Shaisuke
Sep 29 2005, 16:04
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 16:09
Prieksh maniim bik pa pink
bet taa vareetu izmeegjinaat XDDD vismaz vecaaki vairs nepaarmestu ka paaraak tumshi gjeerbjos
*iet uz skapi mekleet sarkanaas, lillaa, gaishi zilaas un vienk reeciigi kawaii dreebes*
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 15:04)
o_O
friikaini/10
nevaru iedomāties kas ir jādomā, lai tā izdomātu apģērbties.
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 29 2005, 15:30)
neiecietīgs/a, eh? nomierinies, gabals no tā nevienam nav nokritis. apciemo
http://www.religioustolerance.org pie reizes.
Shaisuke
Sep 29 2005, 16:52
Blaah, es laikam esmu paaraak paredzama, jau triis cilveeki komenteeja manu atbildi uz jautaajumu :"Ko daries?" "Mekleeju pa maaju decora mantinjas" ar "es jau zinaaju ka taa buus" Blah...
Foxy, brauktu gan. Ja tagad mums brauc augumaa par to ka esam paaraak tumshas, tad brauktu augumaa par to ka esam paaraak kraasainas. Dazu labu aprobezotu letinju praatinjam pienjemama ir tikai peleeka kraasa vai masveida chiksu/reperu stils, cits nekas pie sirds neiet... BlehMeh
~BN~
Tenjou
Sep 29 2005, 16:58
Tak nenjemiet tas shauras pieres galva, kas nespej saprast krasas. Jo dazhadak, jo labak...
Tas jau ir diezgan traki, kas taja linkaa. Bet laikam jau tur ari slepjas visa tas lietas buutiba.
:: Tenjou ::
not_alone
Sep 29 2005, 17:09
patiešām oh my f...ing god....*sāk arī meklēt*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EndlessReality
Sep 29 2005, 18:19
Man nedaudz par bezgaumīgu, atvainojiet. Lai gan, es jau arī pa māju nēsāju tikai tumšas drēbes.
Shaisuke
Sep 29 2005, 18:31
Baac, kas te kaads gootu salidojums XD Lmao. Man neliekas bezgaumiigi... driizaak jau interesanti
~BN~
xexe... ja atradiishu kko tamliidziigu kaadaa no tuwaakajiem gaajieniem pa weikaliem - pirkshu°... shitas ir taa weerts... man patiik
Shoune
Sep 29 2005, 18:44
ehmmm, vot ja es sitadu Japana satiktu, es uzreiz pateiktu ej d...
Es nesaprotu kaut kada kropliba, fuj!!! =(
Shaisuke
Sep 29 2005, 18:46
QUOTE(Shoune @ Sep 29 2005, 17:44)
ehmmm, vot ja es sitadu Japana satiktu, es uzreiz pateiktu ej d...
Es nesaprotu kaut kada kropliba, fuj!!! =(
Tad neiesaku tev uz Japaanu braukt. Tur taadu pa pilnam.
Luuk cilveeki, sis ir viens no tiem aprobezotajiem praatiem ko mineeju paaris postus augstaak.
~BN~
Shoune
Sep 29 2005, 18:52
ha ha, pag pag, tu vel sauc par aprobezotiem ? =DDD
tu ta runa ka butu Japana "tur tadu pa pilno," tas jau smiekligi paliek, kas tu tur bijusi esi aa ? ja runa ka pa daudzo tur, varbut pari simti ir pa Japanu un viss!!
Tas jau intrasanti paliek, davaj pastaiga sita, un vel blausties es skatos anime ha, vot tad tiesam anime par 70% sarugs, pie ka anime noved...
Nafig reperi ? es ciest reperus nevaru, kad staiga ar pietaisitam biksem, kad vel krasains tas jau ir PARAk parspilets, blaviens stils paliek stils ,nevis kaut kada kropliba...
Kagome
Sep 29 2005, 19:04
nee nu stils normaals, bet es noteikti tik "pink" neko nevilktu, bet gribeetos redzeet cilveeku reakciju, kad vinji ieraudziitu kaadu riigaa taa staigaajam
Shoune
Sep 29 2005, 19:05
=DDD, vo ar to viso teikto ari tiesi to domaju, kada reakcija butu cilvekiem kad ieraudzitu kadu cilveku sitadi staigadamies =DD
Church
Sep 29 2005, 19:08
QUOTE(Shoune @ Sep 29 2005, 18:05)
=DDD, vo ar to viso teikto ari tiesi to domaju, kada reakcija butu cilvekiem kad ieraudzitu kadu cilveku sitadi staigadamies =DD
.. saviebta seja? smiins? snobiski liidzjuutiigs skats no augshas? ;>
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:10
Nestreso meiteniit/pusiit (pofig kas nu tu tur esi).
Jaa saucu gan. Nevajag paarjautaat, paarlasi ieprieksheejo postu ja nesaprati. Es saku ka tur taadu ir daudz jo tur taadu IR daudz. Japaana nav tik aprobezota valsts kaa Latvija (nerunaaju par visiem cilveekiem bet par lielaako dalju), kurai viss kas ir jauns un nepiemeerojas veclaiciigajiem standartiem ir kropliigs.
Un kaads tur vispaar ir sakars ar anime?
Btw, tieshi taa... Stils ir savaadaaks katram cilveekam. Ja tu to sauc par kropliibu tas noziimee ka nepienjem neko kas atshkjiras no tava viedoklja.
QUOTE(Church @ Sep 29 2005, 18:08)
.. saviebta seja? smiins? snobiski liidzjuutiigs skats no augshas? ;>
Tjip no tava teksta bija jaasaprot tas ka taa gjeerbushies cilveeki kkaadaa zinjaa ir zemaakas kaartas par tevi un paareejiem modes cilveekiem/peleekajai masai? ehh... pag, ko es tur teicu par to shauro redzesloku un aprobezotiibu XD
P.s - nu es staigaaju liidziigaa stilaa pagaidaam cilveeki par mani neko nesaka XD
~BN~
Forgotten*Memory
Sep 29 2005, 19:19
Šādam stilam patiesībā nav ne vainas, ja vien valkātājs tā vēlas izpaust apkārtējiem savu domāšanu. (Vismaz pēc apģērba var aptuveni noteikt kāda rakstura cilvēks tas ir...) Ļoti krāsains un bērnišķīgs, ja tāda stila cilvēki atrastos uz mūsu ielām, tad tie noteikti tiktu ļoti ievēroti, tikai diemžēl 70% ne tajā pozitīvākajā skatījumā... :/
Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas.
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:23
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 29 2005, 18:19)
Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas.
Sapraata balss Yay... Iisteniibaa LV liidziigaa stilaa jau cilveeki staigaa, tikai apkaarteejo cilveeku attieksme nav visai pozitiiva. Pret taadiem tiek versti ne tikai pretiigi vaardi, bet arii fiziskais speeks. *shuts up lai atkal nesaaktu runaat par cilveku aprobezotibu*
~BN~
Kagome
Sep 29 2005, 19:25
nee, nu taadu apgjeerbu vareetu staigaat, bet ja es kaut ko taadu vilktu tad tiki tumshas dreebes, jo piunk kraasa man galiigi nepatiik. un pa stilu, (laikam jau kaads teica) katram cilveekam ir savs stils, kaadaas dreebeec cilveekam ir eerti taa arii vinjs staigaa
Heh.. Man patīk! Es līdzīgā stilā staigāju pa mājām, jo gribās katru dienu uzvilkt k-ko citu un krāsainu, ko ārā ejot, jeb uz skolu, vilkt īpaši neprasās.
Bet ja jau tas atgriežas modē, pamazām, pamazām jaw var sākt!
Bet man tur tām meičiņām daudzkas patīk! Smukas drēbes un aksesuāri!
Forgotten*Memory
Sep 29 2005, 19:30
Jā, varbūt šāda veida cilvēku ir, kas ģērbjās līdzīgā stilā kā šis (Pirmajā postā - links), bet manuprāt, tik un tā pa maz. Pazīstu cilvēkus, kas atteikušies no sava neikdienišķā stila tikai tāpēc, ka citi cilvēki ir izturējušies pret viņiem ļoti neiejūtīgi (kas gan ir maigi teikts!)
Un par rozā krāsu runājot, tas patiesībā ir atkarīgs no tā, kā to rozā krāsā krāsoto apģērbu velk - ja čiksīgi un prasti, var teikt, kā parasti čiksas ģērbjās, tad šī krāsa uzdzen riebumu, bet, ja neordināri un kā piemēru varētu minēt šo stilu, tad manuprāt interesanti un acīm baudāmi!
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 19:10)
[color=green]Nestreso meiteniit/pusiit (pofig kas nu tu tur esi).
Jaa saucu gan. Nevajag paarjautaat, paarlasi ieprieksheejo postu ja nesaprati. Es saku ka tur taadu ir daudz jo tur taadu IR daudz. Japaana nav tik aprobezota valsts kaa Latvija (nerunaaju par visiem cilveekiem bet par lielaako dalju), kurai viss kas ir jauns un nepiemeerojas veclaiciigajiem standartiem ir kropliigs.
Būt snobam ir slikti
/just sayin'
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:36
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:32)
Būt snobam ir slikti
/just sayin'
Buut aprobezotam un bremzeetam ir slikti.
Btw, piekriitu tam ko Forgotten memory teica par to roza krasu.
~BN~
Kagome
Sep 29 2005, 19:40
taadaa apgjeerbaa var staigaat, bet ja piemeeram uz muusu skolu aizies taadaa apgjeerbaa uzreiz izmetiis aaraa no skolas, jo mums laikam bija kaut kaads taads likum, par taadu apgjeerbu. metaalisti muusu skolaa vispaar nevar staigaat ne ar kjeedeem ne ar ko, tikai melnaas dreebees, ja kaut ko taadu uzliks uzreiz pie direktora un vecaakus uz skolu.
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 19:36)
Buut aprobezotam un bremzeetam ir slikti.
~BN~
tas gan. tāpēc seko pati savam padomam un pieņem to, ka visi neleks kājās un nebļaus
sugoi šitādus ērmus ieraudzījuši. mani viņi netraucē, bet tu biji pirmā/ais, kas sāka lamāties.
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:43
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:40)
tas gan. tāpēc seko pati savam padomam un pieņem to, ka visi neleks kājās un nebļaus
sugoi šitādus ērmus ieraudzījuši. mani viņi netraucē, bet tu biji pirmā/ais, kas sāka lamāties.
Es to pienjemu, kursh teica ka nepienjemu? Es vnk ciest nevaru, ka cilveeki atvainojos nod.rsh stilu bez normaala pamatojuma. Un kur es saaku lamaaties? neredzu savaa tekstaa neko rupju?
Un to Kagome. A bet logjiski. Uz skolu iet maaciities nevis izraadiities ar izskatu (esmu ar visaam chetraam par skolas formaam). Tas tikai noveersh uzmaniibu no maaciibaam. A bet briivajaa laikaa diivainam stilinjam nav ne vainas.
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 19:44
Shoune kaa vienmeer izceljas ar skarbu preteejo viedokli... [No affence...] Kretiiniski... Man pat gribas teikt ka tas ir vienk par spiiti lai pastriideetos or something like that.... tik samaaksloti cilveeki.......... neticu ka tu saaktu bljaut kkaadam barinjam jaunieshu kas izskatiitos taadi kaa tajaa linkaa... tici man vinji te tevi nolinchotu uz vietas... slimniicaa tu pamostos ar labo kaaju lauztu septinjaas vietaas un mugurkaula probleemaam... jaamaak tak pienjmet cilveeks taads kaa vinsh ir...
un riiga vispaar ir bezgaumiigu pretiigu letinju bars....
- O, baigi smukais kreklinjsh! kkapeec tu nekad neesi to uzvilkusi?
- Bail ka tik kaads kko nepasaka... nu zin veel pateiks ka es kaut kaada galiigi slimaa un adgruudiis no bara...
Thats just stupid... jaamaak izveidot savs bars.... jaapgrozaas cilveeku sabiedriibaa kuri tevi saprot un pienjem tevi taadu kaads esi ar visaam tavaam diivainiibaam... bet tas jau ir pirmajaa kaartaa... Un ja juus no kaut kaa dziivee baidiisieties labi nebuus.. bailes tevi neattiista - bailju paarvareeshana gan...
aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu...
P.S. Gomennasai ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... Un tas ir tikai mans viedoklis...
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 16:52)
Dazu labu aprobezotu letinju praatinjam pienjemama ir tikai peleeka kraasa vai masveida chiksu/reperu stils, cits nekas pie sirds neiet... BlehMeh
~BN~[/color]
lamāšanās ne vienmeer ir piecstāvīga. 'aprobežots' tajā tur kontekstā ir lamuvārds
Tieshi taa ReD_Foxy!!! Katram savs stils! Otakieshi ir savaadaaki, vinji k-kaa izceljas.
Es, protams, nesaku, ka visi otakieshi kkaa crazy gjeerbjas, bet gan...
ai nu es nevaru noformuleet. Bet Shoune, kaa parasti, ir preteejs viedoklis...
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:52
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:47)
lamāšanās ne vienmeer ir piecstāvīga. 'aprobežots' tajā tur kontekstā ir lamuvārds
Cik mees gudri. Diivaina gan tev izpratne par lamuvaardiem. Bet nu anyway, mees virzaamies pamatiigaa offtopic.
To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu).
Man taa liekas ka Shounem/i vnk neiztikt bez savas ikdienas striida devas. Cik aizdomiigi, ka vienmer vinjam/ai kkas nepatiik.
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 19:55
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:52)
To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu).
~BN~nu lab lab nedauziitu bet toties nosauktu par letinju panjirgtu un ietu talaaak atstaajot vinju vienu ar vinja aprobezhatojaam domaam... vinjiem vairaak vai mazaak patieshaam buutu vienalga bet vinsh tikai vinjus sasmiidinaatu...
Shoune peedeejaa laikaa mani vairs nekaitina ar savu uzvediibu, bet gan smagi smiidina... vienkaarshi mulkjiigi noveershas no teemas un sakraaj paariiti postu... that's all... nav nekas slikts ja cilveekam patiik pastriideeties
btw... Sawliit a kaapeec vairaakiem linkaa es redzeeju to reeciigo kakjeniiri pie spomaam piekarinjiem utt?
man vinja neshkjiet diez ko kawaii... es maajaas vareetu atrast kko piemiiliigaaku un sakaart visaas malaas pie sava apgjeerba
Shaisuke
Sep 29 2005, 19:58
Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku.
Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks.
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 20:00
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:58)
Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku.
Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks.
~BN~ vareetu izskatiities oki... taa... riit skolaa uz skolotaaju dienu [khem man jaaierodas sveetku teerpaa
]
man buus melnas bikses... balta bluuze un apakshaa kkas smagi spilts... kkas maybe reeciigs
un ap jostu visaadas mantinjas amzas un visaadi citaadi mazu beernu matinju klaasti... maybe jaaiegaadaajas knupiitis?
es riit skolaa laikam pieveersiishu sev lieku uzmaniibu
Bn - ko man iekaart matos or kaa vinjus sataisiit? astiitees?
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:09
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:00)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:58)
~BN~ vareetu izskatiities oki... taa... riit skolaa uz skolotaaju dienu [khem man jaaierodas sveetku teerpaa
]
man buus melnas bikses... balta bluuze un apakshaa kkas smagi spilts... kkas maybe reeciigs
un ap jostu visaadas mantinjas amzas un visaadi citaadi mazu beernu matinju klaasti... maybe jaaiegaadaajas knupiitis?
es riit skolaa laikam pieveersiishu sev lieku uzmaniibu
Bn - ko man iekaart matos or kaa vinjus sataisiit? astiitees?
Akdies... kaads te saak buut smagi apseests, tik tu atkal mani nevaino ja saslimsi.
Knupiishi ir laba manta XD
Matus defo sataisi astiitees. Un veel kkaadas diivainas gumijas, mosh piekar pie gumijas arii kaadu diivainu mantinju?
Ehhh kaa shitais stils rullee...
Btw, aizmirsu pateikt, ka lielaakaa dalja shaada un citu alternatiivu stilu piekriteeji ir aarkaartiigi maakslinieciski cilveeki. Un maaksliniekus visaas paaudzees ir uzskatiijusi par diivainiem. ja kaads nepiekriit lai nodefinee terminu normaals.
~BN~
Tenjou
Sep 29 2005, 20:14
Vari man pateikt kas isti skaitas alternativs? .. Tie ir kas klausas muziku, kur izmanto elektrisko gjitaru?
Normals - Cilveks kura invidualitate ir kopeta vai nav izveidojusies lidz galam un ir aprobezhota/peleka/neinteresanta/acis nelecosha.
Viena varda ... defaults.
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:16
Alternativs, vienkaarshoti - tas kas nav taads kaa citi.
~BN~
One winged angel
Sep 29 2005, 20:19
Eu eu... Neaizgāja jums bishku jau paaraak offtopikaa?? Man taads stils liekas jociigs un ikdienai nepieņemams. Tādi raibi apģērbi un viss pārējais... Pietam man tās strīpainās, raibās zeķes kopā ar apģērbu, tur citās vietās, pat atgādina Pepiju Garzeķi LOL
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:23
Kas vainas Pepijai Garzekjei?
Ja taads stils liekas ikdiena nepiemeerots tad kur pie velna kko taadu var vilkt, uz balli vai?
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 20:25
haha... maajaas atradu kraasainaas pirkstinjzekjes un spilgti dzeltenu kreklinju ar uzraxtu love... veel traki zalju bluuziiti... hmm... kkaa tas viss jaasavieno...
tas stils ir vismaz kkas savaadaaks no taas peleekaas masas ko redzu ikdienaa... tas ljauj buut prieciigaakam... man persooniigi tas stils paliidzees iziet no melanholsikaas tumsibas un melnajaam dreebeem... jo kraasainaaks man buus apgjeerbs jo jautraaka es buushu
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:29
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:25)
jo kraasainaaks man buus apgjeerbs jo jautraaka es buushu
Oh So Agreed...
Btw, atradu veel vienu websaitu. + veel uzzinaaju ka to stilu reizeem arii sauc par FRUiTS
~BN~
Shoune
Sep 29 2005, 20:32
Vot sita adrese daudz labaka, DAUDZ labaka, atradu aju drebes ko varetu nopirkt un staigat... =)
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 20:33
nepatiik
nav krasaini!!! kur ir skaistaas varaviiksnes kraasas??
bet ir oki... tikai man patiktu kkas spilgtakas kaa linkaa kas piedavaats pirmajaa postaa... man patieshaam nepatiik taas beeshiigaas kraasas
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:38
Otraa linkaa ir vairaak jaukts ar street fashion, un ne visi no zurnaalaa focheetajiem ir Decora stila paarstaavji. Man arii pie sirds vairaak iet pirmais links.
~BN~
Tenjou
Sep 29 2005, 20:39
Manuprat ja lieto beishigas krasas vajag but paris elementiem tadiem paspilgtakiem klat .. teiksim sarkanaa krasa.
Taja tur tas stipri kautkaa truxt.
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:40
Neee! Nevaig spilgti sarkanu bet gan spilgti zalju... Efekts labaaks
~BN~
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 20:41
Yellow!!!! Es saku ka vajag kko mikseetu vispaar.... kko galiigi crazy
Tenjou
Sep 29 2005, 20:46
Daa ... gaumes lieta . Spilgti Zaljo reti esmu redzejis kad kads lieto praxe .. vismaz ogre .
One winged angel
Sep 29 2005, 20:46
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:23)
Ja taads stils liekas ikdiena nepiemeerots tad kur pie velna kko taadu var vilkt, uz balli vai?
~BN~Nope, uz kautkādu *tuk* *tuk* sanāksmi...
Shaisuke
Sep 29 2005, 20:47
Lmao, Riigaa ko taadu ir pagruuti ieraudziit kur nu veel Ogree.
QUOTE(One winged angel @ Sep 29 2005, 19:46)
Nope, uz kautkādu *tuk* *tuk* sanāksmi...
*cough* aprobezotiiba *cough*
~BN~
One winged angel
Sep 29 2005, 20:51
Ehem, nezinu kā tev, bet man nav tik ljoti PO, ko cilvēki par mani domā, kad es eju pa ielu... Ja nu vienīgais visi tā nestaigā. Nevis, kad viens tu ej un visi uz tevi taa lupii O_O, vai arii taa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.