Man te nesen sanāca runāt ar vienu random anime fanu, un tas man ilgi ''eģināja ieskaidrot ka visvairāk otaku dzīvo Zolitūde-Imanta teritorijā.
Ka otaku galavspilsēta Latvijā ir Rīga tas ir skaidrs, bet tomēr man ir ļoti interesati- rajons.
Atvainojos par citās pilsētās dzīvojošiem par diskrimināciju, taču man šoreiz imnteresē tieši Rīga
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 2 2005, 16:10
Balsojums - citur. Koments - Dārzciems. Neprasiet kur tas ir man jau ir apnicis skaidrot. Rīgas karte tie rajoni ir atzimēti(vismaz jabūt).
Es dzīvoju ziepniekkalnā. Un tur arī taisos palikt, vismaz vēl gadu
Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee (
skola...
)
Xexe... dziiwoju es centraa... reti laimiigs cilweeks, jo wiss man ir blakus... precizeejumu domaajams iisti newajag, aba ja wajag - tad dziiwoju maajaa kas ir pie ceesu/tallinas/briiwiibas krustojuma - luudzu nesmieties... ^^
P.S. - man shkjiet, ka Pljawnieki rakstaas ar V nevis U...
Es dzivoju Pinkos(privat maja, tur kur it tas jaunaiss ciematins Abolini vai kaut kas tamlidzigs), bet nakosgad Marta lasos prom no turienes uz 3 gadiem =D
Sērfijs
Oct 2 2005, 17:28
Dzīvoju viskrutākajā Rīgas rajonā - Purvciemā un lepojos ar to.
QUOTE(Shinya @ Oct 2 2005, 16:23)
Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee (
skola...
)
hehehe, taisam strelku ^^ es ar Salaspilii ^^ privaatmaaju bloks, ziilju iela ^^
nu8 jaaa..bet uztureeties, uzturos Centraa... ^^
taapeec paarsvaraa tur arii esmu dabuujama (ja vien man nebija slikts gariigais un es aizvilkos maajaas ^^)
X_Kamui
Oct 2 2005, 20:00
Dzivoju netaalu no centra...... nu varbuut ari taalu, kr4 nezinu man liekas, ka pat tuvu centram
15- 20 min no maajaam lidz Origo!!!
Varu ari precizaak pateikt ja vajaga... ielu, dziivokli un tt
zenofex
Oct 2 2005, 22:59
Pagaidām esmu apmeties Mežciemā, taču ilgi še nepalikšu.
deleted-ray
Oct 2 2005, 23:04
QUOTE(-Kai- @ Oct 2 2005, 20:00)
Varu ari precizāk pateikt ja vajaga... ielu, dzīvokli un tt
Pasaki kāda tehnika mājās, kur nauda stāv, kad neviena nav mājās
Es gan dzīvoju elitārajā Ziepniekkalna rajonā, un ne par ko nesūdzos pagaidām (skatos mēs ņemam virsroku balsošanā
.
+Chibi+
Oct 2 2005, 23:13
Centrs, heh heh. Pieraxtiita gan vecāku mājā, Purvciemā. Tur arī labi, bet centrs - uuu, sugoi. Gribu mainīt dzīvesvietu, bet arī centrā.
QUOTE(Ray @ Oct 2 2005, 22:04)
..
Pasaki kāda tehnika mājās, kur nauda stāv, kad neviena nav mājās
vareeji driizaak citeet klasikjus "A mozhet escho kljuchi ot kvartjiri gdje denjgi ljezhat?" ;>
Zuzix, mees taa netaalu dziivojam!
Mans rajoninjsh... Visu labaa Tallinas iela..
lastguru
Oct 2 2005, 23:56
QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28)
nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!??
QUOTE(lastguru @ Oct 2 2005, 23:56)
QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28)
nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!??
Jeej! Tas labi!
...ja neskaita iespeeju paarvaakties...
anishuara
Oct 3 2005, 00:39
dzivoju centra stabu iela, un esmu laimiga jo man lidz kinoteatrim riga jaiet tikai 20 min... weee kawaii... tapec ari jutos labi
Seven_of_zero
Oct 3 2005, 14:12
Rītabuļļi, Privātmāja. Jauka vieta. 40m lidz upei, 800m lidz Jurai.
Shaisuke
Oct 3 2005, 15:03
Pljavnieki...
~BN~
Ķengarags pagaidām. vēl janvārī gan Liepājā mitinājos. un pirms tam tuvu pie Rīgas centra.. un pirms tam vēl tuvāk..
ReD_FoXy
Oct 3 2005, 16:23
Centrs... Sugoi
un es dziivoju vienu or divus kvartalaus no tallinas ielas... tas pac rajons
SAVEEJIE!!!
dziivoju ziepniekkalnaa
, bet pirms tam dziivoju centraa
not_alone
Oct 4 2005, 00:38
nju,ko lai saka-centrs,tie$i pa vidu posmam origo-barona centrs,avotu ielas pats saakums ^-^
Es gan dzīvoju tajā nelaimīgajā Imantā kurā pagaidām neviens negrib atzīties, ka dzīvo
A es tas otrais, kas Zolitūdē.
ShinChan
Oct 4 2005, 09:44
Agrāk dzīvoju Āgenskalnā, tagad dzīvoju mazpilsētā, nākamgad varbūt atkal mitināšos galvaspilsētā. Dzīve pilna nepastāvīgu lietu.
anishuara
Oct 4 2005, 10:10
QUOTE(not_alone @ Oct 4 2005, 00:38)
nju,ko lai saka-centrs,tie$i pa vidu posmam origo-barona centrs,avotu ielas pats saakums ^-^
eu tu dzivo netalu no manis... weee
Es gan dziivoju centraa, teerbatas ielaa... un lai tiktu uz k/t Riiga jaaiziet tikai paari ielai! lucky me
!
Tur kur jautriiba sit augstu vilni!Jurmala!
Yanka_ronin
Oct 6 2005, 09:36
Tur, kur tramvaji brauc...
Barona iela... kaads veel tur dziivo?
Es dziivoju, kur daudz koku un gardi smarzzo. Tas, diemzzeel, nav rīgā...
One winged angel
Oct 12 2005, 17:15
flasherr
Oct 14 2005, 12:37
Starp Āgenskalnu un Mārupi.
me dziivo riigaa, dzirnavu ielaa 161. pie LNT.
(shausmiigs rajons) driiz paarvaakshos uz maarupi pie savas skolas.
Kikumi
Oct 14 2005, 17:52
Mans dzīvo Imantā netālu no stacijas - Anniņmuižas bulvārī! Īstenībā laba vieta, ja neskaita, ka nepārtraukti lidmašīnas paceļas un nolaižas, un vilcieni ik pa brīdim aizbrauc...
ChunkY
Oct 14 2005, 21:16
Es no Imantas 5, un kopaa mees esam tikai 4 cilveeki no Imantas?....sviests
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.