Help - Search - Members - Calendar
Full Version: my.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
angiina
wiens no maniem pirmajiem darbiem bija shis.
Ghoul
tas ir paaraak liels,es tev vareetu ieteikt izmantot www.photobucket.com, un no turienes likt ziimeejumus caur opciju IMG, tad ziimeejumus tev nevajadzees samazinaat, tas notiks attomaatiski un to labi varees paarskatiit. Izskataas jau neslikti, bet nevaru neko pateikt, kad nav iespeejams visu redzeet kopaa. sad.gif
asamashii ritori banpaia
he he - vecais labis joks ar sejas aizklāšanu ar masku lai nav jāzīmē - es ar tā daudz darīju sākumā jo nemācēju..
Angelina
manuprāt mati ir par daudz izpūruši un sašvīkāti..izskatās pec kāda mazgājamā vīkšķa.. bet tikai neapvainojies - doma ir laba! wink.gif
Tigra2
Atgādina Holow(no bleach)
xikes
QUOTE(Tigra2 @ Sep 19 2005, 14:54)
Atgādina Holow(no bleach)
*

Labi.. shito izlasiijis, vairs nespeeju valdiit smieklus.. laugh.gif

--
Ek.. bildee ir daudz nepilniibu, kluudu.. pameegini mosh kaadu tutorial
angiina
QUOTE(S.U.D @ Sep 18 2005, 14:41)
tas ir paaraak liels,es tev vareetu ieteikt izmantot www.photobucket.com, un no turienes likt ziimeejumus caur opciju IMG, tad ziimeejumus tev nevajadzees samazinaat, tas notiks attomaatiski un to labi varees paarskatiit. Izskataas jau neslikti, bet nevaru neko pateikt, kad nav iespeejams visu redzeet kopaa. sad.gif
*

ja wien es zinaatu..stulpa wien esmu biggrin.gifD
angiina
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Sep 18 2005, 15:58)
he he - vecais labis joks ar sejas aizklāšanu ar masku lai nav jāzīmē - es ar tā daudz darīju sākumā jo nemācēju..
*

hih..es iesaaceeja...bet es to nedariiju tiishaam :/
angiina
uuuu..taa tjip es emsu.. :DDD
angiina
uhuuu..man liekas ka man sjitas ir izdewies biggrin.gif
bet droshi izsakiet sawu komentinju.,.nepilniibas uutt tongue.gif

[nu jaa weeu wienc psc ...sjie ir mani pirmie ziimeejumi..man ljooti patiik anime stils..un es jau meegjinu kko taadu ziimet..wnk [ashi pirmasaakumu ziimeejumi]
angiina
jauns ziimeejums..pirms paaris nedeljaam ziimeju.. tongue.gif
angiina
2. wariniac
angiina
uuu..sjiten ir ljooooOOOOoooTi daudz nepilniibu biggrin.gif
anishuara
nu tiri ta nekas.... man liekas pat loti piemiligi.... bet pie kermenja linijam ir japiestrada... happy.gif
Ghoul
nu ir diezgan jauki smile.gif izlasi sho te http://otaku.lv/index.php?showtopic=547 var nodereet, taa var arii vienaa postaa samest visus ziimeejumus un nedzims spams! smile.gif
Sushi
Labi darbinji! Visiem veel jaamaacaas pildiit nepilniibas! smile.gif Vajag kritiku? rolleyes.gif
angiina
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 23:37)
nu ir diezgan jauki  smile.gif  izlasi sho te http://otaku.lv/index.php?showtopic=547 var nodereet, taa var arii vienaa postaa samest visus ziimeejumus un nedzims spams! smile.gif
*

paldies..tagad zinaashu.. wink.gif
angiina
QUOTE(Missy @ Sep 19 2005, 23:38)
Labi darbinji! Visiem veel jaamaacaas pildiit nepilniibas! smile.gif Vajag kritiku? rolleyes.gif
*

kriztizee cik gribi..man taapat nau talnts biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
angiina
imageimage

nu jaa..jaunaakais darbs..izsakiet domas dry.gif unsure.gif
Sushi
Taatad- Ljoti skaists darbs! Man nepatiika tikai divas lietas- nav uzacis, taadi lieli pupi biggrin.gif Bet centies nelikt 2 bildes! smile.gif
Ghoul
Nu uzacis gan dereetu, bet nekas slikts ar nav bez taam, Kruutis ir labas ( biggrin.gif ). Labs darbs! smile.gif
GunMetaL
kaarteeja nevianiigaa meiteniite smile.gif njaa kruutis ir WOW un kautkas arii ar to "kaklasiksnu" nav kaartiibaa
Sushi
Labi! Viirieshu kaartas paarstaavji sajuusminaas par lielaam kruutiim! Tas nav jaunums! smile.gif
Janots
nu gan shis smukuliigs darbs!!!! wub.gif
AmnE
hmm... gliishi... njaa.. naak atminjaa latvieshu valodas stunda!! biggrin.gif
angiina
hihihihiii LIELAS KRUUTIS..man jau patiik ziimeejums..nu wispaar ..par taam uzaciim..ehk..man poh..wnk bij` slinkums biggrin.gif
nu jaa ziimejuma nosleegums tapa latwieshu walodas stundaa, shodien. biggrin.gif laugh.gif njuuuz paldies wisiem kuriem patiik smile.gif
Sushi
Man jaw shkiet, ka visiem, kas pagaidaam raxtiijushi... mellow.gif
angiina
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 17:32)
Man jaw shkiet, ka visiem, kas pagaidaam raxtiijushi... mellow.gif
*

rebel
/kaklasixna taa newar staaweet,iznjemot,ja taa ir pieaugusi pie kjermenja. wismaz es taadas kaklasixnas nekur nekad neesmu redzeejusi./ bet wisaa wisumaa - tiiri gliishi. tik neliec 2 bildes. wienu jaw war izdzeest.
angiina
QUOTE(rebel @ Sep 21 2005, 21:05)
/kaklasixna taa newar staaweet,iznjemot,ja taa ir pieaugusi pie kjermenja. wismaz es taadas kaklasixnas nekur nekad neesmu redzeejusi./ bet wisaa wisumaa - tiiri gliishi. tik neliec 2 bildes. wienu jaw war izdzeest.
*

laugh.gif laugh.gif par dazhiem defektiem ir wainiiga amne..winja man paraadiija kaa labak..bet es neuzksatu ka kaklasiksnais buutu kkaadi truukumi..ehz jaapaskatas bus unsure.gif huh.gif blink.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
angiina
image

sjitas tika ziimeec uz kompja aiz lielas garlaiciibas.. dry.gif

Shatako
Nju man jau vislabāk patikaas tas pirmspēdējajā!Shitai mati varēja būt kuplāki!Bet ir ok.smile.gif
Cowkiller
to nevareetu saukt par ok sad.gif
Asuka
atvainojiet, ja es kādu aizskaršu, bet - man pēdējais nepavisam nepatīk. un starpcitu - kādu matu kondicionieri tā meitene lieto(vajag nomainīt). pārāk izspūruši mati ^^
btw, nevajag spamot (skat. 2. lapā) trīs angiinas posti viena aiz otra. to visu tekstu varēja vienā apvienot.
Huney Bunny
Pēdējā zīmējumā man nepatīk tās meitenes acis un mute .. anyway , it's OK. laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.