Lasīju poll'u par to, ko taisīt mangu vai animē.
Es ļoti šaubos, ka jums izdosies izveidot "sakarīgu". Ar mangu vēl ir cerības, jo būtībā tur vajag labu ārtistu un labu ideju. Bet anime... nu, sorry, tas ir milzīgs darbs. Tur vajag patiesi labu ārtistu(s), mūziku (tur imo nederēs kaut kāds tunc-tunc standarta kolbass), sakarīgu sižetu, čarus un tā tālāk. Cik noprotu, jums nav ne tā pieredze, ne zināšanu.
QUOTE(tador)
lol Kai arii negulj
eniivei, iespeejams ka tomeer vareetu domaat par animes veidoshanu - ir precidenti, ka VIENS cilveeks uztaisa veselu (un pat ne iisu) animi...
jebkuraa gadiijumaa mums vajadzeetu izcelties un manga nav tas labaakaiz veids.
eniivei, iespeejams ka tomeer vareetu domaat par animes veidoshanu - ir precidenti, ka VIENS cilveeks uztaisa veselu (un pat ne iisu) animi...
jebkuraa gadiijumaa mums vajadzeetu izcelties un manga nav tas labaakaiz veids.
Jā, anime var uztaistīt maza cilvēku grupa, bet tad tie cilvēki ir specializējušies savā jomā un viņiem ir liela pieredze, bet, cik nojaušu, te pārsvarā sēž tīņi, so...
Ak, jā, es pat vienu divu-cilvēku darbu varu nosaukt: the voices of a distant star, kas ir patiesi skaists darbs.
Rezumējot:
Varu ieteikt neuzstādīt grandiozus mērķus, kurus reāli dotajā situācijā nevarat sasniegt.
Varu ieteikt netaisīt milzīgu komandu ar nefunkcionāliem piesēdētājiem.
Varbūt tiešām labāk sākt ar mangu?
Mans variants: Nosubot uz lv kādu animi vai nelielu seriālu. Tas būtu ļoti svētīgi + pieredze. Tā pat varētu kalpot savā ziņā kā animes popularizēšana iekš lv. Dubs gan varētu izklausīties diezgan smieklīgi .
Sākiet ar kaut ko nelielu, tad lēnām advancējiet uz kaut ko lielāku.
Veiksmi!