QUOTE(Missy @ Oct 17 2005, 23:00)
man vispaar nodereetu shitaadas brilliites... biggrin.gif Bet mani fascinee nosaukums- anime brilles  laugh.gif  laugh.gif
*

daudzos anime ir taadas liidziigas brilles chariem tapee nosaucu par Anime Brillem cool.gif
+Chibi+
googles tās ir... Oriģinālā pat Naruto tādām bija jābūt. Tiešām anime brilles.
lastguru
un ne tikai naruto. tas gogles ir arii ieksh digimons, GTO un veel daudzaas animees
+Chibi+
Nu, tā kā Naruto ir viens no trakākiem mianstreamiem, tā pieminēšana man likās kā labākais piemērs.
anti
ja neatrodi īstās, tak kaut vai Drogās var nopirkt peldētāju brilles, arī gana līdzīgas.
ETM
kkaados buuvnieciibas veikalos ar ir veets ie4ekot, tur var gadiites taadas aizsargbrilles (man maajaas taadas bija, bet iz4abeeja).
not_alone
LOL es ar tādas jau labu laiku meklēju,bet tieši,kā vajag ,eesmu atradusi.zinu,ka ir celtniecības inventāra veikalos,kā arī centrāltirgū ķīnas ražojuma peldēšanas brilles,kas skaitās a piece of crap XD
protams,velosipēdistu brilles a.
TRoTiLs
juus jokojat?? peldeetaaju brilles jau nu toch ir galiigi garaam... paaraak mazas, un celtnieku brilles ja es iedomaajus tad taas bij vienkaarshi caurspiidiigas lielas un bez lentes huh.gif ... man shkiet te vajag taa kaa dazhi teica "Baikeru brilles"
Fatalis
Es tieši precīzi tādas esmu jaunas redzējis. Skaties motociklistu veikalos.
TRoTiLs
kur tad? centraa? cik pikjo?
not_alone
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 24 2005, 11:15)
juus jokojat?? peldeetaaju brilles jau nu toch ir galiigi garaam... paaraak mazas, un celtnieku brilles ja es iedomaajus tad taas bij vienkaarshi caurspiidiigas lielas un bez lentes  huh.gif ... man shkiet te vajag taa kaa dazhi teica "Baikeru brilles"
*

ei nu...tu taču neko nesaprati dry.gif
peldētāju brilles ne jau tās mazās,tizlās,bet var nopirkt tādas,kā tev tai 1.postā bildē<tikpat lielas,es domāju>,bet par krāsu gan var pastrīdēties.nu bet..eksistē taču viskautkas,ar ko var nokrāsot,pārkrāsot,uzkrāsot,utt.
un maksā viņas ap 1ls biggrin.gif
Church
peldeetaaju brilleem shaubos ka tiek izmantota melna aada. ;>
TRoTiLs
QUOTE(not_alone @ Oct 24 2005, 22:18)
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 24 2005, 11:15)
juus jokojat?? peldeetaaju brilles jau nu toch ir galiigi garaam... paaraak mazas, un celtnieku brilles ja es iedomaajus tad taas bij vienkaarshi caurspiidiigas lielas un bez lentes  huh.gif ... man shkiet te vajag taa kaa dazhi teica "Baikeru brilles"
*

ei nu...tu taču neko nesaprati dry.gif
peldētāju brilles ne jau tās mazās,tizlās,bet var nopirkt tādas,kā tev tai 1.postā bildē<tikpat lielas,es domāju>,bet par krāsu gan var pastrīdēties.nu bet..eksistē taču viskautkas,ar ko var nokrāsot,pārkrāsot,uzkrāsot,utt.
un maksā viņas ap 1ls biggrin.gif
*

aaa zinu... taa saucamaas uudenssliideeju brilles biggrin.gif
skaidrs...
aa ko es te bremzeeju, jaaiet beidzot staigaat pa veikaliem blink.gif
not_alone
QUOTE(Church @ Oct 24 2005, 23:11)
peldeetaaju brilleem shaubos ka tiek izmantota melna aada. ;>
*

nu ne jau tā es biju domajusi..galu galā,kāpēc tad cilvēkam domātas rokas,huh?var taču ar to ādu apšūt,nav nekāds grūtais darbs,ja kas.
un tās brilles jau laikam varēs tikai firmas veikalos nopirkt,kā nekā sezona jau beigusies sad.gif
ETM
Man te viens pazinja izspljaava domu "sleepotaaju brilles". Pats neesmu droshs, bet vareetu gadiities. tomeer man taas noteikti izskataas peec metaalapstraades aizsargbrilleem.
Fatalis
Tās ir izlietas <c> motor-<c>-ciklistu <c> brilles! Es tādas esmu turējos rokās un <c> valkājis!

heavily censored by lastguru
ETM
jaa un taas dzelzs armijas kjiveres arii nav armijas, bet gan baikeru kjiveres, jo taas arii meedz valkaat motociklisti....

kaada starpiiba vai baikeri taadas izmanto vai nee, ja origjinaalaa taas bija kam citam domaatas? Tikpat labi var pateikt ka taas ir 1. pasaules kara aviatoru brilles, no taa cilveekam buus vieglaak vinjas atrast

P.S. itkaa pieaudzis cilveeks (peec profila), bet uzvedas vienkaarshi stulbi, peec katra 4. vaarda iestarpinot "valodas bagaatinaataju".
Shaisuke
Man ir taada pati probleema ar brilleem... maneejaas nu iisti nav anime brilles, bet kkas diivains. SOS

UN KUR PIE VELNA LAI RAUJ TAADU CEPURI??? SOS

image

btw, tas kosplejs ir drausmiigi slikts, bet vismaz aksesuaari labi piemekleeti. XD

~BN~
Fatalis
QUOTE(ETM @ Oct 26 2005, 12:29)
kaada starpiiba vai baikeri taadas izmanto vai nee, ja origjinaalaa taas bija kam citam domaatas? Tikpat labi var pateikt ka taas ir 1. pasaules kara aviatoru brilles, no taa cilveekam buus vieglaak vinjas atras.
*

Pietiek, ka tu viens te esi tik nobriedis, pārējie var atļauties uzvesties mazliet brīvāk.

Tās nav slēpotāju, peldētāju vai metinātāju, bet motociklistu brilles, ko pārdod motociklistu veikalos un nekam citam nav domātas.
TRoTiLs
jaa taas ir baikeru brilles... jo tas saucamais Hwoarang arii vizinaas ar savu baiku kaa jau filminjaas vareeja redzeet... bet nu kaa jau teicu nav obligaati baiku... galvenai lai buutu ko matos ielikt, lai izstaas smuki =)
TRoTiLs
baaac... kas tas i... veel jo projaam neesmu atradis blink.gif pffff
Tenjou
Nuuu ... vienigais variants ir atrast baikeru veikalu un nopirkt, jo otrs iipashi tevi neapmierinatu. Respektivi tadas var pasutit rigaa aviacijas klubaa viena .. tikai cena ir sakot no 60-70ls vismaz (vinjas neveido rupnicas,b et gan parasti kads fanats ar rocinjam). Ja pasuta grupveida .. noteikti par kadiem 10ls pat var dabut letak wink.gif.

Un pat ir vietas, kur izgatavos ja iedosi references .. tikai atshkjiriba ir cik tu spesi par to maxat.

:: Tenjou ::
TRoTiLs
QUOTE(Tenjou @ Nov 8 2005, 00:17)
Nuuu ... vienigais variants ir atrast baikeru veikalu un nopirkt, jo otrs iipashi tevi neapmierinatu. Respektivi tadas var pasutit rigaa aviacijas klubaa viena .. tikai cena ir sakot no 60-70ls vismaz (vinjas neveido rupnicas,b et gan parasti kads fanats ar rocinjam). Ja pasuta grupveida .. noteikti par kadiem 10ls pat var dabut letak wink.gif.

Un pat ir vietas, kur izgatavos ja iedosi references .. tikai atshkjiriba ir cik tu spesi par to maxat.

:: Tenjou ::
*

kaa to saprast "grupveida" pasuutiit.... 10ls... nu vareetu meeginaat... kas taga jaadara?

aaa un kur ir kaads baikeru veikals kur var nopirkt shaadas brilles? (Riigaa)
Church
QUOTE(TRoTiLs @ Nov 8 2005, 12:05)
...
kaa to saprast "grupveida" pasuutiit.... 10ls... nu vareetu meeginaat... kas taga jaadara?
...
*

aizdomas, ka sajaukta atlaide ar cenu ;>
.. un domaaju, ka motopiederumu veikalu riigaa jaabuut pietiekoshi. 118?
zeloco
QUOTE(Shaisuke @ Oct 26 2005, 13:25)
Man ir taada pati probleema ar brilleem... maneejaas nu iisti nav anime brilles, bet kkas diivains. SOS

UN KUR PIE VELNA LAI RAUJ TAADU CEPURI??? SOS

btw, tas kosplejs ir drausmiigi slikts, bet vismaz aksesuaari labi piemekleeti. XD

~BN~

*

Hmm.. es zinu.. tik buus gruuti paskaidrot..
Taa... iedomaajies, ka tu atrodies pie stacijas pulkstenja, tu dodies uz tilta pusi un ej zem taa, tajaa pashaa pusee vienaa no bodiiteem ir tjipa k-kaads kara atribuutu veikals (<3<3<3) tur ir arii taadas un cik zinu arii taada pati 3. reiha cepure (wub.gif) kaada origjinaali ir Kyo (laikam O_o). Cik atceros taa maksaaja k-kaadus 23 Ls... prieksh taada skaistuma manupraat ljoti leeti (njemot veeraa, ka dzelzs krusts maksaaja 80 Ls (O___O)...
Ceru, ka atradiisi happy.gif

aa.. un taadas brilles var atrast saimnieciibas veikalos ~8Ls Es zinu vienu konkreetu, bet tas ir labu gabalu no centra...
TRoTiLs
aa.. un taadas brilles var atrast saimnieciibas veikalos ~8Ls Es zinu vienu konkreetu, bet tas ir labu gabalu no centra...
*

[/quote]

eee... aizved mani uz turieni biggrin.gif
zeloco
eee... aizved mani uz turieni biggrin.gif
*

[/quote]

unsure.gif sliktas zinjas, vakar tajaa biju ieskreejusi veikalaa un brillju vairs nav ph34r.gif saatani buus izpirkushi :'( (Ja kas, tas tas ir Maximaa nelielu gabalu no ''turiibas'' tur viens saimnieciibas veikals.) Es ieskrieshu veel kadu reizi, kad buus briivaax briidis, iecholeeshu vai nav atkal savestas..
Tik taas brilles vairaak taadas kaadas vajag Shaisukei (metinaataaju XD).
Varu piedaavaat aizdot nesen iegaadaataas goggles (falshaas, izskataas peec pilota brilleem), ja esi draugos, vari meegjinaat iecholeet bildi -> http://www.draugiem.lv/gallery/?gid=26037&...111213245393338
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.