Briinos, ka par sho animi veel nav threada. Nekaadu lielo recenziju shoreiz nerakstiishu, tikko no baara paarnaacu un noskatijos peedeejaas seerijas.
Varu teikt tikai vienu- 1-24 seerijas ir galiigi garaam, nekaada entuziasma un man vajadzeeja piespiesties tas skatiities. Lolicon un tml. Peedeejaas divas seerijas gan bija patiikami skatiities. Skaistas ciinjas un taa. Esmu ljoti, ljoti izbriiniits, ka anime noveerteeta kaa "shonen", jo tur no shonen zhanra ir tiaki kaujas. Viss paareejais ir tiirs Shojo, saakot ar domu 'buut mazam un tizlam veel nenoziimee buut luuzerim(HAHA!)' un beidzot ar 'meitenes arii stipras un biezhi vien pat daudz stipraakas par puishiem! (HAHA!)'. Primitiivi un paarspiileeti. Viens moments kas mani riktiigi izbesija- taa 10 gadiigaa meitene, kas paarbraukusi no laukiem fiziku paarzin augstskolas liimenii, tieshi taa seerija, kad vinja ciinijaas pret Wizard'u. Kur ellee rataa vinja uzzinaaja kaa panaakt zemeeshanas efektu? Kur vinja uzzinaaja par elektriibas smalkajaam detaljaam? Tas buutu viens. Divi- 10 gadiigs beerns tik aatri iemaacaas ciiniities kaa 100 gadu trenneet shaolinas muuks? Ko veel. Laikam jau cilveekiem gribaas sapnjot. Lai jau.
Veerteejums: 4/10; Lielaakoties nebaudaams gabals, meerkjauditorija- kompleksainas meitenes. Iesaku cilveekiem liidz 13, pareejiem var likties stipri nebaudaami.