Tātad ir tā - ir vecais
Bubblegum Crisis, (īsāk saukts par BGC) - 1989-1991. gada OVA ar 8 epizodēm. Principā sižets paliek nepabeigts.
Pēc tam tika uzņemta 3 epizožu OVA -
Bubblegum Crash!, kas vēsta par varoņu tālākajām gaitām.
Jaunais variants saucas -
Bubblegum Crisis: Tokyo 2040, iznāca 1998-1999. gadā (īsāk saukts par BGC 2040) ir mēģinājums pārstāstīt to pašu tikai modernāk un ar pabeigtu sižetu. Varoņu dizains modernizēts, arī sižets atšķiras. Salīdzināt negribu, viņi abi ir vērtība katrs par sevi. Iesaku abus. BGC 2040 ir TV seriāls ar 26 sērijām.
Viss augstāk minētais man ir. Uz oriģinālajiem DVD. BGC - 4 diski (viens ar ekstrām), BGC 2040 - 6 diski. Bubblegum Crash ir uz viena diska.
BGC ir arī prīkvels
A.D. Police (vecajam BGC), man nav
Vēl ar veco BGC ir saistīta
Parasite Dolls OVA darbība notiek BGC pasaulē, bet man nav precīzas informācijas.
BGC skaitās cyberpunk klasika, viena no klasiskajām animēm, viens no vissakarīgākajiem žanra "girls with guns" pārstāvjiem utt utjpr... blah blah blah...
īsi sakot - ļoti ieteicams noskatīšanai, plus vēl lieliskā mūzika - viena no abu seriālu varonēm ir rokzvaigzne.
Varam sarunāt strelku un disku izsniegšanu.
Ja DVD neinteresē, izmanto norādītos linkus, lai atrastu grupas, kuras šos diskus ir noripojušas, varbūt izdodas nokačāt. Vēl viena laba vieta, kur to visu meklēt ir boxtorrents