TheBadEdd
May 4 2004, 10:39
Iesakiet kaadu anime par lieliem robotiem un vinju ciinjaam!
Bet taa lai buutu spilgti, kraasaini un lai paliek atminjaa!
thnx,
Kakamaka!
сприган
May 4 2004, 10:44
FULL METAL PANIC!
Rahxephon
NGE
vēl
Brainpowered
Dai-Guard
Nadesico
Gate Keepers
Gundam Wing
Vairāk nezinu ko var bez NGE ieteikt.
Par FMP vareetu striideeties. Tur dala ir school - fun, protams, ir arii robotu ciinas, bet, manupraat, tas nav iipashi svariigi. Anyway, gribi robotus - skaties Gundamus un Macrosus.
Āaa, vēl var Gasaraki un, manuprāt, Bubble Gum Crisis, bet par to vēl var strīdēties (neesmu liela seriāla pazinēja). Macross vispār man neienāca prātā!
Nu es piekriitu chupai ieprieksh raxtiito, un no sevis...
Hmm...tur var ieskaitiit visus Gundam'us un Macross'us... cik nu vinji ir.. visi ar robotiem, plus Vandred..
Seven_of_zero
May 4 2004, 15:32
Gundam Wing, NGE, Macros, Nadesico
, Patlabor.
Un viena Anime speele "POWER DOLLS" (Varbut kadam vina ir).
Seven_of_zero
May 4 2004, 18:37
Te bus links par "
POWER DOLLS " (ja kadu interese)
Takashy
May 4 2004, 19:01
Bakuretsu Tenshi - varbuut nekaujas katraa seerijaa,bet vismaz ir roboti...
Kenran Butoh Sai - neesmu daudz skatiijies(Mazliet tikai pirmo seeriju),bet tur arii kautkaadi roboti ir...
Pamēģini vēl Megami Kouhousei (Candidate for Goddess). Diezgan labs gabals. Ir gan roboti, gan mīlestība, gan humors...
TheBadEdd
May 4 2004, 22:25
QUOTE (Seven_of_zero @ May 4 2004, 05:37 PM) |
Te bus links par " POWER DOLLS " (ja kadu interese) |
PLZ HELP, nohachaaju no taa saita 6 versiju(86 megi) un nejiet!!!
Instalaacija neiet kaut ko pljurkst japaaniski,bet es tur kaa cuuka apelsinos
pasaki ko vinja grib no manis un kas taa vispaar par speeli?!
thnx
Seven_of_zero
May 4 2004, 22:34
EEEEEEEEEE ups. Par 6 dalu neko nezinu man ir tikai 1. Varbut kads saprot japaniski labak. Eu tauta palidziet!!!!
Pati spele ir (vismaz 1) Turn Based Strategy.
Candidates of goddes. Bet tur bija robotu (cilvēku vadītu) kaujas (diezgan pamaz) pret kaut kādiem breismoņiem..... ,nu bet robotus redzeet var
QUOTE |
Bet taa lai buutu spilgti, kraasaini un lai paliek atminjaa! |
Kaa shito izlasiiju, Vandread atcereejos - spilgti, kraasaini, paliek atminjaa, lidinaas pa kosmosu, shaudaas u.c. tml. sviests... bet nu protams "boy meets girl" teema tur priekshplaanaa...
AlexMak
May 9 2004, 03:18
Opaaa! Ko es atcereejos! Berniiba t.i. pirms 10 gadiem taadu seriaalu uz vidjika skatiijos saucas - Orguss 02. 1993 gada seriaals. Tur to robotu bija pa pilno. Ja var tik vecu atrast noskataties, tur forshas kaujas. Piemeeram, lido lieala (patiesham liela) lidmashina un vinjai bruk 5 roboti ar cirvjem...
Android Announcer Maico 2010 arī ir kāds sakars ar robotiem. Tikai par šo Anime nekur neko nevar īsti atrast. Tetsuwan Birdy arī var pamēģināt, bet tur robotu ir ļoti maz.
Uzgāju arī Dual! Parallel Trouble Adventure. Atgādina El Hazard un Evangelion krustojumu. Robotu tur diezgan daudz...
EVANGELION!!!!!!!!!!!! :)
Hideki
May 18 2004, 20:51
Shinkon Gattai Godannar?
Taa gan driizaak ir parodija par 70 gadu Mehu seriaaliem. Un laikam ne tikai anime.
Galvenais pilots ljoti atgaadina tipisku komiksu supervaroni. Man gan kautkaa taa taalaika mehu dizainu grafikas stilizaacija ne visai.
Kad ieraudziju "sieviskjo mehu"...
kautkaa taalaak nebija veeleeshanaas vilkt. Vairaak atgaadinaaja kaadu "engjeli" no Angelic Layer, tikai lielu.
Orgjinaalaa vinji gan izskatijaas labaak. Bet tur laikam buus daudz fanservisa.
Un faitings arii jau pirmajaa serijaa bija iespaidiigs. Ar katra uzbrukuma (ierocha) nosaukuma izkliegshanu pirms taa pielietoshanas. ^__^
Spectre
May 31 2004, 14:48
Gundam Seed nesen kaa pabeidzu skatiities. Tiiri laba Anime. Daudz robotu ..... roboti ir galvenais shajaa Anime, nu protams neskaitot galvenos varonus, kas tos kontrolee.
riskanti
Jun 1 2004, 20:17
nu ja, Big-O var atrast daudz "mega duece" robotos. programa pati ir reizem garlaiciga, un gruti saprast. bet lieli robotini tur ir!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.