Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pinksakuras art...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
pinksakura
atvainojos kad nav ar skanēts...bet mans skaneris...salūza...vērtējat un tad redzēsim...

image
Tomoko
Hmmm.. nezinu.. tas kreisais spaarns biku pa lielu, mati taadi... nu.. nekaadi... un kakls.. ja tur vispaar taads ir... bet nu... normaali, tev veel jaapiestraadaa smile.gif turpini, un viss buus ok! smile.gif (sorry par kritiku.....)
Arts
Nav ko teikt.Vienīgi matus nevajag švīkāt.Un kontūras apvelc. smile.gif
Kagome
labs darbs, tupini ziimeet un sanaaks labaak, vieniigais kaa jau teica, mati vareetu buut biski savaadaaki, un kakls varreetu buut biski biski garaaks smile.gif
AmnE
ir okey!! wink.gif man patiik.. (ja kas es to neesmu teikusi, bet nu manupraat ja matus puush veejsh prom tad svaarkiem arii vajag pliivot!!) smile.gif bet nu jebkuraa gadiijumaa malaciits! smile.gif
angiina
censhanaaas teu labi padodas..ljooti smmuks ziimeejums. man patiik wink.gif cool.gif
Tigra2
Sejiņa bišku par apaļu un mati tik daudzas reizes krāsoti un balināti, vienvārdsakot mocīti, uzzīmē viņai matus veselīgākus. Vai arī tas tika domāts kā panku enģelis?
Tsukino
Esmu to ziimeejumu redzeejusi LIVE varu paeikt- izskataas labaak, nekaa focheets. Nju, ja man tevi buutu jaakritizee es teiktu taa- buut ljoti labi, ja galvanajaam liinijaam paarvilktu paari un padariitu redzemaakas, bet nava obligaati, jo ar fochuku daudz ko navar saskatiit, more... nenaaktu par ljaunu atveertaaki spaarni, bigger... un last- paaris krokas tajos svaarkos... to bee a bit more live...

Sorrz, ja par daudz....... I still like it.
Suu
es aceros sho ziimeejumu, vieniigi spaarninhi nedaudz netaa bet ja taa godiigi man patiik biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Pirmajam darbiņam tā neko sanacis. Pie spārniem stipri gan japiestradā.

P.s Kā iet ar tutorial apgūšanu? Gaidu ko jaunu. happy.gif
TradeMAAK
Nē, spārnus pareizi zīmē šādi:

image
Kaede
Zīmējums ļoti labs. Piekrītu, ka matus šādi švīkāt nevajadzētu!
Trade maak, ceru, ka tas bija joks? huh.gif
TradeMAAK
Joks? Joks! Anatomiju mācies! Un, ja Jūs domājat putnu spārnus, tos arī zīmē savādāk, proti, tiem jābūt pieaugušiem pie elkoņa un delnu locītavām, jo ar šitādiem spārniem nevarētu lidot, loL!
Kaede
Nu labi. Es anotomiju jau dikti sen maaciijos&man nepatika.
Tev ir veel kaads ziimeejums...?
iewucis
..spaarniem nau nevainas...tikai mazliet pa augstu!!.....un mati (kas pliivo) man skiet jociigi uzzimeeti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.