Help - Search - Members - Calendar
Full Version: by Tsukino
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Tsukino
Apzinoties, ka kompi paarbaudiis tikai peec divaam dienaam un ka no kritikas tas buus jau paarpluudis un ka tad vinja to iespeejams nozjeelos, Tsukino nospiezj uz "new topic" un saak browsot savas ieskeneetaas bildas. Un taa......
image
Un artiem uz fanartiem....
image

Un paaris lietas kritizeetaajiem,

1st es diezko ilgi neziimeeju,

2nd man ir tikai 13!!!!! Luudzu pusliidz atbilstoshu kritiku!!!

Pagaidaam vairaak nelikshu....bet es tomeer braucu uz laukiem taakaa-
image
slay3r
Personīgi man patīk pirmais. Lieliski uzzīmēts. Vienīgais šķiet ka actiņas vajdzēja, čuč čuč mazākas wink.gif
Tsukino
Prieks ka kaads atbildeeja, kammeer es veel varu iechekot. Tjaa ar aciim ir kaa tu saki.....
man taadas parasti sanaak, ja ziimeeju pati no savas galvas. dry.gif Nava tik skaisti.....

Tjaa, paareejie ir un paliek tikai fanarti.
kaitou-lala
tie tieshaam ir jauki ziimeejumi...taa kaa citiem man arii patiik 1.... laugh.gif
ok tad bye rolleyes.gif wink.gif
edg
Man patiik pirmajaa ziimeejumaa sola deelju gali. Nopietni. Taa nav njirgaashanaas. Un veel man patiik tai meitenei tupeles. Un eenojums ir smuks. Nevis baigi pareizs un preciizs, bet smuks.
Ghoul
Pirmais ziimeejums ir superiigs, aciim manuprat nav nevainas ( katram savs stils, taa teikt )!!!!!! Ziimee veel. veel un veel, yu esi diezgan speejiiga!!!!!! smile.gif
Namejs
tew ir talants....taa tik turpinaat smile.gif
Kagome
ziimeejumi tieshaam ir labi smile.gif man arii vislabaak patiik 1. ziimeejums. gaidam tavus naakoshos ziimeejumus .
ReD_FoXy
Man patiik otrais ziimeejums... Fantasy... mmmm... wub.gif Pameegjini uzziimeet foxgirl... buushu tava fanaate visu muuzhu laugh.gif
Kikumi
Jā, kā jau visiem arī man patīk pirmais zīmējums. Kā kāds jau teica, tur acis mazliet par lielu un mazliet pašķības. Ēnojums ir labs! Mazliet piestrādā, tad būs perfekts! Soliņš uzzīmēts ar lineāru precizitāti (laikam arī zīmēji ar lineāla palīdzību wink.gif). Un fanartiem arī nav ne vainas! Pamēģini pakrāsot! biggrin.gif
Tsukino
Priecaajos ka nava daudz kritikas.

Lineaals....jaa. rolleyes.gif

Un ja Red Foxy veelas es uzziimeeshu foxgirl...... laugh.gif

Njau! Kraasot es negribu, jo kad peedeejoreiz pameegjinaaju (6 months or so) viss ziimeejums bija sabojaats un es to nozjeeloju. Man ir ieskeneets un es varu vinju ielikt, ja kas......

Tjaa, shie ir mani pa-vecie arti, tagadeejie ir labaaki,jo man liekas ka esmu dabuujusi level-up, bet es nezinu kad atkal tikshu pie skenera. Pagaidaam es ielikshu shos.......

Nometnee... man nebija tik labs gariigais, lai uzziimeetu ko labaaku...
image
Un shis ir unfinished.....
image
rebel
nice..... btw,wareetu (tagad naak mana kaarteejaa stulbaa ideja) uztajsiit atsewishkj topic,kur wareetu katrs uzziimeet wienu foxgirl un ielikt. ok,dumji. bet buutu miiliigi,ne? ok,dumjiii. laugh.gif bet ziimeejumi ir labi! pilniigi nopietni. tik tam karotaajam/ai kaajas kkaa diiwaini staaw,bet tas jaw taac siikums. happy.gif
pinksakura
šie zīmējumi kā jau es tev iepriekš teicu ir fantastiski!(un mans domas nemainās) rolleyes.gif
Kikumi
Zīmējumi ir jauki, tikai tam enģelītim derētu mazliet detalizētāki spārni, jo tagad liekas, ka tam spārnu vietā ir kaut kādas plāksnes... rolleyes.gif
Tsukino
QUOTE(rebel @ Aug 17 2005, 22:25)
nice..... btw,wareetu (tagad naak mana kaarteejaa stulbaa ideja) uztajsiit atsewishkj topic,kur wareetu katrs uzziimeet wienu foxgirl un ielikt. ok,dumji. bet buutu miiliigi,ne? ok,dumjiii. laugh.gif bet ziimeejumi ir labi! pilniigi nopietni. tik tam karotaajam/ai kaajas kkaa diiwaini staaw,bet tas jaw taac siikums. happy.gif
*

Kaapeec dumji? rolleyes.gif Buutu forshi! Bet, tikai vienu? Pa maz. Atsevishkju topic is no need, Me dosen't mind ja tos liks te. So, ja kaadam ir kawaii catgirl, luudzu naakt sheit!

Un, Kikumi, es meegjinaashu more details on wings. laugh.gif
Kagome
QUOTE(Kikumi @ Aug 18 2005, 17:14)
Zīmējumi ir jauki, tikai tam enģelītim derētu mazliet detalizētāki spārni, jo tagad liekas, ka tam spārnu vietā ir kaut kādas plāksnes... rolleyes.gif
*

piekriitu Kikumi, vajadzeetu biski spaarnus pielabot. bet taa ziimeejumi tieskhaam ir labi. smile.gif
Tomoko
Ieliec to bildi, kur tu uzziimeeji KKJ!! Taa ir tieshaam skaista, liec tachu paareejaas bildes, jo tev labi sanaak smile.gif!
Rudoru-san
He, man arī 13... Visu vasaru trenējos zīmēt, iemācījos skicēt... Un atstāju fotoaparāta vadu laukos... dry.gif
Jā, pirmajam ir izdevusies ļoti laba kompozīcija, iesaku pārzīmēt ar melno pildspalvu
(uz citas lapas, protams). Un vēl, pēdējos zīmējumos matus vajadzētu detalizētākus, bet tas tik mans viedoklis... Keep on drawing! laugh.gif
Tigra2
Dzīvespriecīgi, viegli un skaisti, tā tik turpināt! Skaista feja, vai fanarts? Man liekas es viņu esmu Shaman king redzējusi.
Tsukino
Taa taa pati...... es no viena alla noziimeeju....... rolleyes.gif patiik?
Tigra2
Man ļoti patīk. Izkrāsosi?
Tsukino
Kad kraasoju, parasti ir suudiigi....... Negribu meegjinaat.....

ieliktu ko jaunu, bet neesmu maajaas...... sad.gif
Kazuki
nezhmiezdies. nopeerc akvarelja ziimuljus un aizies kaa smeereec. pati pameegjinaaju un sanaaca daudz labaak nekaa ar kraasaam utt. utjp.
pameegjini pakraasot pasaules gals no taa jau nepienaax. biggrin.gif
Sushi
Ljoti labi ziimeejumi! Man patiik tavs stils, Tsukino! Un, jaa... pameegjini pakraasot! biggrin.gif

Ei, taa bija baigi labaa ideja! Uztaisam topiku, kur katrs ieliek sevis ziimeetu foxgirl (vai arii k-ko citu)! Vienalga, vai uz datora, vai ar roku ziimeetu!!! laugh.gif biggrin.gif
anishuara
personigi man nereali patik.... weeee kawaii!!!
Tsukino
QUOTE(dark_angel @ Sep 20 2005, 18:23)
nezhmiezdies. nopeerc akvarelja ziimuljus un aizies kaa smeereec. pati pameegjinaaju un sanaaca daudz labaak nekaa ar kraasaam utt. utjp.
pameegjini pakraasot pasaules gals no taa jau nepienaax.  biggrin.gif
*

Waaaah, man vienk, kas labs sanaak tik reti, ka negribu meegjinaat! + veel tikai treneejos........
EndlessReality
Ieteiktu akvareļa zīmuļus neņemt, labāk nopērc labas firmas profesionālos, iznāks labāk nekā ar akvareli.
Tigra2
Es ieteiktu pasteļzīmuļus, tie gan ir dārgi, toties krāsot tik viegli, un izkrāsot sanāk vienmērīgi
EndlessReality
QUOTE(Tigra2 @ Oct 2 2005, 03:08)
Es ieteiktu pasteļzīmuļus, tie gan ir dārgi, toties krāsot tik viegli, un izkrāsot sanāk vienmērīgi
*

Man ir 'Mondeluz' akvareļi, un ticiet man, ar tiem nekas labs nesanāk...
Tigra2
Man arī ir mondeluz akvareļzīmuļi, man liekas, ka sanāk pat ļoti labi, man vispār ļoti patīk krāsot ar zīmuļiem.Ar akvareļzīmuļiem krāsot ir vieglāk par vieglu. Pasteļzīmuļu man vēl nav, bet esmu ar tiem zīmējusi, tiešām labi, u zīmēt vēl vieglāk kā ar akvareļzīmuļiem.

P.S. Labāk sanāk, ja ūdeni neizmanto.
Karamele
uzraku, ka tev ir arī topiks otaku :3 bet diemžēl tu vairs šeit nerādies ~_~''
vienalga nokomentēšu. Tavi darbi man patīk, bet no šiem vislabākais liekas otrais (no paša pirmā posta).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.