Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Heroes Tournament
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Iori Yagami
Vai tads turnirs ir vēl interesants? Vai man ar to beigt? Piedodiet, ka ir tik daudz varoņu bet gribejas lai piedalijas varoņi kuras ir interesanti jums, un gandrīz visi dalibnieki piedavajat jūs manā topikā biggrin.gif biggrin.gif

image
Hikaru
Tournaments ļoti interesants!!! Tā arī turpināt. biggrin.gif
Roze
Nu es nez nez..
Varbūt lūdzu bildītes smukākas (piemēram tas VS mani kretīnē smile.gif )

Otrs kādiem 90% pāriem anyway var pateikt jau iznākumu..
zenofex
Jā, būtu ieteikums tiešām izmeklēt līdzīgus pretiniekus. Piemēram, cute vs cute, mysterious vs mysterious, chibi vs chibi un tā tālāk, lai nebūtu uzreiz saprotams iznākums.
jurc
piekrītu visam augstākteiktajam, tik gribētu piebilst ka varbūt vajadzētu ne jau uzreiz 3 topicus taisīt, bet piemēram 1x nedēļā un tad mēneša beigās labākais pret labāko cīnās. Kautko uz to pusi...
One winged angel
es piekriitu Zenofexam, vajag liidziigus ar liidziigiem, no dazhaadaam animeem, taa pat interesantaak buus, Kautkaads super insane guy no viena Anime pret super insane guy no otra anime utt.. Kaa jau teicu: pilniibaa piekriitu Zenofexam
X_Kamui
^^Yup es ar piekriitu....

XDDD Piedalas ari mani 4 miiakie X chari wiiiii.... happy.gif
Ghoul
laugh.gif pamaniiju vienu charu Kisaku Ito, un pie animes ir ????? taatad taa ir anime Kisaku ( hentai)
Nja turniirs jau bija interesants, bet Hintaro zaudeeja, vispaar piekriitu Zenofex, kad pamaniiju, ka Hintaro opponents ir Spike, jau sapratu, ka es diemzeel esmu zaudeejis sad.gif

PS.
Man interesee, kura miiljaakias chars ir Kisaku..... laugh.gif
Hikaru
Es gan domāju, ka vajadzētu gadījuma skaitļus (izloze) sākumā kurš pret kuru, lai beigās paliktu labākie, kad nākošās kārtas tournaments būs.
Iori Yagami
QUOTE(Hikaru @ Oct 10 2005, 18:50)
Es gan domāju, ka vajadzētu gadījuma skaitļus (izloze) sākumā kurš pret kuru, lai beigās paliktu labākie, kad nākošās kārtas tournaments būs.
*

Nu, principā tā arī notika tongue.gif tongue.gif Es savacu varoņus, kuru jūs izvelejaties un pēc tam uzrakstiju programmu, kura gadijumā pēc iztaisija turnira divniekus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tāpēc kadam varoņam paveicas bet kadam nē tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Rudoru-san
Nu taču, Rei Ayanami ir Enģelis!!! *viens sīks Son Goku aizlido tālēs zilajās*
Un ja vēl pieskaita Unit 00, tad izredžu nav nevienam... laugh.gif
Un Urahara Kisuke ir coool + Blood Haze shield (vai kā tur nu).
"Awake, Benihime!" happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.