Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sakura
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Hideki
Nez, vinja kautkur muusu pusee jau zied? Gribeetos redzeet ne-ziimeetaa veidaa... rolleyes.gif
Fatalis
Skaties uz mūsu pašu ķiršiem, tie arī tagad zied.
Hideki
QUOTE (Fatalis @ May 4 2004, 12:56 PM)
Skaties uz mūsu pašu ķiršiem, tie arī tagad zied.

Tos es esmu redzeejis n-taas reizes. laugh.gif Shoreiz vajadzeetu redzeet iisto sakuru. cool.gif
Kikumi
Vai tad Latvijā tās zied? Neesmu dzirdējusi. Varbūt esmu nedaudz atpalikusi?...
Mūsu pašu ķirši arī nav slikti. Tomēr gribētos arī kādu Sakuru redzēt... smile.gif
TheBadEdd
QUOTE (Hideki @ May 4 2004, 12:21 PM)
Nez, vinja kautkur muusu pusee jau zied? Gribeetos redzeet ne-ziimeetaa veidaa... rolleyes.gif

A Sake tu esi redzeejis?! tongue.gif
aya-angel
Vai tad musu pašu ķirši nav tā pati sakura?????? huh.gif
Kikumi
Vispār jau ir, bet sakuras ir skaistākas, daudzreiz skaistākas! Vispār tās jau tikai manas domas... unsure.gif
TheBadEdd
Ok, paskaidrojiet man kas ir sakura... ok,ok neesmu tik dumjsh zinu ka tas ir koks, smuks koks, aug paarsvaraa japaanaa, laikam ir rozaa kraasaa! cool.gif Bet vai vinjam ir auglji un paareejo stufu nezinu, luudzu dalieties ar infu! unsure.gif
Rune
Nu kirsi jau ir tas pats, tik baltaa kraasaa (ja sakura ir rozaa kraasaa?). Katraa zinaa vini labi smarzo.
Yume
Zied zied sakura, es kad braucu uz centru visu laiku pabbraucu garaam paaris daarziem, kur zied rozaa kirshi. happy.gif
Man jums daargie cilveeki viens interesants jautaajums:
Paarsvaraa visos anime ir sakura kas zied, bet tas tachu ir kirsis, tachu pashi kirshi nevienu reizi, cik es redzeeju, nav piemineeti... kur vinji paliek? blink.gif
zenofex
Nuu.. sakura imho vinjiem saistaas ar daudz daudz ko jauku un tradiicijaam bagaatu, bet kjirshi... huh.gif tie ar neko nesaistaas.
Divas lietas zinu noteikti - sakuras zied - pavasaris iesaacies, un otrs ir, ka taas simbolizee draudziibu un miilestiibu.
edg
Aaa, chetras dienas laukos ietuseeju, visu laiku kjirsis pagalmaa, bet pat neieveeroju, ka ziedeetu sad.gif
Jaabrauc buus atpakalj skatiities tongue.gif
Seven_of_zero
Mana darza tulit tulit uzplauks. Aprikozes un plumes jau zied. biggrin.gif
Smogs
Sakura, Sakura..... nāksies iztikt ar ķiršiem...
Labāk tiešām Sake!
Tikai kur to dabūt?
Yume
Nez cik laba bilde nav, aizvakar no autobusa loga focheeta bet nu, taa ir Sakura...

user posted image
user posted image
aya-angel
Jā, Yume, tas, ko tu nofotografēji labākajā gadījumā izskatās "nabadzīgi" dry.gif Bet ko lai dara- Latvijas daba ne mūs ne ķiršus nelutina sad.gif
Bet runājot par ķiršiem Japānā vai Japāņu ķiršiem: nez, kur tie augļi paliek??? Bet varbūt tā ir tā atšķirība starp Japāņu un mūsu pašu ķiršiem? Viņu ķiršiem nav augļu, a mūsejiem ir?? blink.gif Who knows.....
By the way, japāņi pavasaros citīgi sajusminās arī par plumju ziediem smile.gif
TheBadEdd
Jaa... Yume fotograafs no tevis neiznaaks vai nu tieshaam taa Sakura taada, ka bez Sake nesapratiisi! tongue.gif
ShinChan
Visi kas mitinaas pilseetaa un kam ir iespeeja izrauties no taas - dariet to. Pasjlaik tiesjaam burviigi zied un smarzjo gan kjirsji gan pluumes. Liidz sjim iipasji nebiju pieveersis uzmaniibu, bet kad vakar izgaaju caur ziedosju pluumju aleju..... efekts taads it kaa buutu appiipeejies.
aya-angel
Tas gan bija labs, ShinChan!!!!! biggrin.gif tagad es saprotu, kaapeec japaani visur kur var staada sakuras un plumju kokus!!!!!!!!
Yume
Kaapeec tos nevar izbaudiit arii pilseetaa? blink.gif
Zini man pie maajaam gan korshi, gan ievas, gan viskautkas cits zied... smarzho- super...
Nu jaa Kakamaka, par to ka fotograafs no manis neiznaaks.. nu par to es veel pastriideeshos, es paskatiitos uz tevi, ja tev no autobusa vajadzeetu focheetu, zini kas veel tajaa briidii pagriezhaas.. Taapeec nebrauc auguma ja? dry.gif
TheBadEdd
QUOTE (Yume @ May 6 2004, 06:23 PM)
...Nu jaa Kakamaka, par to ka fotograafs no manis neiznaaks.. nu par to es veel pastriideeshos, es paskatiitos uz tevi, ja tev no autobusa vajadzeetu focheetu, zini kas veel tajaa briidii pagriezhaas.. Taapeec nebrauc auguma ja?  dry.gif

LOL taadelj jau arii nesanaaks, jo IISTIE fotograafi nefotografee no autobusa! tongue.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 6 2004, 06:23 PM)
Kaapeec tos nevar izbaudiit arii pilseetaa? blink.gif
Zini man pie maajaam gan korshi, gan ievas, gan viskautkas cits zied... smarzho- super...

Nu tad tev ir palaimeejies, es Riigaa tikai izpluudes gaazes un cigaresju duumus esmu atodies.
Yume
Nu jaa, gadaas jau arii ta ka nekas neaug. Nu tad she, papriecaajies par taam kas man zem loga smarzho.. happy.gif
user posted image
TheBadEdd
Smuki, laikam arii smarziigi! rolleyes.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 6 2004, 08:57 PM)
Nu jaa, gadaas jau arii ta ka nekas neaug. Nu tad she, papriecaajies par taam kas man zem loga smarzho.. happy.gif

Nopuņķoju monitoru ostiidams tavu pluumju ziedus. Laikam par sjo atteelu Kakamaka neko sliktu nevarees pateikt.
edg
Nuu, man ozh peec degoshas plastmasas tie ziedi... vajag izgudrot smarzhu gjenereejoshus monitorus.
keitaro
Labāk tiešām Sake! Tikai kur to dabūt?

iisiti nezinu, kaapeec shitajaa topikaa tika sake piemineets...
bet dabuut tieshaam var! ~tikai taa manta nedaudz pikjo.
rimi esmu redzeejis - cena ls 8.... nu taa...
bet kas nav dzeerushi - iesaku nobaudiit. ar pashmaaju shnjabi saliidzinaat nevar.
edg
Man no animeem radies iespaids, ka japaanaa kjirshu ziedi ir rozaa. Neesmu redzeejis taadus Latvijaa. Kaadam ir?
Kikumi
Esmu Latvijā redzējusi rozā ķiršus, bet ļoti maz.
Te būs sakuras bildīte! smile.gif

user posted image
tihiro
Man patiik shitie ziedi smile.gif
Yume
Shmuki, zheel ka pie mums taadu nav... vairs...
edg
QUOTE (Yume @ May 11 2004, 09:45 PM)
Shmuki, zheel ka pie mums taadu nav... vairs...

Kaapeec "vairs"? Vai tad kaadreiz bija?
ShinChan
QUOTE (edg @ May 12 2004, 05:54 PM)
Kaapeec "vairs"? Vai tad kaadreiz bija?

Pieljauju, ka jau noziedeejusji, atliek gaidiit ogas.
Yume
Noziedeejushas, noziedeejushas...
Bet tkai nezinu vai ogas sagaidiisim... ar shaadu laiku, kaa tagad, vinjas nebuus.... sad.gif
Seven_of_zero
He he mana darza jau atkal sakuras zied. biggrin.gif

ps
brr cik auksti tagad no rita.
rebel
hehe..ikgadeejais paarspriedums par sakuru.. biggrin.gif laps.. bet kaac newar aptuweni informeet,ka,ja jaw,kaa es sapratu,Latwijaa ar sakuras kkur zied,KUR tas ir? me labpraat ajzbrawktu paskatiities..mmz..noorganiizeet exkursiju.. laugh.gif
Seven_of_zero
blink.gif blink.gif blink.gif eee. A kas ir Kirsis???????
rebel
ah,nju, ja jaw nau starpiibas,tad es laikam laizh uz laukiem,tur kjirshu un pluumiishu daaaaudz..ja tikai uz skolu nebuutu jaaiet sad.gif
Hideki
Sakuras Japānā esot 16 veidu un 400 šķirņu. happy.gif Gan jau ir arī aukstumizturīgas. Tur jau arī ne visur ir silts. Internetā var atrast ziņu par 1000 salaizturīgu ziemeļu šķirnes sakuru stādu dāvināšanu Sanktpeterburgai 300 gadē (2003 gadā), bet kā viņām klājas tagad - nezinu.
jurc
QUOTE(keitaro @ May 8 2004, 15:49)
iisiti nezinu, kaapeec shitajaa topikaa tika sake piemineets...
bet dabuut tieshaam var! ~tikai taa manta nedaudz pikjo.
rimi esmu redzeejis - cena ls 8.... nu taa...
bet kas nav dzeerushi - iesaku nobaudiit. ar pashmaaju shnjabi saliidzinaat nevar.
*

Nu nez.. esmu dzēris.. nekas tur īpaš nav.. Prosta uzsildīts ūdens ar kautkādu piegaršu.. Varbūt vienkārši pie tās ir jāpierod...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.