Help - Search - Members - Calendar
Full Version: maneja art!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
aprofes
biggrin.gif

mani zimejumi!!!! sudiga kvalitate , jo tomer ar mobilo bildets bet var redzet ka 100% mana maksla!!:D

dubultposts!
Kagome
ziimeejumi labi, tikai 3 ziimeejumam seja biski pa platu
aprofes
ne nu gadass ! aiz slinkuma velku tadus feisinus!!! bet tagad bus labais projekts ko veidoju velak ary ieliksu paris attelus!!!
Namejs
piestraadaa pie proporcijaam...acir arii kkaadas jociigas but still good
rebelstrik2
supeer atelli!:D
aprofes
komiks kuru veidoju pec DBZ motiviem!!!
aprofes
parejie atteli veidoti brivaja laika( macibu stundas -ta tas sauc skola) ! nekas ipashs!! bet nu...
Tigra2
Labi, man patīk, nav ideāli, bet labi. vairāk darba jāieliek.
Kaede
Nu, zīmējumiem nav ne vainas, tikai, kvalitāte patiesi slikta. Bet kopumā ir jau normāli!
Tigra2
QUOTE(Halina @ Sep 30 2005, 16:11)
Nu, zīmējumiem nav ne vainas, tikai, kvalitāte patiesi slikta. Bet kopumā ir jau normāli!
*

Pilnīgi piekrītu, varbūt pamēģini ar zīmuli ieēnot
un krāsot, varbuut.
Un uz balta papiira, varbuut...
un nefocheet ar mobiilo, varbuut...
Tigra2
QUOTE(direktors @ Oct 3 2005, 19:12)
nesmuki.
*

duma atbilde, jāsniedz arī paskaidrojums kapēc tev nepatīk, nevar izteikt apgalvojumu, nebalstoties ne uz ko.
Tomoko
Manupraat, ziimeejumi ir ljoti smuki, ne perfekti (gomennasai) bet nesmuki tie to4 nav!!! dry.gif Ja tev kautkas nepatiik, saakumaa pats apskati savus ziimeejumus (ja tev protams taadi ir dry.gif ) un tad saliidzini kuram labaak dry.gif wink.gif!
Kazuki
normaali, galvenais jaaturpina ziimeet un trenneeties smile.gif
Tigra2
QUOTE(direktors @ Oct 4 2005, 15:58)
QUOTE(Tigra2 @ Oct 3 2005, 19:22)
duma atbilde, jāsniedz arī paskaidrojums kapēc tev nepatīk, nevar izteikt apgalvojumu, nebalstoties ne uz ko.
*

kaa nebalstoties uz neko?! blink.gif es bildes apskatijos un uzmetu veerteejumu. es domaju ka te nav neviens mulkis un saprot kas ir smuki un kas nee.
*

Bet padomā loģiski priekškam tu vispār te postoji, ja viss ko vari pateikt ir ''nesmuki'', tad jau te visi visur ies un uzrakstīs vienu vārdu, kā lai darbu autors zina ko tu ar to esi domājis vismaz pasaki, kas darbā ir smuks, kas nesmuks, kas būtu jādara, lai darbs būtu smuks, un vismaz raksti pilnus teikumus, rodas jautājums, kādas bija tavas atzīmes latviešu valodā? tu pat nespēj pamatot savas domas...Es jau skaidri nezinu vai tā tas ir. Bet spriežot pēc šī posta rodas tāds priekšstats.
Lūdzu, lūdzu, lūdzu editē to postu un uzraksti normālu vērtējumu, jo ar tādiem vienvārda postiem dabūsi warnu, negribu, lai tevi no šejienes izmet. unsure.gif
aprofes
kautkas nepatik tad lec par robezu! zimejumi tadi manigi tape ka katrs veidots ne ilgak ka 5 min!!! tur jau nav jabut perfekt!! bet ja velieties ieliksu kadu labi noformetu zimejumu ar visiem drum un dran biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Tomoko @ Oct 3 2005, 19:26)
saakumaa pats apskati savus ziimeejumus (ja tev protams taadi ir dry.gif ) un tad saliidzini kuram labaak dry.gif wink.gif!
*

Nu ir mulkjigi atlajuties noveerteet kada ziimeejumu, kaa crap ziimeejumu, tikai tad ja pats esi uberartists, kaapeec visi vienmeer saka " nu saakumaa paskaties uz saviem, tad saki, ka mani ir slikti", kaapeec, autors ir ielicis savus ziimeejumus lai citi izsaka savu viedokli. Jaa direktors pateica to ljauni, nepieklaajiigi un bishku spamveidiigi, bet vienaa vaardaa vinjah pateica visu ko vajag!!! SHajos ziimeejumos ir atveidots paaraak maz, lai vareetu ilgi un gudri kritizeet.

Tagad par ziimeejumiem, man vinji patiik, bet var rezeet, ka tajos ir ieguldiits maz darba ( vai arii daudz darba, bet tikai 5 min. ), visu bojaa arii tas, ka ziimejumi ir fotografeeti ar kameru.
Jaa leic sheit kaadu darbu pie kura esi piestraadaajis!!!!! smile.gif
aprofes
ne nu ja naksies ielikt kadu normalu darbu tikai jaatrod kada laba qvele!! savadak ta klasesbiedrene laikam nenowerte tos manus darbus!! sad.gif
rebelstrik2
QUOTE(direktors @ Oct 5 2005, 17:56)
ir jārēķinās ar dažādiem cilvēku viedokļiem. arī ar negatīviem.. es nesaku, ka autors ir stulbs vai taml., bet zimejumi ielikti es domāju gan apskatei, gan, lai uzzinātu citu domas.
*

ja kas nepatyk lasies atpakal uz savu krieviju tongue.gif tavs profila attels un niks izsaka visu-lenins juniors!

un nedirs par mana bratka darbiem vispirms ielec savus un tad ko saki.....
aprofes
OK visi satruras driz ieliksu(sesdien) savus labos zimejumus no pagajusa/aizpagajusa gada! beidzot atradu majas:D
TradeMAAK
Nav smuki.

Paskaidrojums - zīmējumiem ir slikta kvalitāte.
_D_N_X_
tongue.gif Bildeem Nav ne vainas Nefo4ee ar mobilo uzliec uz scaneri buus labaaka kvalitaake =)
aprofes
QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 14 2005, 22:32)
tongue.gif  Bildeem Nav ne vainas  Nefo4ee ar mobilo uzliec uz scaneri buus labaaka kvalitaake  =)
*

ok ryt bus dazi ateli!
aprofes
wiss schluss aus ende! peace jums! un la jums nav japiedzivo tas kas man!( milestibaa) shis topiks tiek slegts!
aprofes
QUOTE(aprofes @ Nov 4 2005, 15:28)
wiss schluss aus ende! peace jums! un la jums nav japiedzivo tas kas man!( milestibaa) shis topiks tiek slegts!
*

OK topic atverts!!! me back ! my style back!! vasara sakas ar jaunu dzivi un new pics!! kautkad bus laieleik labakie no labakajiem!! laugh.gif

klasesbiedrenei ir peace out! vina piu off!
Kirara
Taa jau normaali darbi, tik man tieshaam kaut kas aciis nepatiik, nevaru pateikt kas. Vai vinjas nav shkjiibas.
aprofes
QUOTE(Kirara @ May 29 2006, 18:20)
Taa jau normaali darbi, tik man tieshaam kaut kas aciis nepatiik, nevaru pateikt kas. Vai vinjas nav shkjiibas.
*

varbut...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.