Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kur var dabūt Madlax?
Anime forum > Anime > Requests
Niks
Jau divas nedēļas meklēju, bet atradu tikai pirmās 13 Madlax sērijas, kuru izmēri pat priekš H.264, kas man neder, ir aizdomīgi mazi, tāpēc griežos pēc palīdzības pie jums.
P.S. Man der tikai BitTorrent linki.
Tjen
Ei ta pameginaji isohunt linku bittorentie??? dry.gif
Niks
Paldies.
Niks
Tas, ko es atradu isohunt, man absolūti neder, jo:
  • video kvalitāte piu;
  • hardsub, turklāt, šķiet, spāniski;
  • audio tikai japāniski.
Varbūt kāds zin, kur var dabūt Madlax angliski vai vismaz japaniski ar subtitriem angliski labā kvalitātē.
Revol
AniDB:Madlax
Pieregistreejies, lai dabuutu ed2k linkus un vilktu ar eMule, izveeleetaas grupas ripus.
Alternatiivi, ja negribi lietot ed2k tiiklu, tad tur vari uzzinaat kuras grupas ir ripojushas un tad tikt uz to grupu web lapaam un cereet tur atrast torentus, vai arii uzzinaat grupu irc kanaalu adreses un tur vilkt no botiem vai fserviem, ja taadi ir.
GunMetaL
http://www.mininova.org/tor/107603
ludzu smile.gif
Niks
QUOTE(Revol @ Sep 11 2005, 23:13)
AniDB:Madlax
Pieregistreejies, lai dabuutu ed2k linkus un vilktu ar eMule, izveeleetaas grupas ripus.
Alternatiivi, ja negribi lietot ed2k tiiklu, tad tur vari uzzinaat kuras grupas ir ripojushas un tad tikt uz to grupu web lapaam un cereet tur atrast torentus, vai arii uzzinaat grupu irc kanaalu adreses un tur vilkt no botiem vai fserviem, ja taadi ir.
*

Es jau tā daru, taču paies kādas 3 nedēļas, kamēr ar ed2k dabūšu visas sērijas, bet izmantot IRC, lai iegūtu vairākus simtus MB lielus failus, ir marasms.
P.S. Paldies, EliminatoR, tieši tas, ko meklēju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.