Help - Search - Members - Calendar
Full Version: iesakiet
Anime forum > Anime > Requests
Kagome
luudzu iesakiet kaadas animes, jo vairs nav ko skatiities, visas anime kas kompii var teikt esmu jau redzeejusi, un negribas pashai mekleet tongue.gif biggrin.gif
Ghoul
Skaties Hunter X Hunter, 62 seerijas un chetras OVA's katraa laikam 8 seerijas. Superiiga anime ( noveerteeta ( animenfo ) labaak kaa Naruto un bleach!!!!)!!!!!
ja neesi redzeejusi tad Angel Sanctuary ( 3 seerijas )!!!!! ar sho kaadam laikam pietiktu!!!!!!!!!!!
deleted-ray
One piece (pats velku pagaidaam), net man patika, kad noskatiijos pirmo seeriju.
jurc
ja nav ko skatīties un nezini ko, ta pastāv viens labs veids: aizej uz anidb.net, izvēlies animelist un sakārto pēc reitinga. Un tad ņem un velc visus pēc kārtas kuri tev iepatīkas. Vismaz būsi droša ka novilksi labas animes. =)
Hikaru
Tikai ne vienmēr augsts reitings nozīmē, ka būs laba anime, un zems reitings - ka būs slikta anime. rolleyes.gif
Kagome
nu , anidb.net dazreiz ieeju, bet slinkums kaut ko mekleet tongue.gif , bet vienu animi atradu, kurai pagaidaam esmu dabuujusi tikai 1. seer. pameeginaashu arii noskatiities Hunter X Hunter un One Piece, varbuut kaads veel kaut ko var ieteikt?
CloudX
biggrin.gif NU ja vēl nesi redzējusi ,tad iesaku flcl !(a must see anime)
pinksakura
es iesaku Samurai Champloo...ja redzēts tad....neko nevar darīt... laugh.gif
Ginji
Es tev perssoiigi ietektu NAruto, GEtbackers....Shura no toki,Naruto MOvie and Kenshin.. cool.gif laugh.gif tongue.gif
Tomoko
QUOTE(Ginji @ Sep 20 2005, 08:34)
Es tev perssoiigi ietektu NAruto, GEtbackers....Shura no toki,Naruto MOvie and Kenshin.. cool.gif  laugh.gif  tongue.gif
*

Vinja Naruto un Kenshin ir redzeejusi (tos es zinu, bet vairaak nezinu, ko Kagome skataas tongue.gif ) Un Besides, Rurouni Kenshin ir pirmaa anime ko vinja redzeeja... wub.gif izcila anime! smile.gif pati es neko nevaru ieteikt, jo pati maz anime zinu tongue.gif biggrin.gif!
Kagome
QUOTE(Tomoko @ Sep 20 2005, 15:40)
Es tev perssoiigi ietektu NAruto, GEtbackers....Shura no toki,Naruto MOvie and Kenshin.. cool.gif  laugh.gif  tongue.gif
*

Vinja Naruto un Kenshin ir redzeejusi (tos es zinu, bet vairaak nezinu, ko Kagome skataas tongue.gif ) Un Besides, Rurouni Kenshin ir pirmaa anime ko vinja redzeeja... wub.gif izcila anime! smile.gif pati es neko nevaru ieteikt, jo pati maz anime zinu tongue.gif biggrin.gif!
*

jap, kenshinu esmu redzeejusi vnk super anime rolleyes.gif un naruto turpinu skatiities tos fillerus dry.gif , , GetBackers jau velku no DC++ pirmo seeriju tongue.gif un shura no toki, arii biju saakusi skatiites(redzeeju tikai pirmo seeriju)
FLCL gandriiz esmu papeigusi skatiities, neko sliktu nevaru pateikt un samurai champlo arii jau esmu saakusi skatiites. paldies par ieteikumiem biggrin.gif
p.s. bet ja kaads veel kaut ko var ieteikt, tad luudzu dariet taa smile.gif
pinksakura
QUOTE(Kagome @ Sep 20 2005, 13:52)
QUOTE(Tomoko @ Sep 20 2005, 15:40)
*

*

jap, kenshinu esmu redzeejusi vnk super anime rolleyes.gif un naruto turpinu skatiities tos fillerus dry.gif , , GetBackers jau velku no DC++ pirmo seeriju tongue.gif un shura no toki, arii biju saakusi skatiites(redzeeju tikai pirmo seeriju)
FLCL gandriiz esmu papeigusi skatiities, neko sliktu nevaru pateikt un samurai champlo arii jau esmu saakusi skatiites. paldies par ieteikumiem biggrin.gif
p.s. bet ja kaads veel kaut ko var ieteikt, tad luudzu dariet taa smile.gif
*

A Bleach tu es skatījusies?ja nē.....es tev varētu pat iedot jo tu dzīvo ziepniekkalnā...and i live in ziepniekkalns...
Kagome
QUOTE(pinksakura @ Sep 20 2005, 18:18)
A Bleach tu es skatījusies?ja nē.....es tev varētu pat iedot jo tu dzīvo ziepniekkalnā...and i live in ziepniekkalns...
*

nu, bleach var teikt esmu redzeejusi, bet nebuutu ielbildumu noskatiites veelrez happy.gif
tu arii dziivo ziepniekkalnaa? blink.gif
X_Kamui
Hehe noskaties Vandread - reeciga anime kura man baigi patiik...>_<

biggrin.gif un X ja neesi vel redzejusi.......
One winged angel
Noskaties HackSign, ja neesi redzējusi, vari arī paskatīties tādu vienkāršu anime kā Hellsing vai arī ja tev vispār kaut kas tās patīk, tad vēl Nightwalker normāls... Vari vēl paskatītis to Zemes meiteni, arī pa TV rāda. Ja esi spēlejusi Ragnarok Online, tad arī Ragnarok the animation varētu likties interesants. Tie samurai champloo arī labi... Kr4 veel stundaam te var uzskaitiit labus anime... Nu bet veel The X sērija vari paluureet, ja gribi. Ai domaa pati... Tikai iesaku...

Vispirms pasaki kaada zhanra tev patiik, tad ieteikshu manupraat vislabaakos, kas man vislabaak patiik.
One winged angel
Eva... arii, kaa jau teicu saakumaa pasaki zhanrus....
Kagome
nu zhanri te jau ir mineeti pie topika nosaukuma, action comedy(vismaz kaada veida ani9mes uz doto briidi gribeetu skatiites), bet kad buushu noskatiijusies taas animes kuras tagad skatos tad vareetu savaadaaka zhanra animes saakt skatiities piemeeram, romance, fantasy, martial arts un ari var horror.
Tomoko
hmmm.. paskatoties uz pinksakuras avu, atcereejos to, ka (vismaz man likaas ljoti ok) Fruits Basket vareetu buut pa teemu happy.gif smile.gif! Es tagad velku 9 seeriju, un gribas veel, veel, veel!!! biggrin.gif
Kagome
QUOTE(Tomoko @ Oct 5 2005, 21:32)
hmmm.. paskatoties uz pinksakuras avu, atcereejos to, ka (vismaz man likaas ljoti ok) Fruits Basket vareetu buut pa teemu happy.gif smile.gif! Es tagad velku 9 seeriju, un gribas veel, veel, veel!!! biggrin.gif
*

njaa, bet fruits basket jau emsu redzeejusi biggrin.gif
K@fs
Es Tev varētu ieteikt Samurai Champloo. Nesen noskatījos pēdējo sēriju(pavisam ir 26). Ļoti mūsdienīga ar humoru piesātināta anime.
Chufanzo
Esieteikshu kaut ko ko varbuut ir gruutaakdabut, bet ir ljoti interesantas animes, kas atshkjiraas no paareejaam.
Taatad jau mineetie - samurai shamploo un hack sign, vandread
Kaa arii - THE Mars daybreak (baigi interesanta pasauleuztaisiita)
P.S. Ja veel kaadu atcereeshos, tad veelaak pierakstiishu
Church
QUOTE(Chufanzo @ Oct 30 2005, 15:19)
...
Kaa arii - THE Mars daybreak (baigi interesanta pasauleuztaisiita)
...
*

mars daybreak bij liela vilshanaas. negaidiiti average gabals no Bones studijas, kas liidz tam bij izlaidusi tik daudz lielisku gabalu .. escaflowne, ocean EX, scrapped princess, rahxephon, cowboy bebop .. diemzheel big let off. eureka 7 ar diemzheel. lai gan par daybreak tik un taa skataamaaka.
Alexiel aka Organic Angel
Try a new one - Black Cat. 10 episodes exist for sure, 6 of them with English subtitles are in the Torrent area.
Trinity Blod is nice if you like Hellsing or something like that.
Clamp works are nice - RG Veda, Tokyo Babylon (both 2 OVA's)
I were advised to see Lovers (no hentai).
So choose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.