Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesaki enjoyable-animi.
Anime forum > Anime > Requests
bypass
Ienācu te apjautāties pēc kaut kā reti laba, ne garāka par ~24 epām, bez hiperstariem, bez monstriem ar taustēkļiem, bez mečiem un nemirstīegiem čariem. Gribu sižetu, detalizētu pasauli, labu soundtraku un, ieteicams, more-or-less sci-fi settingu. Būšu ļoti priecīgs, ja nosauksiet kaut ko vismaz daļēji šajām striktajām prasībām atbilstošu un man neredzētu.
Šoreiz nosaukšu PlanetES kā piemēru.
Vēl varat pie reizes ieteikt krāšņu mūziku bez vokāļa.

No mainstream, please!

Tā teikt, garīgs izsalkums. wink.gif
Nuin
Ja kautko garam vajag tad iesku Mijadzakes animes Kikis Delivery Service, My Neighbor Totoro, The Cat Returns, Mononoke hime, utt.
Vēl varu ieteikt Memories.

EDIT: Captain Harlock, vienrezēji.
Revol
Es ieteiktu Starship Operators, lai arii fansubi tika tikai liidz 8 no 13 seerijaam, Zhentarim Divx leenaam pabeigs to lietu jau labaakaa kvalitaatee [pashlaik liidz 4 seerijai driizumaa var gaidiit 5 un 6].
Niks
Serial Experiments Lain - daudz maz atbilst tavām prasībām.
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth - krāšņa mūzika bez vokāļa.
Aardark
QUOTE(bypass @ Aug 23 2005, 23:03)
No mainstream, please!
*

Kā tā?

Nu. Varbūt Kino no Tabi jeb Kino's Travels jeb Kino's Journey. Ne sci-fi, bet labs sižets, mūzika un detalizēta pasaule noteikti ir gan. Trīspadsmit sērijas.

Pat pašam sagribējās noskatīties vēlreiz.
Nuin
Vēl varu ieteikt Texhnolyze.
beyond the clouds. TAs protams ir movie, bet es laikam tos pārsvarā skatos. biggrin.gif
lastguru
ja neskaitiit sci-fi prasiibu, tad tev varbuut beck patiks? sound track gan tur vareetu buut tiiri baudaams...
bypass
Beyond The Clouds - tiešām labs, redzēts.
Serial Experiments Lain - daudz maz atbilst tavām prasībām.
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth - krāšņa mūzika bez vokāļa.
Serial Experiments Lain - labs, redzēts, bet gluži neatbilst manām prasībām.
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth, redzēts, varbūt kaut kādas ovas vai kaut kas tml ir izlaists, bet to arī neprasās redzēt. Manuprāt, neatbilst kategorijai enjoyable.
Beck - man ir aizdomas, ka nepatiks. Bekā noteikti būs vokālis, pie tam Japānīzī, no thanks.
EDIT: Captain Harlock, vienrezēji.
Daudz to kapteiņu, seriāli, ovas, etc. Kuru tu tieši domāji?

Iečekošu:
* Starp Ship Operators (1 epa unsorted folderī mētājās smile.gif)
* Tehnolyze

Sci-fi settings un atbilstība visām prasībām nav obligāta, ja vien materiāls ir higly-enjoyable. Uzklausīšu vēl žūksni ieteikumu. wink.gif
Paldies.
jurc
kā būtu ar Last Exile? Atbilst visām tavām prasībām. Ļoti skaista un baudāma anime.
Hikaru
Varbūt Madlax. Ļoti labs Soundtrack un more~less sci-fi.
bypass
kā būtu ar Last Exile? Atbilst visām tavām prasībām. Ļoti skaista un baudāma anime.
Pilnībā atbilst manām prasībām, labs, bet redzēts. sad.gif

Madlax ir kārtējais girls-with-guns a la Noir?
Taka
Evangelion Death & Rebirth movijs???
Tā tak ir seriāla pirmo 24 sēriju kompresija 1h garā movītī un fanu iekārdināšanai puse no End of Evangelion filmas klāt. Absolūti nelietojams gabals. Maksimums kam der - EVAs fanāta kolekcijai.
Vispār seriālu pārkompilācijas filmās ļoti bieži ir derdzīgas. Pārāk daudz tiek izmests ārā.
Ghoul
Goldenboy, 6 seerijas, nav nereaala ( ja neskaita to, ka galvenais varonis ir terminators laugh.gif ), ljoti laba anime tikai nav sci-fi.
Var meegjinaat Angel Sanctuary ( nepaaraak atbilst tavam prasiibaam, bet laba ) tikai 3 seerijas!!!!
Hikaru
QUOTE(bypass @ Aug 24 2005, 16:13)
Madlax ir kārtējais girls-with-guns a la Noir?
*

Bet labāks. Labāk skatīties Madlax un neskatīties Noir, ja negrib līdzīgas animes skatīties.
lastguru
extremely enjoyable un ar labu sound track ir Hikaru no Go.
ShinChan
QUOTE(bypass @ Aug 24 2005, 14:40)
Beck - man ir aizdomas, ka nepatiks. Bekā noteikti būs vokālis, pie tam Japānīzī, no thanks.
*

Precīzi manas domas, tikai manējās bija krietni vien negatīvākas, pie kurām turējos pat pēc pirmo sēriju noskatīšanās. Taču jo tālāk skatījos jo interesantāk kļuva. Šovā izmantotie gabali nav tie kriminālākie, lai neteiktu, ka brīžiem tos klausījos labprāt, nevis tikai kā neizbēgamu piedevu. Pie šlupstošā japanoamerikanosa arī var pierast. Principā patīkama atslodze no visa cita veida animēm. Nebūs ne oranžu matu (ja neskaita kādas punk grupas dalībniekus) ne apjomīgas cīņas starp planētām, ne ūberkruto varoņu, kuri vienatē var iznīcināt visu un visus, vienkārši nedaudz sentimentāls stāts par mazas grupeles ceļu uz Lielo skatuvi. Vienkāršība.
bypass
Jāsaka, ka tīri labi laiku pavadīju skatoties 2x2 Shinobuden.
Pirms tam biju ievērtējis Excel Saga, kurš man tā ne pārāk, joki bija tādi lecīgi, liela daļa anime-releated un japanese-specific, ja tā varētu teikt.

Starship operators pēc pirmajām divām epām liekas kārtējais standarta gabals. Tālāk i neprasās skatīties, jānomoka būs nokačātās nākošās divas epas, tad redzēs, cerams ievirzīsies interesantākā gultnē.

Un Beck's kopējas. smile.gif
bbad
Black Heaven
Winry
Nu es ieteiktu Fruits Basket(romatic bez kaut kaadiem baigajiem specifektiem un taataalaak....var labi pareekt!!!)...skaista muuzika un naw manu praat sci-fi....un veel Ayashi no Ceres(manaa uztveree pietikami labs OST un sižets!)...Abi ir enjoyable! biggrin.gif biggrin.gif ....nezinu ko citu ieteikt!
Tsukino
Galaxy Angel! Funny funny funny and funny. A tiny bit of romance..... *u will laugh so much u won't need it.......* Normaals viegli sagremojams sizjets and a "lucky" story...... man liekas ir vairaakas sezonas, bet nava ljoti svariigi kura, vai kas, bet smieties.

Treileris ir TE. Sorry only english....... but if they r here to save us....... we're doomed....... laugh.gif
bypass
Es taču teicu, ka negribu mainstrīmu. Un neesmu liels komēdiju fans. Būtībā ir tā, ja esi redzējis ~ trīs comedy/school-life/ecchi, tu esi redzējis viņas visas (ar retiem izņēmumiem).
2x2 shinobuden ir savādāks tādā ziņā, ka tur nav tāda main-plota, tur ir vienkārši virkne ar randūmiem, savstarpēji nesaistītiem jokiem. Vēl orģināls/mežonīgs comedy ir Dokuro-chan. Viņai gan es atradu tikai 1-2,3-4 epas so far.

QUOTE("bypass")
Ienācu te apjautāties pēc kaut kā reti laba, ne garāka par ~24 epām, bez hiperstariem, bez monstriem ar taustēkļiem, bez mečiem un nemirstīegiem čariem. Gribu sižetu, detalizētu pasauli, labu soundtraku un, ieteicams, more-or-less sci-fi settingu. Būšu ļoti priecīgs, ja nosauksiet kaut ko vismaz daļēji šajām striktajām prasībām atbilstošu un man neredzētu.

No mainstream, please!

Duh.
Es gribēju animē "seriālu ar labu mūziku" nevis "seriālu par mūziku".
Fruits basket točn nav tas, ko es meklēju.

Gribēju kaut ko nopietnāku, taču ievērtēšu Galaxy Angel (daudz sezonas, doh). Paldies anyways. smile.gif
Batou
QUOTE(bypass @ Sep 11 2005, 13:25)
Es taču teicu, ka negribu mainstrīmu. Un neesmu liels komēdiju fans. Būtībā ir tā, ja esi redzējis ~ trīs comedy/school-life/ecchi, tu esi redzējis viņas visas (ar retiem izņēmumiem).
2x2 šinobuden ir savādāks tādā ziņā, ka tur nav tāda main-plota, tur ir vienkārši virkne ar randūmiem, savstarpēji nesaistītiem jokiem. Vēl orģināls/mežonīgs comedy ir Dokuro-čan. Viņai gan es atradu tikai 1-2,3-4 epas so far.

QUOTE("bypass")

No mainstream, please!

Duh.
Es gribēju animē "seriālu ar labu mūziku" nevis "seriālu par mūziku".
Fruits basket točn nav tas, ko es meklēju.

Gribēju kaut ko nopietnāku, taču ievērtēšu Galaxy Angel (daudz sezonas, doh). Paldies anyways. smile.gif
*

Dievs tēvs, mums ir tik līdzīgas gaumes, es skatos gluži kā spogulī.
Kad saņemšos noskatīties Tehnolyze es arī uzcepšu topiku kurā būs liela daļa no tevis pieminētajām prasībām.

pats no sevis varu tikai ieteikt Blame OVAs (izteikts kiberpanka fīlings, taču jāsamierinās ar art-house animācijas stilu, kas manuprāt nav mīnuss, bet gan pluss).
Tsukino
Visp Galaxy Angel nava domaats comedy, bet driizaak "saving the universe" tips... dry.gif taas meitenes tikai visu salaizj putraa, so smieties sanaak daudz...... nu tas taa ko tu dabuu.... nejoyable tas ir noteikti.....
Asferot
Iesaku nausicaa of the valley of the wind laba filminja . Man pat skatoties beigaas asaras saaka birt.
Church
QUOTE(Asferot @ Oct 23 2005, 12:11)
Iesaku nausicaa of the valley of the wind laba filminja . Man pat skatoties beigaas asaras saaka birt.
*

kaa arii vairums citu Ghibli studijas/Miyazaki gabalu.
http://anidb2.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?s...melist&genid=34
Gutts
Es iesaku paskatities Bastard tikai 6 serijas bet forsa. Atrast var tikai arzemju anime hubos.
Church
QUOTE(Gutts @ Oct 25 2005, 10:42)
Es iesaku paskatities Bastard tikai 6 serijas bet forsa. Atrast var tikai arzemju anime hubos.
*

pameegjini Berserk. un jo iipashi - mangu.
Gutts
QUOTE(Church @ Oct 25 2005, 11:27)
QUOTE(Gutts @ Oct 25 2005, 10:42)
*

pameegjini Berserk. un jo iipashi - mangu.
*

es ienistu beserk mangu mazliet mad.gif (bet tomer katru dienu skatos vai nau jauns chapters wink.gif ) jo ta mani padarija tik izveligu ka 90% novilkto mangu tagad man liekas sudi sad.gif izveligajiem ir smaga dzive closedeyes.gif
Animi ar esmu skatijies mazliet neiztureju lidz beigam jo ta pat tuvu nestaveja mangai.glare.gif
Gutts
QUOTE(Shumins @ Oct 26 2005, 19:30)
Labaak skatiities TV3  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

Mjaa tas ir fakts TV3 vienigi var skatities no visiem 50-60 kanaliem kas man uz tv, ko var teikt veicas daziem. ohmy.gif

No animem ko es varu ieteikt ir Full metal Panic mangu tai skatities nau verts anime daudz labaka uzkatu. Tadi gadijumi prieks manis ir loti reti. blink.gif blink.gif blink.gif
Tigra2
Es ieteiktu DearS, anime ar 12 epizodēm, laikam.
Justy
www.boxtorrents.com ir visas Beat-to-Death angel dokuro-chan! sērijas. Kuras ir 8as..
bypass
Gadiijumaa ja neesi redzeejis Naruto or Full metall alkjiimikji, tad vari buut no laimiigiem un tos veel noskatiities...
Celjo pa pasauli, iepaziistas...Kjipa RPG stilaa...
Scrapped princes, Last Exile liidziigas...
Gantz arii labs...ja gribas nedaudz kaadu asentinju
Ehh pat atcereeties taa visus labumus nemaz iisti nevar...Bet noskaties kaadu no shiem buus okey...
Veel jau ir daudzas...bet nu ja nepatiik fantasy, roboti un monstri, tad ir shvakaaka izveele
Labaak skatiities TV3
Pārmaiņas pēc kāds tomēr varēja izlasīt kritērijus pirms postot "enjoyable anime", erm.
Naruto - mainstrīms, 150+ epas.
Full metal alchemist - also mainstrīms uz Naruto pusi (bezdē klonus un stuff).
Gantz - pirmā epa bija promising, žēl, ka tikai pirmā.
Scrapped princess - plus, mīnus fanservice, ja nemaldos, ir daļēji redzēts.
DearS - imo, tipisks school life/ecchi.
Dokuro-chan - ja pirmā, otrā epa likās vairāk vai mazāk smieklīga, tad tālāk the same thing atkārtojās pa riņķi.

Citreiz, kad postē kādu ieteikumu, pierakstiet klāt ar ko minētais animē ir unikāls un enjoyable. Atvainojos, bet 50-150 sēriju gara klišeja un/vai flešbaks ir vairāk mocība nekā baudījums.

Dotajā brīdī zinu, ko skatīties, bet nav ne laika, ne no kā novilkt ar cilvēcīgu ātrumu.
Višlists:
* Sub Kino no Tabi
* Sub Monster 48>
* End dub The Twelve Kingdoms 30>
* Eng dub Cowboy Bebop 3>
* Sub Tehnolyze 1>
* Sub Shingetsutan Tsukihime
* Eng dub Noir
* Sub Madlax
PM, ja ir kaut kas no minētā saraksta un ja var novilkt caur vadiem.
Paldies.
Asferot
Veel varu ieteikt Sky Blue Tur ir sci-fi un laba muuzika!!!
Un jaa Sky Blue ir tas pats Wonderful days Ja kaads nezin cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.