Help - Search - Members - Calendar
Full Version: victory!!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
skabais
beidzot parvareju savu iedzimto slinkumu un pieregistrejos wink.gif
skabais
aha - izradas bildite saucas avatar nevis personal photo wink.gif
samazinasies bezporsoniskie Guest posti..
volzha
n00b smile.gif
TheBadEdd
QUOTE (skabais @ Apr 27 2004, 01:08 PM)
beidzot parvareju savu iedzimto slinkumu un pieregistrejos wink.gif

Ja tu katru dienu veiksu taadus sasniegumus - taalu tiksi! rolleyes.gif Welcome! cool.gif
skabais
Ja tu katru dienu veiksu taadus sasniegumus - taalu tiksi!

kehem - ta jau drosi vien tada "iesaceja veiksme" tongue.gif
ShinChan
Negribu mazinaat sjii notikuma noziimiibu, bet vai taadeelj bija jaaveido atseviskjs topiks?
Batou
principaa atrodas spama sadaljaa. noteikumi nav paarkaapti, lai jau cilveeks priecaajaas smile.gif
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Apr 28 2004, 10:40 PM)
principaa atrodas spama sadaljaa. noteikumi nav paarkaapti, lai jau cilveeks priecaajaas smile.gif

spams vai nespams, bet ja katrs regjistreejoties par to skalji izbljausies pa visu forumu, tad sjii marasma guuzmaa pazudiis visi daudz maz sakariigiie offt. temati. Ok, varbuut manas bazjas ir nepamatotas un sjis ir vien iznjeemuma gadiijums. Jebkuraa gadiijumaa apsveicu ar veiksmiigu regjistraaciju, jo tikai retajam tas izdodas wink.gif
Batou
tas savukaart man liek aizdomaaties... varbuut tieshaam ir taadi, kas nezin kaa regjistreeties? (kaut manupraat, tas buutu tas pats, kaa nezinaat "kaa iekaapt tramvajaa", piemeeram)
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Apr 28 2004, 11:36 PM)
tas savukaart man liek aizdomaaties... varbuut tieshaam ir taadi, kas nezin kaa regjistreeties?

Kaa tad! Tik daudz sarezgjiitas ailes jaaaizpilda, daudz info jaasniedz, ja tu veelies veel sev avataru tad vispaar nezin kur deeties (jaaizlasa ineta manuaalis paarsimt lapu biezumaa utt.). Un par postu rakstiisjanu vispaar var aizmirst, smadzenes var izmezgjiit.
Ja cilvis ir tik gudrs lai savu ineta paarluukprogrammu palaistu tad gan jau pietiks praata arii pieregistreeties, protams, ja vien buus veeleesjanaas. Sjiis teemas kontekstaa runa bij par ko citu, proti, vai ir jeega paarsaatinaat forumu (kaut arii offtopic sadalju) ar sjaadaam bezjeegas teemaam. Man personiigi nekas nav pret skaabaa kungu/kundzi, tacju gribaas uzdot vienu jautaajumu - vai taa vajadzeeja?
xikes
QUOTE (ShinChan @ Apr 29 2004, 12:18 AM)
QUOTE (Outlawz @ Apr 28 2004, 11:36 PM)
tas savukaart man liek aizdomaaties... varbuut tieshaam ir taadi, kas nezin kaa regjistreeties?

Kaa tad! Tik daudz sarezgjiitas ailes jaaaizpilda, daudz info jaasniedz, ja tu veelies veel sev avataru tad vispaar nezin kur deeties (jaaizlasa ineta manuaalis paarsimt lapu biezumaa utt.). Un par postu rakstiisjanu vispaar var aizmirst, smadzenes var izmezgjiit.

He he he ... laugh.gif laugh.gif labais ... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.