Un ar to ffac es domaju Final fantasy advent children... A un vel kas var tulkotas vai netulkotas versijas man ta un ta Nja... tas laikam viss bet vel tomer ir vel viena lieta ja kads ko zin par ff droshi stastat shini pasha lpp
ja saproti Japanu valodu tad ej un lasi, es piem. redzeju jau uz psp =D,
Tjen
Sep 11 2005, 16:47
Sorry bet tur es eju katru dienu ieksha un tur ir tikai treilerishi kuri man jau visi ir Bet vienalga paldies par atsauksmi... ja godigi es domaju mani pat neviens nepamanis
A un visi vel kuri sheit kadreiz ieiet varat pastastit ka var ielit kustigas bildites sev profila
Sushi
Sep 11 2005, 16:49
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 17:47)
Sorry bet tur es eju katru dienu ieksha un tur ir tikai treilerishi kuri man jau visi ir Bet vienalga paldies par atsauksmi... ja godigi es domaju mani pat neviens nepamanis
A un visi vel kuri sheit kadreiz ieiet varat pastastit ka var ielit kustigas bildites sev profila
Nu... kustiigas bildiites kaa avataru, vai arii signature?
Tjen
Sep 11 2005, 17:10
Liels tev paldies A bet vel kas varetu plz pateikt kur varetu dabut kadas kustigas bildites heh...
Tjen
Sep 11 2005, 17:11
Un vispar vai sheit ir kads ff fans??? Vai es te viens...?
Niks
Sep 11 2005, 17:42
Esmu FF fans. Animācijas vari uztaisīt pats ar The GIMP. P.S. Tutoriālis par animācijas vaidošanu ar The GIMP.
One winged angel
Sep 11 2005, 17:42
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 17:11)
Un vispar vai sheit ir kads ff fans??? Vai es te viens...?
Hahahaha, ja tu sevi uzskati par FF fanu, tad tu vēl nepazīsti mani..
Tjen
Sep 11 2005, 17:48
Nu nu viensparnis tu par mani neko nezini izravi no kingdom heartiem sepirotu un kruto telo Bet nenem nopietni...es vienkashi jokojos bet nu kads ta tu tur esi ff fans pastasti tik slims ka es es nezinu kursh ir Sorry pa kludam ja es tur vinas ielaidu
Tjen
Sep 11 2005, 17:50
A un liels tev paldies Nik par animacijas veidoshanu... P.S. Loti izsmelosha interneta lapaspuse
Niks
Sep 11 2005, 17:55
Zinu, paskati arī pārējos tā paša autora tutoriāļus.
Shoune
Sep 11 2005, 18:08
eu eu ko jus te, es ari esmu FF fans =DDD
Da ko ju stresojat, vel dazas dienas lidz FFAC iznaksanai, ja nekludos 3 =DD, ta ka spelejiet veco FF7 un gaidiet kad iznaks Movijs =D
Tjen
Sep 11 2005, 18:30
Heh ko tu zini ir 2 ar kautkadam 14h lidz ffac Un es tulit izieshu kartejo reizi ff7 tikai piemo4ishu sand weaponu un visssss
Vikeif
Sep 11 2005, 18:33
Piemo4i emeraldu, vai labak pamegini dabut Sephy partija tad tu busi nobriedis skatities AC
Btw tagad tie6i meginu Sephy dabuut... piu tas prasa dzelzs nervus
Tjen
Sep 11 2005, 18:56
Yuuuuuu Es meginashu pa otro apli iet un dabut sepirotu a tu jau vinu dabuji?
Vikeif
Sep 11 2005, 18:58
Nope dabuut 40 lvl visiem characteriem pirms midgar zolom ir baigi gruti...
Vienmeer jau var aiziet uz gameshark un paskatities cheatu bet tas nav mana stilaaa...
jurc
Sep 11 2005, 18:59
SPAM SPAM SPAM!!
Sarunājiet ar PM palīdzību kādu čatu, un tur visu izrunājiet.
Un ja jau esi tāds FF fans, tad pats atradīsi n-tā vietas un veidus kur viņu novilkt vai nopirkt.
Topic closed!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.