Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rudens
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shaisuke
Nju taa, apsweicu juus ar pirmo rudens dienu. Ar riitdienu naktis kljuust garaakas, yay! Nepaies ne ilgs laiks, kad atkal varesim priecaties par miglu un krasainajiem kokiem fona. Waaaaaaaaaaaaaa... *autumn freak*

Luudzu juusu domas par rudeni biggrin.gif Vai kads to gaida tikpat ljoti ka es?

~BN~
Haji
man rudens ir tikai starpposms starp vasaru dry.gif un ziemu happy.gif
*winter freak*
Shaisuke
Hmmm.... Nekad neesmu sapratusi cilveekus kam patik ziema... ziemaa viss ir vienkraasains... balts... vienmuljsh.... brrrr un auksts....

~BN~
Ghoul
laugh.gif
QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:09)
Hmmm.... Nekad neesmu sapratusi cilveekus kam patik ziema... ziemaa viss ir vienkraasains... balts... vienmuljsh.... brrrr un auksts....

~BN~

*

koki ir apsnigushi un ikpalaikam nokriit kaada sniega kupena, beerni velj sniegaviiru un tad to izniicina LOL, viss ir balts, skaist skaistas sniegpaarslinjas kriit, ja tev ir auksti kaads sasildiis!!!!! laugh.gif

Rudenim nav nevinas, forsh gadalaiks, apsveicu visus ar rudens saakumu!!!! Kraasainu laiku! tongue.gif
Shaisuke
... Ejot no majas ara tu sagjerb tadu apgjerbu slani, kas apgrutina kusteeshanos un nebuutu kauns vilkt pat kkur Sibirija. Bet tik un ta tu apsalde visas vietas, un tik un ta tev majas nakot ir jaizkause sasalushas skropstas un uzacis. Nemaz nerunasim par sarkano degunu ko reizem ari laba kosmetika nespej apslept biggrin.gif

P.s - a rudeni tu aprobezojies ar paplaanu meteliti, shalli un reizem ari cimdiem. Nekadu vilnas zekju kas apgrutina apavu vilkshanu biggrin.gif
~BN~
lastguru
nu nez, nez, man visi gadalaiki patiik vienaadi. bet runaajot par apgjeerbu... juus neesat redzeejushi kaa es staigaau ziemaa: plaans dzhemperis (vai dazhreiz t-krekls - tas nav atkariigs no aukstuma, bet gan no garastaavoklja) un neaizpogaata rudens jacinja... bez nekaadaam vilnas zekjeem vai shalleem un liidziigaam mantinjaam biggrin.gif
Shaisuke
Atljaushos pajautat cik biezi slimo? Vai ari tu esi vienkarshi citplanetietis no muzigas ziemas planetas un uz tevi sals neiedarbojas??

~BN~
jurc
ehhh.... jūs jau ar...
Otakiešiem būtu jābūt vislabākais gadalaiks ziema - jo tad laukā ātri tumš paliek, ir auksti, darīt nav ko. Tāpēc bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem var sēdēt mājās un skatīties animi/lasīt mangu. Vairāk laika animei! =)
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:39)
Atljaushos pajautat cik biezi slimo? Vai ari tu esi vienkarshi citplanetietis no muzigas ziemas planetas un uz tevi sals neiedarbojas??

~BN~

*

es neesmu ne ar ko slimojis kaadus gadus 6 vai vairaak...
Shaisuke
QUOTE(JurCHiX @ Sep 23 2005, 22:41)
ehhh.... jūs jau ar...
Otakiešiem būtu jābūt vislabākais gadalaiks ziema - jo tad laukā ātri tumš paliek, ir auksti, darīt nav ko. Tāpēc bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem var sēdēt mājās un skatīties animi/lasīt mangu. Vairāk laika animei! =)
*

Ko mees ar? Offtopiks kaa nekaa tongue.gif

Iisteniibaa piekriitu. Otakieshi visu rudeni tusee aaraa, pa to laiku kompis velk anime, pec tam otakieshi visu ziemu novilkto anime skataas biggrin.gif

QUOTE(lastguru @ Sep 23 2005, 22:41)
*

Skaidrs, taatad citplanetietis. happy.gif Ehh buutu man taa, tad visas angiinas man neieliptu. Bet nu, rudenii man gan savas veselibas nav zel. vienalga vai lietus vai vejsh, man taa vai taa ir vajadziga sava krasainas dabas apskates dienas deva.

~BN~
Shaisuke
QUOTE(city_gal @ Sep 23 2005, 22:44)
..rudenim jau ar' it kā nav ne vainas (jo sevišķi tāpēc, ka ar katru dienu gaisa temperatūra krītas ), tikai daudz peļķu, kuras uz ielām turās reti (eww.. tik daudz reižu ir sanācis būt kaut kur starp kombināciju mašīna+liela peļķe, ka tas pat vairs nav smieklīgi...).
..bet ziemā.. mmm..  happy.gif (can't wait for it to come!!)
*

Ir smiekliigi. biggrin.gif Tomer ziema tu ieluzti kautkada dziljaka aizsalushaa peljkjee, kura no pirma skata visai stingri turas, bet tomer tu samerce savas kajas un atlikusho laiku salsti vel vairak jo kajas tev ir slapjas.

~BN~
Sērfijs
Principā man nepatīk tikai atsevišķas detaļas ziemā un pavasarī: Ziemas beigas - pavasara sākums, ienīstu slapjdraņķi, bet tā katrā gadalaikā ir sava burvība.
edg
Rudens = auksts.
Ziema = ljoti auksts.

Es laikam neprotu pienaaciigi silti sagjeerbties, jo vienmeer shitajos gadalaikos sakjertu iesnas vairaakas reizes. Un pietiek ilgaak pa sniegu pavandiities un klepus klaat. Un jo siltaak sagjeerbas, jo siltaaks laiks izliekas - bet iesnas tikpat nokjer. Man patiik +20+30 siltums.

Un gaidiit autobusu ar paarsalushu degunu un zodu... brr... kaut vareetu ziemu skippot vai fast forward. Un brishana pa trotuaara sniega pljuru ar neizbeegamo slapjo un paarsalusho kaaju rezultaatu man arii neko nepatiik. Un visa taa siltaa gjeerbshanaas, kad nevar iziet aaraa kreklaa un dariit neko sauliitee. Rudens ir shitaa murga priekshveestnesis. Ieniistu aukstumu.

*summer freak*
X_Kamui
Mdem s rudens man asoceejas ar aukstumu un lietu wink.gif
bet tomer rudens ka ari ziema ir ļoti skaista tongue.gif
Kikyou
A man gan, rudens saaistās ar daudz krāsām, varavīksnēm un staigāšanu pa pilsētu ar lietussargu... un var sēdēt mājās un dzert siltu tējiņu, un skatīties uz tiem nabaga cilvēciņiem ārpusē, kas samirkuši, a man te labi un silti... XD

Man patīk rudens! ^_^
Žēl gan, ka kokiem vēl tik ļoti nekrīt lapas... ._. Kā man patīk krītošas lapas...
Lola
Rudens ir naave gadalaiks, cik skaista tad var buut naave?
Shaisuke
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 10:28)
*

Pamato luudzu kaapeec tu taa domaa? blink.gif

~BN~
Kima
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 11:28)
*

ljoti daudzi taa domaa...tikai rudenim ir skaistums, ko citi nepamana!!! Rudens nav naaves laiks, tas ir atpuutas un pirms miega laiks...dabai ir dota iespeeja atpuusties no vasaras karstuma un svelnes, sagatavoties ziemai ^^ Rudens ir miera osta dabai un ljoti biezhi arii cilveekiem.
protams cilveekiem patiik vasara...siltums, pludmale, uudens, izklaides utt...
patiik pavasaris, skaists atdzimshanas laiks kag viss mostaas...
Ziema, deelj tumshiem vakariem iespeejas attaisnoti paslinkot pie kamiina maajaas, vai vnk nonstop anime laugh.gif
Tomeer man pashai rudens ir miiljaakais gadalaiks...
Tas ir nomierinoshs...Man patiik seeedeet aaraa un baudiit veesumu, domaat...Rudens ir burviigaas nostaljgjijas laiks.
Koku lapas kljuust saartas un priecee acis...Ar laiku lapas nokriit sedz asfaltu (kameer seetnieki tos nenovaaks), bet koki turpina staaveet, raadot, ka ir stipri un ziemai gatavi. Kokiem nav vajadziigas lapas, lai tik un taa izraisiitu patiku sirdii...Rudens to paraada.
Man patiik peleekaas debesis, taas ir mierpilnas, kas nav spilgtas un nosleepj kaut ko, taas nav tumshas kaut ko neraadot... Taas ir taadas kaadaam jaabuut, raadot visu iistajaa veidaa...Nezhilbina acis, nomierina...Nekaadas gaismas speeles...viss itr reaals (tomeer tik un taa var pasleepties aiz lapaam liidz ziemai, ja negribaas to visu redzeet)
Man rudens ir poezijas un maakslas (jebkursh gadalaiks taads var buut, bet rudens man ir miiljaaks) laiks, laiks tieshi man....Atpuuta peec vasaras deekaam...sagatavoshanaas ziemas nopietbiibai.
Nedomaajiet, ka man patiik tikai rudens, es vareetu ilgi un gari veel rakstiit par ziemu. Kad viss balts un ir bezgaliibas sajuuta...burviiba te pat aiz stuura, tas ir pavasaris...bet dziives pilniiba vasaraa...katrs gadalaiks ir kaut kas, kas man ljoti patiik...
Tomeer rudenim klaat naak veel nosleepums, miiklaa, kaut kaads miits, kuram gribaas pietuvoties tuvaak....

"autumn freak" ><

Prieciigu jums rudens dineu, ar shodienu dienas ir iisaakas par naktiim happy.gif
baudam wub.gif

image
lastguru
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 11:28)
*

Un kas nav skaists naavee? Visas dziivas buutnes dziivo pateicoties kaadu citu naavei. Tas ir universaalais likums, un pat vegetaarieshi nespeej pilniibaa atteikties no dziibo buutnju (teiksim, augu) galinaashanas. Naave ir logjiskais dziives cikla turpinaajums un pieliidzinaama dzimshanai. Visam kam ir saakums jaabuut arii beigaam. Ja mees neredzeetu tumsu, vai mees speetu noveerteet gaismu? Ja mees nepaziitu skumjas, vai mees vareetu iepaziit laimi? Taapat ja mees nezinaatu kas ir naave, vai mees speetu noveerteet ka dziivojam?
Isabel Carmin fon Edelhain
Njā rudens. Sākums jau ir forsh: lapaskrīt, ābolu ekspedīcijas(beerniibas atmiņas). Un tad ka vienmēr sākas tā riebeklība ko sauc par slapjdraņķi.
Es laikam tomēr būšu spring freek. tongue.gif
One winged angel
Rudens coooolllllll. Citreiz taadas druumas debesis, tas rulllzzz. Vieniigais lietus piu. Bet taa rudens man patiik...

QUOTE(lastguru @ Sep 23 2005, 23:41)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:39)

~BN~

*

*

Nope mees visi slimojam ar Anime atkariibu laugh.gif
-nDigo-
*winter freak*
kas labs var buut rudenii vai pavasarii?? tad nevar saprast silts vai auksts.. ir slapsh, dublji, nav normaala celja kur paiet. vasaraa karsti visi sviedraini staigaa.. bee laugh.gif a vot ziemaa viss ir ok! balts nekaadu peljku, nekaadu sviedrainu cilveeku!! biggrin.gif tikai beerni kas pikojas un netiishaam traapa pa garamgaajeejiem!! ph34r.gif
Rune
Rudens man nepatīk, jo parasti lapas jāgrābj (nē es neesmu sētnieks, man vienkārši tāds uzdevums). A ziema... Ziemā viss ir kluss, maz cilvēku staigā pa ielām, patīkami vēss...
Shoune
nope Rudens nepatik, cilveki blaustas, masinas garam brauc un dazs labs "netisam" iebrauc lielaka pelke un apslaksta cilvekus ar udeni( parasti ka mes ar Tevu daram), he he, Pavari vienigi forsi kad Sakura zied(Japana), bet LAtvija viss tas vecais ari pretig laiks fuj, Vasara visi smirdigi staiga, ta vien liekas ka daz labs nav gajis mazgaties dazas dienas, un pec tam kad brauc masutnieka viss smird, un ari pats smirdi, jo karsts... eheh za to Ziema, auksts laiks, forsi viss balts, neviens sikais neblaustas ara, masinas vairs negonko, KLUSUMS, kaimini vairs nelamajas kapec vinu baseinu piesarno(jo udens izsuknets), vel no rita vecakiem(atceroties ka vini mocijas vasara, Strada dels , strada dels, plauj zali utt.) iemest tadu lielaku kucu sniega aiz apkakles kad vini gul, un klausities ka vini ciksts he he, patika ka pagasgad 5 no rita speciali celos un vecakus modinaju augsa hehe, bet viss lielakais prieks bija vecakam brackam miegu traucet, ap 6, 7 rita =DDD
=))), ne ne ZIEMA is the best!!! =))

*Winter freak* =)
Church
imho visi gadalaiki i koshera ja vinji ir taadi, kaa vinjiem jaabuut :/
zb rudensveidiigas vasaras, un ziemas, kuraas 3/4 laika ir kaarteejie pavasari.
nedaudz pieriebies veess/lietains laiks peedeejo gadu vasaraas un ziemas, kuraas parasti ir +10/sniegs tikai maaksliigi sabeerts uz maksas sleeposhanas kalninjiem.
neesmu penss, bet biezhi gribaas teikt "bet agraak .." <g>
Tigra2
Es mīlu rudeni! Esmu 1.oktobrī piedzimusi,tā kā drīz būs dzimene, bet tas nav vienīgais iemesls. varu stundām ilgi stāvēt un skatīties kā kokiem krīt lapas kā slīd mākoņi. ja kāds vēl nav pamanījis, tad rudenī ir visskaistākās debesis. vakar bija tik skaistas debesis un ap astoņiem vakarā debesis bija pasakainas, šī brīnišķīgā toņu maiņa, sākot no gaiši rozā līdz tumši zilam.Debesis katru dienu ir savādākas. Mīlu, mīlu, mīlu mīlu rudeni! Pasaulē nav labāka gadalaika par rudeni! *Autum freak*
bubu
Rudens ir jaukākais gada gadalaiks (otrais ir ziema) - līst lietos, ir auksts, dubļi un peļķes - ko vēl var vēlēties!
Church
rudenjos / ziemaas imho interesanti doties paargaajienos ar teltiim. kad veess laiks aaraa / jo lielaaks prieks sasildiities pie ugunskura / mangala / 2ataa guljammaisaa teltii ;>
Kagome
man patiik rudens jo man rudenii arii ir dzimene tas ir 12 novembrii tongue.gif un arii tas ka man vienkaarshi patiik shis gadalaiks, bet taa mans miiljaakais gadalaiks ir vasara biggrin.gif
*summer freak* tongue.gif
Tigra2
Ne jau visu laiku ir lietus, slapjums, dubļi un peļķes, katram gadalaikam piemīt sava burvība un savi mīnusiņi.
Sushi
Mhmmhm... Man tomeer ir ljoti gruuti pateikt, kaads ir mans miiljaakais gadalaiks. Rudens... tas man saistaas ar skolas saakshanos, lapaam. Skolaa nesen bija jaaraksta domraksts ar nosaukumu ''Rudens noskanja''. Es rakstiiju kaarteejo staastinju par kaut kaadu Rudeni, kas puush savu rudeniigo elpu un birdina lapas. Tjip kaarteejais murgs. Tachu peec manis pashas domaam rudens ir veess laiks, kad nemaz tik biezji nelist lietus, saakaas aukstums. Man vispaar rudens patiik, kaut ari miiljaakais meenesis tomeer ir Decembris. ''This is my december, this is my snow cover dream''... Ljoti arii patiik pavasaris. Vispaar gruuti lemt, kas pa friiku iisti esmu... : ph34r.gif
not_alone
Rudens=auksti*auksti=alerģija*alerģija=iesnas*iesnas=puņ4īši*puņ4īši=sāp galva*sāp galva=viss spiež uz nerva*viss spiež uz nerva=sēžu mājās un guļu.

YAY!beidzot izgulēšos! laugh.gif
anishuara
Jaaa... rudens man loti patik, tomer ari ziemai nav ne vainas,
ka man patik staigat pa apsnigusho mezhu... biggrin.gif
bet vasara skraidit pa aru un lietus laika pa siltajam pelkem happy.gif
un pavasari verot ka no zemes dzilem shkiljas jauna dziviba happy.gif
domaju ka man patik visi gadalaiki... un tomer nev neka skaistaka ka staigat pa parka alejam un raudzitiez krasainajas kritoshajas koku lapas... laugh.gif
Kikumi
Rudens man ir otrs mīļākais gadalaiks aiz vasaras. Ļoti patīk lapkritis, un kad līst neliels lietutiņš. Patīk baudīt skaidras rudens nakts burvību! Vienmēr gribas vērot zvaigznes pie debesīm un sapņot tādās reizēs... Dažreiz man šādā rudens naktī gribas nozust kaut kur, kur mani neviens neatradīs... happy.gif
ChunkY
Rudenim nav ne vainas, tkai peec Vasaras, saakoties skolai, gruuti piecelties bija tik gri, cik vajadzeeja. Bet taa ,pirms vakardienas, sepmtembris bija saliidzinoshi siltaaks ar pagaajushaa gada semptembri. Lapas arii kriit, man tas neiipashi patiik, bet ko lai dara, that's nature!
Asferot
Man patiik rudens Tas ir mans miiljaakais gada laiks rolleyes.gif
Dzeltenaas lapas un taa smarza Mmm................
Sweet!
Hikaru
Es pat nepamanīju, ka šodien jāpagriež pulkstens uz kaut kādu pusi.... ja vien man dators nepateiktu, tā arī nezinātu.
Kazuki
rudens man patiik vieniigi tajos briizhos kad es seeezhu kaadaa kafuuzii, skatos kaa no kokiem kriit oranzhas lapinjas un dzeru karstu teejinju. biggrin.gif
AKIRA
QUOTE(dark_angel @ Oct 30 2005, 16:33)
rudens man patiik vieniigi tajos briizhos kad es seeezhu kaadaa kafuuzii, skatos kaa no kokiem kriit oranzhas lapinjas un dzeru karstu teejinju.  biggrin.gif
*

njaa teejinju ir tieshaam forshi padzert! ...vasaraa alus ziemaa teeja rudenii, pavasarii abi! tongue.gif
Elektrauma
mmmmm,man rudens ljoti iet pie sirds!tas daudzaas kraasainaas lapas un aaaa biggrin.gif vieniigais nepatiik ka jaatuntuleejas kaa nezin kam,kaa laacis tad juutos biggrin.gif
Kaede
Dievinu rudens to laiku, kad skola vēl tikko kā sākusies un nekas tāds vel nenotiek...
Kad visi koki dzelteni, lapas lēnām tikai sāk krist... laugh.gif
sipps
manuprat nav sliktaka gadalaika par rudeni. viss izskatas netirs un neglits,kaut atnaktu atrak ziema un sasnigtu tik daudz sniega lai pietiktu visai tais drazai kas ir apkart,
-kumori-
Rudens man asociējas ar:
1. spilgtās krāsās lapām, kuras pēc kāda laika nokrīt un paliek tikai kaut kādi kaili koki, kas bojā visu skatu...
2. tām slapjām, nokritušaām lapām, no kurām pamatīgi jābaidās, jo uz tām viegli paslīd kājas un maucoties zemē, rudens prieki var beigties slimnīcā...
3. slimošanu, jo kad sākas rudens es esmu pienaglota pie gultas, laikam tāpēc, ka nepaciešu temperātūras straujo maiņu...
4. apziņu, ka tūlīt būs ziema un varēšu atkal tupēt mājās jau no kaut kādiem 18:00 >.< No FuN!

Es itkā esmu vasaras cilvēks, bet rudens man arī pātīk, ja man nav jāiet tajā draņķīgajā aukstumā ārā un jaatsaldē visas maliņas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.