Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LNT
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Seven_of_zero
Labas lietas tomeer notiek, Pirmdien 13.50 LNT "Princes Mononoke".
ShinChan
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 29 2004, 05:28 PM)
Labas lietas tomeer notiek, Pirmdien 13.50 LNT "Princes Mononoke".

Tak jau uz Ziemassveetkiem paspeeja mani paarsteigt smile.gif Veel vairaak paarsteidz ka slavenais kritikjis NN sjodienas Diena TV atveeleejis vietu Mononokei kaa gjimenes filmai, un pat atzinis anime kulta statusu. peec vinja un DR liidzjsineejaas ciniskaas attieksmes pret anime tas patiesjaam nedzaudz paarsteidza.
Nu tad aidaa visi ieiesim ES skatoties Mononoki ar latviesju dublaazju, biezji neko taadu piedziivot mums nebuus lemts laugh.gif
Seven_of_zero
Tiesam NN teiktais bija parsteigums biggrin.gif .
Batou
NN ir d...saa lii....eejs un mazs pintikjis. esmu runaajis ar cilveekiem, kas vinju paziist pietiekami labi. par DR varu teikt to: maza indiiga feministe, vinju savukaart esmu redzeejis un ar vinju runaajis personiigi.
Seven_of_zero
Cerams ka vini te nenak un nelasa ko par viniem raksta. biggrin.gif
ShinChan
Veltiijums NN un DR ja nu gadiijumaa vinji te iekliist...
Seven_of_zero
Anime nav slikts. Un cerams ka LNT VARBUUT paradis vel citus anime ari, tas butu tiesam forsi.
smile.gif
arteck
Mwahaha! Outlawz, man patīk, ka tu visam tici wink.gif Un vēlviena lieta. Pēc tavām domām būt feministei ir nosodāmi?
ShinChan
QUOTE (arteck @ Apr 29 2004, 11:00 PM)
Mwahaha! Outlawz, man patīk, ka tu visam tici wink.gif Un vēlviena lieta. Pēc tavām domām būt feministei ir nosodāmi?

Buut feministei noziimee atklaati demonstreet savu praata vaajumu un atziit, ka viiriesji tomeer ir paaraaki par sievieteem.
P.s. Piedosjanu par offtopiku, tacju ikreiz kad lasu vai dzirdu vaardu feminisms man gribaas pateikt ko riebiigu, taads nu reiz esmu tongue.gif
Batou
es ticu tam, ko man par naumani staastiija, jo to staastiija man tuvs cilveeks, kas vinju paziist jau kopsh 90 gadu saakuma.
xikes
Nu Princess Mononoke raadiis jau arii krieviijas 1. kanaalu (nez kaa vinu tur iisti sauc...) laikam 3. maijaa ...neatceros tik ap cikiem...
Nu katraa zinaa Mononoki mees buusi atskatiijushies... smile.gif
kaarleens
QUOTE (Outlawz @ Apr 29 2004, 07:57 PM)
NN ir d...saa lii....eejs un mazs pintikjis. esmu runaajis ar cilveekiem, kas vinju paziist pietiekami labi. par DR varu teikt to: maza indiiga feministe, vinju savukaart esmu redzeejis un ar vinju runaajis personiigi.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif he he reaals raksturojums me gaardz laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Fatalis
NN nav ne vainas. Ja tu ko tādu saki, vismaz paceties sniegt kādu argumentāciju.

Katrā gadījumā, diezin vai viņus uztrauktu tas, ko par tiem runā nejēgas bērneļi.
ShinChan
QUOTE (Fatalis @ Apr 30 2004, 02:25 PM)
Katrā gadījumā, diezin vai viņus uztrauktu tas, ko par tiem runā nejēgas bērneļi.

Ko var zinaat, kritikji ir tauta, kas miil kritiku veltiit citiem tajaa pasjaa laikaa nezinot to kas ir pasjkritika. Taads savdabiigs izredzeetaa statuss un jo ilgaak un dziljaak esi ieksjaa sjajaa profesijaa jo mazaak pasjkritisks kljuusti.
Jaa Normim un Ditucim nav ne vainas, parasti vinju recenzijas atbilst filmu saturam un uzstaadiijumam, tacju ir arii naacies aplauzties. Esmu arii ieveerojis, ka vinjiem abiem ir savi miiljie zjanri un rezjisori, pret kuriem vinji pat gribeedami nevar buut objektiivi kritiski, bet tas nu taa, siikumi. Protams, var vinjus lamaat par to ka nesaprot, kas ir anime un ka tur nav vien klaja vardarbiiba, pliekani teksti un sizjets vai arii sexa ainas, bet cik ar taadiem cilveekiem mees sastopamies ikdienaa? -Atkal tos pokemonus skaties?- Sjaads jautaajums jaapiedziivo isai biezji un ar vaardu pokemoni tiek apziimeeta visa anime neskjirojot zjanru un konkreeto produktu. A ko padariisi? Jaasamierinaas, ka pagaidaam anime (labaa gala) ir elitaars produkts un to skataas vien tie kurus tas saista (Mononoke un Gariem liidzi ar savu blockbaster statusu ir iznjeemumi), un mani atklaati sakot tas apmierina.
P.s. Nevaru sanjemties un paarlasiit to, ko pats uzrakstiiju, skjiet ka liels marasms laugh.gif
Batou
fatalis, diez vai arii mani satrauktu tas, ko runaa par mani nejeegas beernelji. diemzheel tie nav beernelji, bet cilveeki no taas pashas shlakas (pie kuriem, atljausies piebilst, piederu arii es).
standby
Ei, kom on! Nu nevajag jau vinjus tik ljooti.. Mes neviens neesam perfekc. Nu nepatik vinjiem anime, nu ko padarisi. Manai masicai nepatik multiplikacija vispar. Ka tada. Nu ko..kam tagad viegli biggrin.gif

Es ari esmu dzirdejusi dazhas miklainas (man) piezimes par NN nekompetenci, bet man patik vinja raxti (un ari DR raxti) labprat tos lasu, jo .. nav jau citu tadu daudzmaz zinoshu un vel ar prasmi salikt vardus teikumos. Ja ari musu viedoklji nesakrit pilnigi visa, tak tomer vinju teikais biezhi palidz orienteties, ka ari uzzinat ko jaunu.

Bet tas ir tikai mans personigais viedoklis. smile.gif
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Apr 30 2004, 03:23 PM)
fatalis, diez vai arii mani satrauktu tas, ko runaa par mani nejeegas beernelji. diemzheel tie nav beernelji, bet cilveeki no taas pashas shlakas (pie kuriem, atljausies piebilst, piederu arii es).

Incanti... ja nav nooslepums pastaasti kaada iestaade nodarbojas ar kritikju gatavosjanu, skjiet visai interesanta nodarbe.
Kas attiecas uz kritikju kastu. NN un DR + Dairas Aabolinjas elitaaro statusu filmu kritikaa nodrosjina 1) nopietnas konkurences truukums; 2) vinju darbiiba lielaakajos plasjsazinjas liidzekljos; 3) vinju augstaa kompetence (mans kaa jomas amatiera veerteejums). Piebilde - 2. punkts var ietekmeet 1.
Fatalis
QUOTE (Outlawz @ Apr 30 2004, 04:23 PM)

Atļaušos atzīmēt pāris atšķirības: tev ir pārāk liela mute un viedoklis, kurš nevienam neinteresē, turklāt nepietiek saprāta, lai izlobītu jēgu no vārda "argumentēts". Vai es saprotami izsakos?
Batou
fatalis, nee nesaprotami. tava argumentaacija ir pie 0. paldies, ejam taalaak.
ShinChan: vai tad es neteicu, ka studeeju LKA audiovizuaalo kultuuru? un es esmu pietiekami daudz lasiijis, lai vareetu spriest par muusu kritikju liimeni (beernudaarzs) un foreign (anglju, krievu) liimeni (pietiekami aizraujosh).
Fatalis
Ha-ha. Kritiķim, par kādu tu gribētu, lai tevi uzskata, ir jābūt vārdu meistaram, jābūt māksliniekam, filosofam un jābūt visam tam, ko tu ar katru savu vārdu pierādi sevi neesot. Rupji sakot, tu vienkārši esi par dumju, lai tāds būtu.
ShinChan
Vai tiesjaam vajag aiziet personiskos apvainojumos? Tu tacju arii nespeej argumenteeti pieraadiit ka Outlawz ir dumjš. Stulbums un dumjiiba ir filosofiskas kategorijas, kuru lietojums ir visai vispaariigs un tev buus visai gruuti pieraadiit ka Outlawz ir dumsj (divu postu izlasiisjana neskaitaas).
Labi nejauksjos pa vidu divu pieaugusjo "saturiigajaa" diskusijaa.
Fatalis
Nu, ņemot vērā, ka tas sākās ar viņa autoritatīvā tonī izteiktu vērtējumu sabiedrībā pazīstamam cilvēkam, kam viņš nespēja sniegt argumentus, bet tā vietā sāka plātīties ar savu izglītību, šādi "apvainojumi" ir vienīgi pēc nopelniem.

Un nevaino mani satura trūkumā! Tavi vārdu plūdi bieži vien arī ir visai tālu no saturīguma.
Dzonis
runaajot par "mononoki",pat mana maate to skatiijaas ar interesi ,kad to demonstreeja 1ajaa reizaa.taa kaa,kaut kas tur ir (sho faktu minu taadeelj,ka parasti vinja mani sauc par slimu un taadaa garaa redzot ka skatos animi.parasti tas notiek 23:00 pa VIVU,laikaa kad vinjai velk uz miegu happy.gif (veelviens paskaidrojums:skatos pa vivu, jo maajaas kopmis luuznis un nets ar nav pieejams,bet liidz vasaras beigaam/studiju atsaakshanos (buus nopirkst kompis un kojaas nets ir) veel diezgan ilgi)
ShinChan
QUOTE (Fatalis @ May 1 2004, 12:10 PM)
Un nevaino mani satura trūkumā! Tavi vārdu plūdi bieži vien arī ir visai tālu no saturīguma.

Ja vien tu zinaatu cik biezji man ikdienaa naakas komuniceet ar tik pat leetiem provokatoriem kaa tu wink.gif Ok, nepretendeeju ne uz kaadu intelektuaalaa guru statusu un nekad to arii neesmu atklaati paudis, toties no taviem iisajiem un aprautajiem teikumiem dvesj taads pasjabriins, paaraakums un paareejo noniecinaasjana, ka jaabriinaas kaa tu sadziivee vispaar ar kaadu vari komuniceet. Man arii biezji vien patiik kasiities kasiisjanaas peec (un tas ir tiesji tas, kas tagad notiek), tacju visam ir savas robezjas un ja tu kaadam brauc virsuu tad vismaz pamatoti. Sjajaa kaskjii es pamatu nemanu, ja vien par taadu neuskata veelmi izcelties.
Batou
iespeejams, ka esmu dumjsh, tachu Epners gan taa nedomaaja (lai vinjam vieglas smiltis). arii Redovichsh taa nedomaa. savukaart to, ka NN ir mazs pintikjis, var tev pateikt bij. RMT direktors un vadiitaajs vienaa personaa. iespeejams, ka dumjsh esi tu, jo nespeej argumenteeti pieraadiit, kaapeec NN vai DR ir taadi kritikas gjeeniji (ai liekas, vinjus pat citee citu valstu aviizes... jeb arii nee)?

fatalis, pirms kauko raksti padomaa septinjreiz.
par cik te jau ir aizgaajis par taalu, topiks tiek sleegts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.