Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ticot-Mīlot
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Kima
Nu taa...21. bijām Inčukalnā, kur iebraucām Bērnu Aprūpes Centrā, jauki pavadījam laiku ar maziem rezgaļiem, tomēr no audzinātajas uzzinājam bēdīgo situāciju ar drēbēm skolai, skolas piederumiem utt.
Ideja ir tāda, gan jau visiem mājās atradīsies kādas drēbes no kurām jau izauguši, vecās mugursomas, penaļi utt. Pēc divām nedēļam, mēs braucām atkal, tāpēc būtu jauki, ja ar dažiem, kas labprāt kaut ko iedos, satiktos apmēram 10.09 (var arī ātrāk, ja kādam nesanāk), lai paņemtu drēbes utt. Paldies wub.gif
mazie rezgaļi
image
image
image

tikai lūdzu, nevajag dot mantas kas izskatās pēc lupatām, esam cilvēcīgi. happy.gif
(jebkāda izmēra drēbes, jo šeit nav visi(bildēs), daži ir uz nometni, vai vēl kaut kur)
ShinChan
Ko tur lai saka, ir tomēr palikuši labi cilvēki uz pasaules. Cik man no personiskās pieredzes ir zināms bērniem bērnunamos, kā arī veciem cilvēkiem pansionātos vislielākais notikums ir tad, ja viņus atcerās un apciemo, uzklausa un pavada ar viņiem laiku. Primārās nav materiālās lietas kā dažs labs iedomājas, lai gan bez tām arī, protams, nevar.

Kopumā laba iniciatīva, ko pat tāds ciniķis kā es varētu atbalstīt.

P.s. Respekts pret Zakji & Co aug augumā.
Sigfa
mnjaa, nu manas vecaas draanas jau ir aizgaajushas uz to savaakshanas punktiem, kur taalaak taas izdala beernu namos. Iniciatiiva, protams, ir apsveicama.
Zuzix
QUOTE(ShinChan @ Aug 24 2005, 14:52)
Ko tur lai saka,
*

saki, ka labpraat ar ko vareesi paliidzeesi happy.gif
p.s. uz cosplay party ar var pakjert, kaut ko liidzi (tie, kas grib)
not_alone
es varētu šo to piesviest smile.gif am,bet grāmatas(nu,mācību) arī vajaga?man te ir tāda čupiņa unsure.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Es uz cosplay party varu paķert līdz krekliņus no tīkliņauduma. Pilnīgi jauni, nelietoti.
Kima
heh, protams jauki, ka atsaucaas tie kas atsaucaas un paslaveeja...jaa iniciatiivair laba, tik man vajag paliidziibu no malas lai shii iniciatiiva ir arii noderiiga!!! ><
So, kas paliidzees un 10.9 var ar mani saskrietes(apmeeram 12os, pie pulkstenja, kaa veinmeer)? taaa, lai nav taa, ka staaveeshu viena ka taadaa kaza!!! ><
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.