Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help....please
Anime forum > Anime > Requests
Maija
unsure.gif
Klau vai kāds/a lūdzu būtu tik mīļš/a un pateiktu man lūdzu....kāda ir vislabāka programma no kuras var taisīt screen schotus.....vai varbūt var iedod nokačāt.....
Man tā vajag ka mirstu nost.....man jāzīmē bildīte wink.gif
Jau iepriekš pateicos....
Mai
Tador
QUOTE(Maija @ Aug 30 2005, 16:57)
unsure.gif
Klau vai kāds/a lūdzu būtu tik mīļš/a un pateiktu man lūdzu....kāda ir vislabāka programma no kuras var taisīt screen schotus.....vai varbūt var iedod nokačāt.....
Man tā vajag ka mirstu nost.....man jāzīmē bildīte wink.gif
Jau iepriekš pateicos....
Mai
*

umm... varu ieteikt adobe premiere... gan jau dc ir.
Revol
ja tie video ir xvid vai divx codec, avi konteineraa tad ieteiktu VirtualDub, ja ir ogm vai mkv konteiners var meeginaat vai nu VirtualDubMod vai uztaisiit Avisynth skriptu ar directshowsource() un palaist caur VirtualDub, ja ir h264/AVC codec tad visdriizaak atliks tikai caur kaadu video playeri capturot piemeeram MPC vai ZoomPlayer, tikai rendereram tad nevajadzeetu buut overlay mixer, citaadi buus tikai melna bilde.

VirtualDub priekshrociiba ir taa ka var eerti tikt tieshi pie vajadziigaa kadra atshkiriibaa no parastiem playeriem.

zenofex
Jā es arī lietoju Virtual Dub (vai Virtual Dub Modu, lai nevajadzētu ņemties ar kopīraitu), bet dažreiz slinkuma dēļ lietoju arī Bsplayera vienkāršo screencapture fīču "P".
jurc
vcl player - video/snapshot
media player clasic - file/save image.

kas var būt vienkāršāks.
flasherr
Irfan View - ne tikai skreenshotu taisīšanai. Vispār baigi labā bilžu apstrādes programma. Maza un ērta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.