Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu nav kaut kas kārtībā
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Naktspukjiite
Nesen pievērsos tādai jaukai izklaidei, ka zīmēšana.
Uzzīmēju dažus zīmējums, kādu no tiem arī izkrāsoju.
Bet.. nu nav kaut kas kārtībā. Skatos uz zīmējumu - kaut kas nepatīk, nezinu īsti kas.
Pirms pārpludinu šo pavedienu ar Laras Kroftas kloniem un maziem elfiem/gejiem es vēlētos no jums uzzināt - kas nav tā, kā tam vajadzētu būt.

image

Turpinām... šeit es centos uzlabot sejās zīmēšanās un krāsošanas māku. Izdevās?

image
ReD_FoXy
Tas ko es tev varu no sirds ieteikt - citas acis un anatomija... Bet taa jau ir oki!! happy.gif
Iedalot siikaak - kruutis shkjiibas dry.gif kkas nav ar degunu... galva shkjiet proporcionaali neiet kopaa ar paareejo kjermeni... mazas kljuudinjas... bet jo vairaak ziimeesi jo mazaak vinju buus... smile.gif
pinksakura
ohhhh super...man patīk tie ir lieeeeli uzlabojami... smile.gif
Jackal
Ķermenim ne vainas, bet tā seja... man liekas vajadzētu pakoriģēt acis, deguns ar mazliet aizslīdējis un nebūtu slikti, ja zīmējums būtu pamatīgāk ieēnots.
Bet darbs pats par sevi ļoti labs smile.gif
P.S: Nevaru vien sagaidīt, tos elfus gejus. Nekad vēl neesmu tādu redzējis! blink.gif
Ghoul
Neproporcionaali ( galva attieciibaa uz kjermeni ), kakls liekas kropls ( laikam domaats, ka mati prikshaa, bet izskataas nereaali ), Man seja liekas pat ljoti laba, nezinu varbuut esmu tik nemaaksliniecisks, ka neredzu kljuudas utt. bet seja man patiik!!!!!!! Tev labi sanaak, turpini un liec jaunus darbus!!!!!! smile.gif
rebel
yup,yup,waru tikaj piekrist - seja galiigi neiet kopaa ar kjermeni,kjermenis ir dawdz par dawdz masiiws prieksh taadas mazas galwinjas..un kakls izskataas wajraak kaa nereaali,jo mati taa normaali nestaaw. bet,ka jaw weel bish wajraak paziimeesi,ta taas kljuudinjas pazudiis! happy.gif btw - elfi/geji? tas izklawsaas kaa tas,ko piekopju es (tb ziimeeju).. taapeec ir ljaudis,kas maneejo uzskata par slimu biggrin.gif ieliec shiten,dikten gribas papriecaaties par taadiem artworkiem!
pinksakura
arvien labāk un labāk man personīgi patīk acis... rolleyes.gif
Dero
nevareeji uzziimeet abas acis vienaadi taapeec uzliki apseeju?
yorsa-kun
Pirmais kas iekriit aciis un manupraat tas nav sevishki pozitiivs motiivs.. kraasots ar ziimuljiem, es piemeeram vispaar nemaaku kraasot tongue.gif bet labraat to dariitu ar photo shop vai ms flash( ja maaceetu) taapeec atstaaju vienkaaarshi ziimulja aka rapidograafa tehnika, svariigi pat nav tik daudz tas kraasojums bet gan pashas liinijjas kontrasti un eenojumi IMOA
Tigra2
Otrais zīmējums ir neapšaubāmi labāks. Varbūt ieliksi kādu no tiem elfiem/gejiem, izklausās interesanti
Ghoul
Jaa otra ziimeejuma seja ir labaak, bet teikshu, ka pirmais ir labaaks, jo tur ir arii kjermenis. Turpini ziimeet, un paarpludini sho topiku ar Laraam un nevajg elfus gejus, nevajag!!!!!!!! dry.gif
TradeMAAK
Tai sievietei ir bārda, kaut kāds trollis.
Naktspukjiite
QUOTE(S.U.D @ Sep 6 2005, 19:45)
Jaa otra ziimeejuma seja ir labaak, bet teikshu, ka pirmais ir labaaks, jo tur ir arii kjermenis. Turpini ziimeet, un paarpludini sho topiku ar Laraam un nevajg elfus gejus, nevajag!!!!!!!! dry.gif
*

Kas vainas elfiem-gejiem? laugh.gif
not_alone
gurnu zona pārāk ātri beidzas,pārāk augstu ir am...nu,kājstarpe<sorry unsure.gif >,tā tas dabā nekad naf..nu tas tā,kas iekrita acēs wink.gif
rebel
yup,kaajstarpe..,tur i proporcija - no nabas liidz tur,kur iekshstilbi saakas,(tjip kaajas,bet,taa kaa kaajas ir piestiprinaatas pie kjermenja,tad taa iisti newar tejkt,jo winjas no dibena saakas iisteniibaa)ir plaukstas garums. war pat papeetiit,parasti taa ir arii dziiwiem cilweekiem..nuja.
Dero
jāpiestraadaa pie ēnošanas smile.gif
Ghoul
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 8 2005, 07:38)
QUOTE(S.U.D @ Sep 6 2005, 19:45)
*

Kas vainas elfiem-gejiem? laugh.gif
*

Elfu- geji rlz, nekaadas vainas, ziimee tos un liec sheit!!!!! laugh.gif

Neaizmirsti par Laraam!!!!!!! biggrin.gif

Eenojums nemaisiitu, ziimeejumi izskatitos pilniigaaki!!!!
aivvv
laugh.gif laugh.gif laugh.gif njaa pirmais stabiili pavelk uz transvestiitu smile.gif smile.gif smile.gif
Naktspukjiite
Aivvv - es ieraugu tavu vārdu un man automātiski sākas paranoja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.