pinksakura
Sep 26 2005, 15:57
atvainojos kad nav ar skanēts...bet mans skaneris...salūza...vērtējat un tad redzēsim...
Tomoko
Sep 26 2005, 16:00
Hmmm.. nezinu.. tas kreisais spaarns biku pa lielu, mati taadi... nu.. nekaadi... un kakls.. ja tur vispaar taads ir... bet nu... normaali, tev veel jaapiestraadaa
turpini, un viss buus ok!
(sorry par kritiku.....)
Nav ko teikt.Vienīgi matus nevajag švīkāt.Un kontūras apvelc.
Kagome
Sep 26 2005, 16:17
labs darbs, tupini ziimeet un sanaaks labaak, vieniigais kaa jau teica, mati vareetu buut biski savaadaaki, un kakls varreetu buut biski biski garaaks
ir okey!!
man patiik.. (ja kas es to neesmu teikusi, bet nu manupraat ja matus puush veejsh prom tad svaarkiem arii vajag pliivot!!)
bet nu jebkuraa gadiijumaa malaciits!
angiina
Sep 26 2005, 19:37
censhanaaas teu labi padodas..ljooti smmuks ziimeejums. man patiik
Tigra2
Sep 26 2005, 21:35
Sejiņa bišku par apaļu un mati tik daudzas reizes krāsoti un balināti, vienvārdsakot mocīti, uzzīmē viņai matus veselīgākus. Vai arī tas tika domāts kā panku enģelis?
Tsukino
Sep 29 2005, 19:56
Esmu to ziimeejumu redzeejusi LIVE varu paeikt- izskataas labaak, nekaa focheets. Nju, ja man tevi buutu jaakritizee es teiktu taa- buut ljoti labi, ja galvanajaam liinijaam paarvilktu paari un padariitu redzemaakas, bet nava obligaati, jo ar fochuku daudz ko navar saskatiit, more... nenaaktu par ljaunu atveertaaki spaarni, bigger... un last- paaris krokas tajos svaarkos... to bee a bit more live...
Sorrz, ja par daudz....... I still like it.
es aceros sho ziimeejumu, vieniigi spaarninhi nedaudz netaa bet ja taa godiigi man patiik
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 12 2005, 05:16
Pirmajam darbiņam tā neko sanacis. Pie spārniem stipri gan japiestradā.
P.s Kā iet ar tutorial apgūšanu? Gaidu ko jaunu.
TradeMAAK
Nov 12 2005, 19:36
Nē, spārnus pareizi zīmē šādi:
Zīmējums ļoti labs. Piekrītu, ka matus šādi švīkāt nevajadzētu!
Trade maak, ceru, ka tas bija joks?
TradeMAAK
Nov 13 2005, 13:04
Joks? Joks! Anatomiju mācies! Un, ja Jūs domājat putnu spārnus, tos arī zīmē savādāk, proti, tiem jābūt pieaugušiem pie elkoņa un delnu locītavām, jo ar šitādiem spārniem nevarētu lidot, loL!
Nu labi. Es anotomiju jau dikti sen maaciijos&man nepatika.
Tev ir veel kaads ziimeejums...?
iewucis
Nov 17 2005, 20:00
..spaarniem nau nevainas...tikai mazliet pa augstu!!.....un mati (kas pliivo) man skiet jociigi uzzimeeti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.