reloDEAD
Sep 4 2005, 16:11
Baigaas probleemas ar muti un degunu- nu nekaadi nesanaak smuki. Buutu pateiciigs ja kaads ieteiktu kaut ko. btw sitas ir mans pirmais ziimejums vispar.
Click to view attachment
ReD_FoXy
Sep 4 2005, 16:14
Man ljoti patiik mati... bet acis pat nav anime... un deguns neiet klaat... pameklee ieksh topiciem... kkur ir tutoriali...
asamashii ritori banpaia
Sep 4 2005, 16:20
nu prieksh pirmaa darba - krutta
bet par taam aciim un degunu.. seju vispaar -tieshaam labaak tutoriaalus papeeti..
man patiik, tev savs stils, turpini ziimeet un man liekas, ka bez tutpriaaliem ar viss buus OK!!!!!
kāpēc zīmē uz rūtiņu papīra? Tev taisnība nav kaut kas kārtībā ar to facu.
Angelina
Sep 4 2005, 16:51
iisteniibaa tev ir sanaakushas skaistas acis,man patiik! un mati arii labi! prieksh pirmaa ziimeejuma ir forshi!
anishuara
Sep 4 2005, 16:55
piekritu...
prieksh 1 zimejuma tas to4 ir smuki!!! >.<
ziimeejums ir ljoti labs, turpini taadaa garaa
reloDEAD
Sep 4 2005, 17:06
tur jau taa lieta ka acis negribeeju ziimeet ka standartaa... netiik man preciizi atdarinaat visus. bet par to degunu un muti gan probleema. paskatiijos arii manuaaljus un bildes bet ka nesanaak taa nesanaak. pilniigi pieljauju ka kaadu liiniju vajag iisaaku un viss buutu chiiba bet neesmu veel iisti atradis to vainu..
meegjini ziimeet degunu no uzacs, taa buus vieglaak, tip shaadi:
Ziimeejums tapis uz Paint ( esmu edq reaalaakais konkurents
)
man tieshi taas acis baigi patiik. bet deguns tomeer nav iisti vietaa
Shaisuke
Sep 5 2005, 21:09
Deguns bik shkjiibs, bet paareejais man patiik.
~BN~
yorsa-kun
Sep 5 2005, 22:03
Es jau no shiim lietaam neko nerubiiju, bet tas muulis izskataas taads saraavies uz iekshu
Paskaties spogulī un mēģini uzzīmēt savu degunu, vai arī no savas fotogrāfijas, vismaz deguna atrašanās vieta būs pareiza, acis foršas, mati vēl jo vairāk. Vēlu veiksmi!
pinksakura
Sep 6 2005, 16:31
Mhmmm priekš 1 zīmējuma labi...gribas redzēt ko vel tu esi uzzimējis..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.