Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Muzikas instrumenti
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shaisuke
Tikai intereses pec. Ludzu posta noraadiit kuru tieshi instrumentu spelejat/macaties spelet. smile.gif

~BN~
ETM
un kur tad izpalika atbilzhu variants "Nervi"?
Un pati savu instrumentu nenosauksi, jajau tik ljoti gribi zinaat paareejo?

aa... jaa es gjitaaru trinkskjinu.
Shaisuke
Kaadi nervi?

Es speeleeju/macos spelet basgjitaaru tongue.gif

~BN~
+Chibi+
kapēc nav iespējams atķeksēt vairākus variantus? Tur noklikšķināju uz klavieres, bet ģitāra man arī nav sveša.
Shaisuke
Tapec ka man nav ne jausmas ka tadu pollu uztaisiit tongue.gif Pardon ka esmu stulba.

~BN~
Sērfijs
Mācos un spēlēju ģitāru. Paspīdzināt klavieres arī varu.
+Chibi+
nu, visi jau nav tik super mega uber talantiigi, lai speeleetu daudz insturmentus, heh hhe. Iisteniibaa es knapi protu abus. XD So tas nav svariigi. Klavieres es tomeer speeleeju labaak par gjitaaru, so poll was okay. happy.gif
GM
Sākumskolā mani spītīgi centās iemācīt spēlēt klavieres. Rezultātā es kaut ko varu noklimperēt, ja nu uznāk baigā vajadzība.
Turpretī pašlaik zinoša cilvēka pavadībā pa laikam tiek padauzītas bungas, lai gan joprojām nav atmesta doma kādreiz iemācīties spēlēt ģitāru (uz to pat ir ticis saderēts), kas jo aktuālāka kļuva pēc naivi salkanā, taču iespaidīgā Beck noskatīšanās...
Shaisuke
smile.gif

Isteniba es kko nu bungam ar jedzu (pavisam nedaudz) tikai tik cik man megjos iemaaca.
~BN~
Ghoul
nespeeleeju neko, bet busshu bundzinieks, peec aadiem ljot ( ljoti, ljoti) daudziem gadiem tongue.gif biggrin.gif
Winry
Nu es speeleeju...klawieres jau pusotru gadu....unsanaak taa tiiri neko....un ja pacenshos tad kaut ko elektriskaas ģitāras arī saprotu!!!!....bet nu tur ta mazaak...klawieres daudz labaak maaku!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Kagome
agraak gaaju muuzikas skolaa, maaciijos speeleet klavieres un veel vienu iznstrumentu, bet muuzikas skolu pametu peec 2 gadiem tongue.gif , nepatika skolotaaji, un nepatika tas otrs instruments kuru maaciijos speeleet. maajas man joprojaam ir klavieres kuras shad tad paspeeleeju un kriitu kaiminjiem uz nerviem biggrin.gif
bypass
Diemžēl nespēlē nevienu instrumentu. sad.gif
Tomēr, ja mācītos kādu, tā būtu vai nu vijole, vai nu čells un/vai klavieres.
Bērnībā pret mūziku biju vairāk vai mazāk vienaldzīgs, bet tagad to nožēloju, jo mūzikas tagad man trūkst.
Tādēļ laikam animē, kuru skatos, viens no pirmajiem kritērijiem man ir mūzika.
Ehh...
ChunkY
Speeleeju gjitaaru jau kaadus 4 gadus, un domaaju turpinaat ar to nodarboties.
Kikumi
Kādreiz mācēju kaut ko uz klavierēm nostrinkšķināt, bet tagad jau vairs neko! Jau kur tas laiks! Ehh, tomēr gribētos mācēt tā pa īstam kādu instrumentu spēlēt... Kaut vai tās pašas klavieres! *snuff*
X_Kamui
XDD Ļoti gribu iemaaciities gitaaru speleet..... bet man nava laika >_<
Kazuki
agraak speeleeju klavieres, bet diemzheel slinkums mani beigaas uzvareeja un es pametu maaciibas.( tagad nozheeloju) ph34r.gif
un nu jau viss ir taaa aizmirsies.... smile.gif
flasherr
Protu spēlēt Klarneti un Klavieres
bet pēdējā laikā nespēlēju.
Deadly Frozen
Klavieres un Flauta.
AKIRA
QUOTE(Shaisuke @ Oct 14 2005, 14:28)
smile.gif

Isteniba es kko nu bungam ar jedzu (pavisam nedaudz) tikai tik cik man megjos iemaaca.
~BN~

*

kaadaa grupaa speelee!? smile.gif

Shoune
Gitaru, bet to es loooti ilgi spelesu + ja Japana nepietiks tikai ar gitaru tad saksu Vijoli vai bungas sakt spelet...
edg
Kokli! laugh.gif
Kikumi
O, jā! Kokli es arī mēdzu uzspēlēt (vairāk gan kaut ko nejēdzīgu strinkšķināt), kad biju pie vienas no savām paziņām... Patīkams instruments! smile.gif
Faplo
Taa pirms daziem gadiem pabeidzu muzikas skolu un tad pratu trompeti un klavieres smile.gif nu tagad maciisos elektrisko gitaaru speleet...
Shaisuke
QUOTE(AKIRA @ Oct 18 2005, 13:22)
QUOTE(Shaisuke @ Oct 14 2005, 14:28)
smile.gif

~BN~

*

kaadaa grupaa speelee!? smile.gif
*

Pagaidaam tikai kkaada sviestaa ko par grupu nevar nosaukt, kaa temporary basiste. Bungas mani tik ljoti neaizrauj, gandriz visu savu laiku un uzmaniibu veltu tikai - ze bass... ghih...

~BN~
Kikyou
Pavasarī pabeidzu pēdējo gadu klavierēm.
Nekad... vairs... @_@
Tigra2
nu viss šeit nav minēts, es spēlēju pavisam situ instrumentu un tās ir mazās afrikāņu bundziņas, man ja kas labi sanāk, ai labi nobalsoju par bungām, jo tās taču arī skaitās bungas
Kaede
Patreiz gan nespēlēju neko, bet tā mācījos spēlēt klavieres.
Dievinu visa veida gičas!!! smile.gif
Jaladin
Es spēlēju tikai kaķi tongue.gif (neko)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.