Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maison Ikkoku
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
Anime klasika manupraat perfekta romance ar labiem komeedijas elementiem.
Tik jauka iipatnju kompaanija kaa shijaa animee bija savaakta nav redzeeta.
Pamat sizhets ir par muuzhiigaa studenta un vareetu teikt komenes miilestiibu.
Anime nav jauna 86 - 88 gads, ziimeeshnas stils tam laikam klasisks, bet man patiik smile.gif
Seriaals ir garshs 96 epizodes , bet intresanti ir skatiities katru seeriju.
Es dodu 10/10 man tieshaam ljoti patika , iesaku visiem.
Ehh taga pa slikto nav labu subu es skatiijos TD kuriem pazuud teksti un video ar gljuko biezhi bet nu pilniibaa nosubojushi ir tikai vinji. Viseertaak seriaalu ir vilkt no boxtorrentiem.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...288&showallag=1
http://boxtorrents.com/download.php/10823/...E%20%29.torrent
image
Church
* bump * thread.
Tieshaam reti gliisha romance/komeedija/draama.
Wiper
Pilniigi piekriitu. Gan pasham anime veerteejumam, gan subu veerteejumam.

Es vispaar sen skatiijos - veel realmedia formaataa un ar normaaliem subiem. Peec tam kad atradu TD reliizi - nopriecaajos, bet, kad ieveerteeju subus, biju juutami viilies.

Ir maniitas [avatar] reliizes. Buus jaapameegina dabuut paaris seerijas un ieveerteet kaa ir ar kvalitaati.

P.S.
Par klasiskaam anime - iesaku pameeginaat Touch. Arii 80-to gadu anime, 101 seerija - sports/romance.
kaarleens
QUOTE(Wiper @ Sep 12 2005, 12:43)
P.S.
Par klasiskaam anime - iesaku pameeginaat Touch. Arii 80-to gadu anime, 101 seerija - sports/romance.
*

Touch vairaak tomeer ir sports un liidz Maison Ikkoku neaizvelk protams arii ljoti laba anime.
Church
OFFTOP
ja jau saak piemineet liidziigas ..
- starp old school romance animeem veel ieteiktu Kimagure Orange Road un Marmalade Boy papildus Maison Ikokku. ja bik jaunaakus ar, tad veel Hana Yori Dango, Kareshi Kanojo no Jijou
Lija
neesmu gan redzējusi, taču atsauksmes ir labas.. wink.gif
lai gan ko gan citu varēja gaidīt no Ranma 1/2 radītājas.. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.