Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesakiet Ecchi Romance School
Anime forum > Anime > Requests
Faplo
Iesakiet kautko līdzīgu vai vismaz uz to pusi kā "Ichigo 100%"
Labāk anime bet mangai ar nebūtu nekādas vainas Plz unsure.gif
jurc
Pamēģini noskatīties Futari Ecchi. Tur tālu nav līdz hentai, bet nu ir iztikts bez tā. Man jau ļoti patika, tik žēl ka 4 epas tikai.
Chobits esi redzējis? Tas ir tāds romantisks un mazliet ecchīgs seriāls. Ļoti laps.

Bet nu no Ichigo 100% ir mans favorīts ecchi žanrā (dala vietu ar Futari Echhi)
aigarius
QUOTE(Faplo @ Aug 18 2005, 21:47)
Iesakiet kautko līdzīgu vai vismaz uz to pusi kā  "Ichigo 100%"
Labāk anime bet mangai ar nebūtu nekādas vainas Plz  unsure.gif
*

Man "Green Green TV" ļoti patika smile.gif
Roze
Fruits Basket, Boys Be, School Rumble, Onegai Teacher..
Kikyou
Ichigo 100% gan vēl neesmu redzējusi, bet tikko ieraudzīju ecchi/school/romance, pirmais ienāca prātā Mahou Sensei Negima.
Kaut gan skaitās ecchi, nemaz ar nav tik daudz ecchi tajā gabalā. :3 Šitam manga arī ir, ja kas.
Faplo
Ir pagaajis kaads laiks kameer es shiis briiniskjiigaas animes noskatiijos.
Nu jaa vieniigi piebilst ka laikam visvairaak nepatika Futari ecchi... vienu epu noskatiijos un ar to bija vairaak kaa pietiekami. Mjaa Mahou Sensei negima arii kautkas pietruukas skatoties iisti nezinu kas bet kautkaa tur nebija hmm, bet visas parejaas bija tieshaam interesantas. Taa un tagad ir pienaacis laiks beidzot luugt paliidziibu jums veel peec ieteikumiem! smile.gif
Revol
Var pameeginaat:

Iketeru Futari - ir arii manga
Girls Bravo - daudz ecchi, njem dvd ripus, tur vismaz viss nav kaa saunaa pilns ar tvaikiem/miglu
bubu
Shuffle!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.