QUOTE(Tador @ Sep 30 2005, 02:56)
atdziishos: man ir visnotalj laba Lolita girl collection... hentai... hardcore...
Tador !!! My, hero !!! Neieshu jau noliegt, esmu hentai fans, un ir arii kolekcija daudzaas kategorijaas.. Tiem kuri grib redzeet biku labaaku izskaidrujumu par fantaaziju, iesaku noluureet Genshiken. Tanii seriaalaa vienaa epizodee ir lieliski paskaidrots par ziimeeto stuff.
Taad nu par loli:
Cilveeku var uzbudinaat jebkas, galvenais lai buutu kaut kaada psihologjiskaa saikne izveidojusies. Tas ka uzbudina cilveeka kjermenis, tas ir pilniigi normaali. Nav svariigi kaadi ir vinja parametri (izmeers/vecums), cilveeki galu galaa ir radiiti ar tieksmi reproduceeties un fizisku veelmi peec preteeja dzimuma.
Domaaju, ka shoreiz saakt flame par sho teemu buus diezgan bezjeedziigi.
IELAAGOJIET - cits kontinents, cita valsts, citas parazhas, citi uzskati.
Runaajot par sexdroid'iem. AI filma ir redzeeta? Ja ir tad, tur tika radiits beerns ar speeju mileet, tiem kuri nespeej savaakties peec psihologiskaa shoka. Ja pareizi atceros tad shis beerns celjo kopaa ar viirieti zhigolo. Tikliidz vispaar tiks radiits kas taads, taa sex industrija buus pirmaa kas to utilizees pilnos apmeeros, ja kaut kas netiks tirgots oficiaali, tad tas tiks melnajaa tirguu. Taapat arii virtuaaalaa realitaate. Ja ir redzeeta filma "Minority Report", tad tur, ja nemaldos, bija iespeeja virtuaali mainiit dzimumu un sexuaali izjust citaadu orgasmu. Ja jau nav normaali orgasmeet pie ziimeeta 6-12 gadiiga skukja/puishelja(kaaadas nu kuram taas tieksmes), tad tas jau nu ne tik.
Katram ir savs fetish! Tas, kursh saka, ka nav, to veel nav atklaajis, vai ir par slinku atklaat. Jo es uzskatu, ka absoluutaa misionaaru poza ir miitiiska teorija. Fetisha noliegshana un atsaukshanaas uz nenormaaliibu ir tikai vaaja atrauna tiem, kuri ir izaugushi peec likuma burta un sabiedriskaas dogmas. Ja jau shie muusu~13-16 gadiigie njunnjas vaid par veselo sapraatu un to kas ir un kas nav normaals, es briinos kapeec shie sociaalie gjeeniiiji veel nav meediju dveeseles. Neshaubos, ka liela dalja sho muusu "mazo "otaku"" smeekjee un staigaa uz tusinjiem dzerdami, ne jau nu multiauglju sulas. Un peecaak notiek brag'oshana par to cik daudz spirtotaa izlacis un to ka nokniebis kvartaala jumpravu (vairaak par tussinja padauzu gan nevelk).
Tad nu, ja shii te sava fizisko vajadziibu apmierinaashana uz ziimeetiem objektiem, tomeer, nav normaala( kur lielaakajaa daljaa gadiijumu kas taads reaaajaa variantaa izsauc riebumu), nesajeedzu ar ko, neskaitaamas liikju kaudzes no Labo varonju iemiesojumu puses, ir normaalaak. Noshaut/nogalinaat/vai jebkursh dziiviibas izdzeeshanas veids nav fiziska vajadziiba/tieksme. Tas viss ir tiiri psihologiski. Turpretim, sexuaali apmierinaaties jau ir fizologjiski vajadziigs, jo tas ietekmee gan fizisko, gan gariigo veseliibu. Tas ka shis spermas izlieshanas/klitora urbinaashanas avots ir 10 vai 60 gadiigs preteejais dzimums, nav noziimes. Tas viss ir tikai modifikaacija defaultajam variantam (18-45). Mobiiilajiem tach arii ir visaadi modelji un modifikaacijas.
P.S. Tador iemet privaatajaa savas kolekcijas saturu. Mok mees varam sho to apmainiites, ja tev ir kaada veelme, es mok vareeshu liidzeet