Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesākums..
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Jackal
Mans pirmais darbs iekš otaku.lv! "Goku as Super Saiyan 2 no DBZ"
Šitās bildes kontūras es tā aši uzskicēju un krāsas ar Photoshop 7.0 iemontēju (ātri un viegli).
image
Vislielākā ķēpa bija mati, bet kaut kā jau sanāca un jā, es zinu ka darbā ir daudz kļūdu!
Rudoru-san
Kontūras tādas Animei neraxturīgas, iesaku ar Photoshop nedaudz tumšāku padarīt, bet pēc šī vien neko nevar spriest... Kļūdu netrūxt, bet ja tas skaitās ātri uzskicēts, tad nav tik traki.
Post more drawings! smile.gif wink.gif
Tigra2
Uzzīmē kaut ko pašizdomātu, tad varēs labāk novērtēt.
Jackal
Varu jau pats kaut ko izdomāt, bet man parasti ir vieglāk zīmēt ja ir no kā iedvesmoties, it īpaši sejas.
Piem. šitais ķēms. Šorīt uzskicēju.
image
Kājas bija visgrūtāk it īpaši ja saliektas, bet ja zīmētu taisnas tad jau izpaliktu tas izaicinājums smile.gif
Tigra2
Forš ķēms,man patīk, izkrāsosi?
Varbūt sarkanu...?
AmnE
winjam kruushu gali netruukst? tongue.gif
Jackal
blink.gif Domā vajag?
AmnE
nu nez... nnu uzziimee, ja neizskatiisies labi, tad nu nevajadzees un varees izdzeest!! smile.gif
Tigra2
Eu tas taču ir kaut kas nereāls, un ja sākotnēji krūšu galu nav tad to neuzzīmēšana nav kļūda.
AmnE
es tachu neteicu, ka taa ir kljuuda!!! war jau arii bez tiem, bet vnk manu praat tur vajadzeetu vinjiem buut, bet taas tik manas domas!
Jackal
Beidzot pabeidzu Photoshopā krāsot šito skici un nu varat novērtēt cik izdevies vai neizdevies!
image
P.S Piedod AmnE, bet krūšu galu šogad nebūs. tongue.gif
anishuara
zini tev ir talants shi bilde man gan patik... ^__^
AmnE
hehee... biggrin.gif nu lab piedoshu, piedoshu.. nu forshi forshi izskataas tas tavs ziimeejums... malacs!! smile.gif
Tigra2
Super, tev labi padodas!
pinksakura
superīgs ķēms.....labi uzzīmēts....man tik labi nesanāktu...
Angelina
WoW! vnk apbriinojami!!! taa turpinaat! wink.gif
Kikyou
Lai gan DB artworks mani vēljoprojām biedē, vispār nostrādāts jau labi. :3
Tu pēc atmiņas zīmēji, vai nozīmēji?
Jackal
tongue.gif Īstenībā man patiešām nācās noskatīties kādas 2-3 sērijas, lai atminētos to seju.
Nu, bet ķermenis jau pats par sevi zīmējas tur nav ko runāt.

P.S: Vēlos atzīties, ka man galīgi un neparko galvā neturās tēlu sejas, es viņas vienkārši nespēju uzzīmēt neredzot izejas materiālu neilgi pirms skicēšanas! Tas laikam mans Ahileja papēdis!
-nDigo-
jaa tas tur sarkanais tieshaam ir labs biggrin.gif un par taam sejaam.. nezinu kaa citiem bet man taas gruuti padodas!! ph34r.gif
Jackal
thx par foršajiem komentāriem!
image
Sushi
Njaa... Tas sarkanais ir diezgan labs! Un shitas peedeejais arii! Uz kuras programmas tu ziimee (vai vnk pabeidz)? Vieniigaiz- mani tieshaam biedee DBZ sejas apgjeerbi utt! Bet tev ljoti labi sanaak! happy.gif
Jackal
Skicēju ar roku uz A4 lapas, bet visa krāsošana un ēnošana notiek ar Photoshop 7.0! Starp citu šī darba taisīšanā izmantoju Photoshop tutoriālu par Layeriem, tāpēc kontūras tādas kā ar drebošu roku zīmētas.
Damn that Tutorial! mad.gif

P.S: dry.gif Esmu novērojis, ka te valda liels rasisms pret DBZ.
Sushi
Nee, daudziem tachu vinji patiik! Man nepatiik, varbuut veel kaadam! smile.gif
Ghoul
QUOTE(Jackal @ Sep 3 2005, 16:46)

P.S:  dry.gif Esmu novērojis, ka te valda liels rasisms pret DBZ.
*

Jaa daudziem nepatiik ( man patiik, jo taa ir mana beerniibas miiljaakaa anime........... peec Pokemoniem )!!!!! Tu diezgan labi kraaso, pashi ziimeejumi, lai gan bez kljuudaam, vizuaali, veel nav tik pievilciigi, kaa vareetu buut sad.gif , bet vairaak ziimeejot iemaaciisies visu kaartiigi!!!!!!! Manupraat Boo pagaidaam ir labaakais no taviem ziimeejumiem!!!!!! smile.gif
X_Kamui
Hihi DBZ bija mana pirma anime un es par to agraak fanoju, bet kad iznaaca GT tad viss............... wink.gif

Un par ziimejumiem:
normaali sanaak rolleyes.gif Buu tiešaam iznaacis ļoti labi, man patik!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.