Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Varbūt zinat?
Anime forum > Anime > Requests
jurc
Tātad, atceros ka bērnībā pa viģiku vienā kasetē bija viena anime (toreiz vēl nezināju ka tā ir anime), ļoti patika.
Īsumā fragmentus ko es atceros:
Stāsts risinās nākotnē un par tankiem pilsētā. Atceros to ka tankus varēja vadīt kā močus - tjipa gāzē ar roku. Jā un tad kad viņi ātri brauca pa pilsētu ta no kāpurķēdēm asfaltā palika baigā bedre.
Ta vēl atceros ka abi (ja nemaldos ta bija dzeks un beibe) iegāja kādā mājā un tur bija pilns ar tankiem, laikam kāda slepenā bāze.
Katrā ziņā tas notika nākotnē un tur bija tanki...

Varbūt kāds zina kas tas ir?

Hmm.. varbūt tā nemaz nebija anime... bet nu izskatījās pēc animes! Labprāt noskatītos vēlreiz.
Dero
QUOTE(JurCHiX @ Aug 15 2005, 18:03)
Tātad, atceros ka bērnībā pa viģiku vienā kasetē bija viena anime (toreiz vēl nezināju ka tā ir anime), ļoti patika.
Īsumā fragmentus ko es atceros:
Stāsts risinās nākotnē un par tankiem pilsētā. Atceros to ka tankus varēja vadīt kā močus - tjipa gāzē ar roku. Jā un tad kad viņi ātri brauca pa pilsētu ta no kāpurķēdēm asfaltā palika baigā bedre.
Ta vēl atceros ka abi (ja nemaldos ta bija dzeks un beibe) iegāja kādā mājā un tur bija pilns ar tankiem, laikam kāda slepenā bāze.
Katrā ziņā tas notika nākotnē un tur bija tanki...

Varbūt kāds zina kas tas ir?

Hmm.. varbūt tā nemaz nebija anime... bet nu izskatījās pēc animes! Labprāt noskatītos vēlreiz.
*

Tas varbuut ir Dominion Tank Police, jo atceros ko taadu shajaa OVA.
image
image image
jurc
Jāāā!!! Ir īstais. Atpazinu jau no pirmajiem ovas kadriem!!!

I am happy!!!! biggrin.gif
Kikumi
Āāā! Es tieši to pašu iedomājos, ka tas varētu būt Dominion Tank Police, kad izlasīju šo topiku! Eh, lai tad veicas mekējumos! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.