Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TADOR!!!!1111
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shaisuke
Aahaa, tad re ar ko tu nodarbojies briivajaa laikaa? XD Kaa paskaidrosi?

image

image

~BN~
Tador
anou... etou... sonno...
ReD_FoXy
A latviski?? dry.gif
Shaisuke
Vinjsh ir paaraak sashutis par to ka vinju atmaskoja un taadeelj nevar parunaat.XD

~BN~
Tador
hmmm... iisteniibaa ja gribaat uzzinaat "What makes me tick" varat palasiit manu fanfiku tongue.gif
Shaisuke
Nemeegjini te izlociities no atbildes... tongue.gif

~BN~
Sushi
Wow! Spariigi, no visas sirds! biggrin.gif
Shaisuke
Jaa nezkaapeec vinjsh mums Za4uka pasaakumaa neko neuzdziedaaja... Eh, maita taads tongue.gif

~BN~
Sushi
Vinjam vnk bija kauns! happy.gif
Tador
DARE GA
KONNO ORE SAMA KA
mou shiran!
Sigfa
otrajam teikumam jautaajama ziimi aizmirsi pielikt tongue.gif

Bet tiiri stiliigi laugh.gif
Shaisuke
Nu re Tador, nav ko kauneeties biggrin.gif Un veel basgjitaarists, eeeeeeeeeu, man buus jaaliidzinaas tev XD

~BN~
ReD_FoXy
Tador... nekautreejies nodziedi mums kaadu pantinju... wub.gif happy.gif
Shaisuke
Foxy thingy, mums jaataisa Tador fanklubs happy.gif Wiiiiiiiiii
ReD_FoXy
Laba ideja... Kaiganam apakshfankulbs... biggrin.gif laugh.gif
Shaisuk, mees skalji bljausi, spiegsim, leekaasim un metiisim Tadoram ar saviem paintsiem tongue.gif laugh.gif
Pluss veel bljausim - We LUV ya TADOR!!! happy.gif
Shaisuke
image

Paskat ko es veel atradu XD

image

image

Tador mees tevi miilam...

~BN~
Janus
Interesanti, bet labak pasakiet kur viņu satikt. tongue.gif
Ghoul
Ehhh Shaisuke, varbuut Tadors negribeeja lai mees uzzinam par vinja ...... aizraushanos, a tu njeemi un ieliki visu internetaa!!!!!!! Pieklaajiigas meitenes taa nedara!!!!!!! dry.gif laugh.gif Tador tas tieshaam esi tu?????? huh.gif Gribu kko dzirdeet!!!!!!!!!
Sushi
Bet tas ir baigi labi! Nu, Red Foxy, ejam bljaut un spiegt? biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Missy @ Sep 3 2005, 16:33)
*

Un meetaat apakshvelju, meetaat apakshvelju, par to nedriikst aizmirst!!!!!!!!! laugh.gif A es ar jums varu?????????? laugh.gif
Sushi
biggrin.gif Jaa! Arii meetaat apakshvelju!!! Jaanjem speciaala soma, lai pietiek visam koncertam! Vari pievienoties!
Tomoko
Shaisuke, tu izspiegoji nabaga Tadoru!? Kaunc, kaunc tongue.gif bet anyway... war ar jums? biggrin.gif
ReD_FoXy
QUOTE(S.U.D @ Sep 3 2005, 17:35)
*

Un meetaat apakshvelju, meetaat apakshvelju, par to nedriikst aizmirst!!!!!!!!! laugh.gif A es ar jums varu?????????? laugh.gif
*

varbuut mums tev arii pameetaat ar apakshwelju? wink.gif laugh.gif

TADOR ES TEVI MIILU!!! AAAAAAA!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif dry.gif
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 3 2005, 17:19)
*

*

TADOR ES TEVI MIILU!!! AAAAAAA!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif dry.gif
*

jaa man ar var, nekas nav pretii!!!!!!!! esmu toposhaa slaveniiba...... pozitiiva, darbiibu stimuleejosha attieksme pret mani lieki nodereetu!!!!!!! rolleyes.gif
Naktspukjiite
Es tikko aizrijos ar kvasu.
Man pašlaik pa galvu riņķo tikai viena doma WTF??!! blink.gif
Sushi
QUOTE(S.U.D @ Sep 3 2005, 18:29)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 3 2005, 17:19)
*

*

*

jaa man ar var, nekas nav pretii!!!!!!!! esmu toposhaa slaveniiba...... pozitiiva, darbiibu stimuleejosha attieksme pret mani lieki nodereetu!!!!!!! rolleyes.gif
*

Taatad jaagatavo taas labaakaas apekshveljas! Hahahaa! biggrin.gif laugh.gif
rebel
yeiiy! happy.gif kas taa pa grupu, btw,kuras sastaawaa shis maaxliniex uzstaajas? newar te kaadu bio iepostot waj kkaa taa? un kaapeec no pasha Tador par shito nedzird nekaa? wareeja jaw wismaz papriecaaties,cik dawdz fanu salasiijies.. waj ir arii zinaam,kaadu muuziku speelee?

un,protams, waj war iestaaties klubinjaa? jo wajraak apakshweljas,jo labaak,waj ne taa? laugh.gif

Labojums: kko jaw no tador dzird,bet buutu gribeejies labaak dzirdeet ajzrawjoshu staastu,kaa winch beerniibaa mociijies ar muuzikskolu un tagad lajmiigs,ka wecaaki piespieda blaablaablaa..nju,tjip kko konkreetaaku par winja panaakumiem muzikaalajaa jomaa.. waj kkaa taa. happy.gif
GunMetaL
njaaa big spam.... aizbildinaajums tadors+labs joks biggrin.gif
Tador
!Me makes some noise tongue.gif
Sushi
Es tevi saprotu Tador, tu redzot taas bildes tachu nenosarki kaa biete! wub.gif
alt
sviec

otraas bildes s.cks
pirmaas bija gana labs paarsteigums...

zelta likums
kas par daudz tas par skaadi...
//jurchik tas te ir spams tongue.gif
Tador
jaatziist ka ideja par MEITENJU apakshvelju bija interesanta tongue.gif
Me DAI hentai ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.